Disappear Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 yok o 3 kere vcd den izlerken fark ettim bu arada aslan beyin dogruyu soyledigi ne malum sonucta oglu oldugunu bilirse devletle calismaz artik diye tirsmadigi ne malum neyse sevmiyorum bole dusunce yurutmeeyi ne sunulursa onu izliyorum heh[signature][hline]duty ... honor ... courage... *cough* semper fiiiii.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 ben de zaten vcd den izledim 2 kereydi vcd de :) abi şimdi polat karahanlının oglu mu degil mi biri bi acıklama yapsın. eger degilse neden ikisi de 3 kere hapsırmıyo mu? ayrıca polatı kaçırırlarken kılıç kovalamıyor muydu? nedir ne degildir abi?[signature][hline]eger tek bir dilek dileme hakkım olsaydı, bu hakkımı kullanmamayı dilerdim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quamor Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 abdülhey acaba karahanlının oglu olabilirmiki cunki polat degil ve abdulhey adını saklıyo + gozleri aynı renk =p sonra oda devlet adamı ve aslanın tanıdıgı sonra abdulhey beni ne diye devlet seçti anlamadım üstün zeka cocukları alcaz diye geldiler ben sapanla kuş vuran biriydim dedi neden olabilir acaba oglu oldugunu bildikleri içinmiki ? hmm =))[signature][hline]Ölümden neden korkayim ki? Ben varken o yok o varkende ben.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 valla mantıklı ama ben hala polat niye oglu degil anlamadım biri de cıkıp anlatmıyor ki. hani bunun bi ruyası var ya atla kacırılıyo bu sonra kılıcın suratına bıcakla cizik atıyo diger adam e bunu hatırladıgına gore oglu olması gerekmez mi?[signature][hline]eger tek bir dilek dileme hakkım olsaydı, bu hakkımı kullanmamayı dilerdim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quamor Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 neden polat oglu degil biliyormusun yani direk abdulhey i cıkarsalar karahanlının yanına o abdulhey akıllı adam degil bok eder işi diye bence =) zaten dizinin sonundada muhtemelen abdulhey ve polat birbirini oldurur =)[signature][hline]Ölümden neden korkayim ki? Ben varken o yok o varkende ben.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olon Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 %90 abdülhey polatı kaldırır.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 abi bu acıklamıyor ki karanhanlı ile polatın herbişeyi uyuşuyo.[signature][hline]eger tek bir dilek dileme hakkım olsaydı, bu hakkımı kullanmamayı dilerdim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 yahu polat karahanlını oğlu yoksa annesini niye göstersinler okadar bağırmasını filan abdülheyle ne alakası var :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 ya bi de hep ruyalar felan goruyo ya bu atla kacırılırken.[signature][hline]eger tek bir dilek dileme hakkım olsaydı, bu hakkımı kullanmamayı dilerdim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quamor Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 e diyosunuzki polat a. çatlı ve karahanlıda tuncay ozilhan ne yani abdullah çatlı tuncay ozilhanın oglumuymuş oluyo =p nihoh saçmaladım ama euhe[signature][hline]Ölümden neden korkayim ki? Ben varken o yok o varkende ben.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HalbadaR Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 Abdülhey aslında Aslan, ölen gerçek Abdülheydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 hoa oha yuh[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uyushuk Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 Bu diziyi izleyen herkes niye hemen bunlar aslında gerçek olmmmm diyor.[signature][hline]Si vis pacem, para bellum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zerokull Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 said: uyushuk, 12 Ekim 2004 12:16 tarihinde demiş ki: Bu diziyi izleyen herkes niye hemen bunlar aslında gerçek olmmmm diyor. olabilesi olayda ondan canum. Hatta büyük bi ihtimal olası.