Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kurtlar Vadisi

hasansemre

Öne çıkan mesajlar

cok sacma bi bolumdu ya..uzun zamandır izledigim en sacma bolumdu.tamam bedir in kendini kurtarmak istemesi mito ile anlasmasi grubun dagilmasi guzel seylerde yani polat pala savasıda bu kadar mı sacma olur kardesim pala ki doguda guneydogu da ayaginin basmadigi toprak gitmedigi yer kalmamis adam git comez adamlara yem polat 20 yasinda adamin 5 yasındaki cocugu yere atması gibi 2 harakette yere atti palayi bu kadar mi sacma olur ya biraz atesli silahli bisi olsaydigitseler di biraz gurultu patirti olsaydiresmen 2 harakette onca yılın palasını kac kisi soz gecirmis kisiyi yere atti ya kim bu polat???bunu gecen bolum pala soruyodu simdi ben soruyorum kimdir bu ya herkesi olduruyo herkesten guclu..
palanın kapkacci gibi parayı alıp kacması falan gercekten cok komikti bu gunku bolume 10 uzerinden koskoca bir 0!!!!!
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Fegro, 25 Kasım 2004 23:15 tarihinde demiş ki:
Dizi saçmaladı. Yatak koltuk reklamına döndü dizi iyice.Anlamsız kavga sahneleri.Gereksiz 10 dakka minibüsdeki vestel tv reklamı.iyi cem yılmaz vardı cnn türk de.

reklamlari cekemiyorsan hic dizi izleme?[signature][hline]yesil ejderha...[/i]

Üzerime gelmeyin
Beni deli etmeyin
Çizdim, oynamıyorum
Sosyal ağlarda paylaş

Bende seviyordum ama son 2 bölümün sadece 20 dakkasına ayanabildim.
-Gereksiz uzun sahneler
-Sözde iyi eğitim almış eski devlet ajanlarının anaokulundaki çocuklar gibi kavga etmeleri
-bir yatak koltuk rfirmasının reklamı yapılacak iye kavganın çekyatların yanında olması.
-tv reklamı yapılacak diye 10-15 dakka boyunca o tv nin minibüs içersinde gösterilmesi.
-tutulan bir müziğin alakasızda olsa her sahnede çalınması
-gittikçe "türk filmine" dönen "size baba diyebilirmiyim" tadındakı senaryo (aka baron-polat)
-yapımcısı Hasan Kaçan olduğu için bir sahnede gereksizce reklamının yapılması
Vs
Vs
Vs..

Dediğim gibi bende severek izliyordum ama senaryo ve çekimlerdeki amatörllükün artması diziyi çekilmez yapmaya başladı.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Demon_of_Hell, 25 Kasım 2004 23:46 tarihinde demiş ki:
yaw arkadaşlar sonunda ne oldu reklam var diye başka kanal açtım dalmışım göremedim de...

Bir şey olmadı Pala ya bir laf soktu o kadar[signature][hline]Your feelings
I can't help but rape them
I'm sorry, I don't feel the same
My heart inside is constantly hating
I'm sorry, I just throw you away
Sosyal ağlarda paylaş

o hizmetci kız olayında bisi var kesin safiye ona 2. harfi R olan zehiri sorunca kahveyi devirmesi falan sora nergis karahanliyi gorunce kacmasi falan direk sole i baglanti yaptim ne kadar doru bilemiyecem acaba bu kız nergis k. ya arsenik zehiri mi veriyor?sora bu kızın yeni hizmetci oldugu aklıma geldi.

pala olayi ise daha sacma polat 10 yıl egitim almissa pala 40 yıl egitim almıstır sacma bi bolumdu bence reklma olayını abarttılar heralde kacırılma bolumunun masraflarini karsilamak icin yaptilar bole sacmaligi..
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Demon_of_Hell, 25 Kasım 2004 23:56 tarihinde demiş ki:
öldürmedi yani

Öldürmedi ister misin bunu da rulet masasına bağlayıp orasını burasını özelikkle gözlüğünü kırsınlar[signature][hline]Your feelings
I can't help but rape them
I'm sorry, I don't feel the same
My heart inside is constantly hating
I'm sorry, I just throw you away
Sosyal ağlarda paylaş

yok arkadaş. kim ne derse desin. osman sınav bu dizinin yapımcılığını bıraktıktan sonra dizinin tadı tuzu kaçtı bence. o kadar basit ve komik şeyler yapıyolarki. bu tatile girmeden önce böylemiydi ya. inandırıcılık payı vardı en azından. bi düşününün ya hapisaneden helikopterle adam kaçırıyolar. öbürü arabayla ona yetişiyo. yok motosiklet yok denizde gitmeler bütün emniyetin haberi var allah aşkına hiçmi polislerle şöyle bi kovalamca olmaz. abdülhey daha önce demiştiki polata "-abi bunlar profosyonel bizi dağıtırlar" ama bak son üç bölümü pala ve ekibi o kadar amatörlerki adeta agzı açık hayretler içinde seyrettik onları. dağlarda yıllarca savaşan çarpışan sanki o pala deil. kısaca osman sınavdan sonra raci şaşmaz götüremiyo bence bu olayı (yapımcılığı)..
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...