[signature][hline]Depresif Mode *ON* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HalbadaR Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 said: voic3, 11 Ekim 2004 19:23 tarihinde demiş ki: ahah oda süpermiş abdulhey ile aslan yüz değiştirseler bile bu kadar başarılı olmaz imkansız bir şey dedin yani. Sence ne kadar ciddiydim,onu da bi hesaba katmak lazm bence :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zee Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 Bu dizi yüzünden Soner Yalçın`dan tiksindim.Konsept danışmanı olacak başka dizi bulamamış sanırım.Para insana neler yaptırıyor yazık :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 Dizi gerçeğin abartılmış şekli. Doğu bey'in (Bay Pipo) gerçek ismi Fuat Doğu idi. (Mit'in kurucusu) Öncedende demiştim tanırdım geçen ay öldü :( Çok üzüldüm...[signature][hline]XaeroFarb, 25 Ocak 2003 18:51 tarihinde demiş ki: Benim hatunun simsteki erkek arkadaşını katletmiştim havuza soktum sonra havuzun merdivenini sattım eleman boğuldu öldü Sonrada bide saveledim manyak oldu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 said: Ferrero, 13 Ekim 2004 00:14 tarihinde demiş ki: Dizi gerçeğin abartılmış şekli. Doğu bey'in (Bay Pipo) gerçek ismi Fuat Doğu idi. (Mit'in kurucusu) Öncedende demiştim tanırdım geçen ay öldü :( Çok üzüldüm... sen oldu san.. durduk yeremi oldu o?[signature][hline]café del mar´dan carte blanche´ye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PekRule Mesaj tarihi: Ekim 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2004 abi ne yaptın sen ya sen öldü sana boş yere ölmedi mit de falan mı çalışıon auha walla şaşırdım.[signature][hline]Pek Ruleyim Pek Rulesin Pek Rule (bu benim) Pek Ruleyiz Pek Rulesiniz Pek Ruleler Heacetteppe üniversitesi fizig mühendisitligi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soulbringer Mesaj tarihi: Ekim 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2004 Infeqted Kst dosyalarına sahıp bır kısıydı Sn Pıpo ve olmesı aynen T.Özal kadar doğal karşılandı çevrede...Boş yere el yorma değicek ortam vardır değmeyecek bilinçler vardır derler dokunma herkes kendi yorganında rahat ;)[signature][hline]Adalet neden geç gelir diyenlere sözüm;Tanrı Ve Şeytan aynı bütündür ve terk eylemiştir divani.Bu yüzden melekler için işler daha zorlaşmıştır...Jahenné Maé ''In the name of god!The ones who have turned ınto the lıvıng dead wıthout a wıll eternal Nıght!Shall be ...Hellsıng)* §Bounty Hunter§ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Ekim 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2004 Ya tanıyordum işte (ailece yani) baya iyiydi ecelden öldü durduk yere yani...[signature][hline]XaeroFarb, 25 Ocak 2003 18:51 tarihinde demiş ki: Benim hatunun simsteki erkek arkadaşını katletmiştim havuza soktum sonra havuzun merdivenini sattım eleman boğuldu öldü Sonrada bide saveledim manyak oldu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Ekim 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2004 dogu beyin mehmet fuat dogu olduguna dair bir kanit yok. dizide cou karakterler harmanlama karakterler olarak karsimiza cikmakta.. Mehmet Karahanli ise harman deil sadece bir karakteri üstüne aliyor. O da Cavit Çaglar. Kendisi çok zengin bir isadami. Ayrica Süleyman Demirel'in yaninda yer alip baslarda daha sonra siyasi guc de elde etmistir. Deve Tuncay. yani tuncay kantarci normalde Tuncay mataraci'dir o da demirel zamanindaki Gümrük Bakanidir.. Cavit çaglar yaptigi aciklamada 7-8 kisiyi bakan yaptim demisitr. Dizideki Tuncay'in Mehmet Karahanliya olan bagliligi gercek hayattaki bu olaydan gelmektedir. Aslan bey Hiram Abas olarak lanse edildi isim olarak. Fakat onun da harmanlama oldgunu düsünüyorum. Polat Alemdar abdullah catli olabilir. ama olmayadabilir.. Abdullah Çatli hakkinda pk fazla bilgisi yok kimsenin.. Laz Ziya ise Ziya Kalkavan'dan armatörlügünü Dündar Kilic'tan silah kacakciligini almistir. Bu dizide kimin hangi karakteri canlandirdigindan çok çarkin nasil isledigine,bu adamlarin paralari ceplerine nasil akittikarina bakin. Bireyler degil kurumlar on planda tutuluyor bu dizide..[signature][hline]Fencer Ferhan-Selpak Selim-Hizli Hikmet-Tuborg Turgut-Bülten Bülent Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Ekim 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2004 katılıyorum[signature][hline]eger tek bir dilek dileme hakkım olsaydı, bu hakkımı kullanmamayı dilerdim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 Başlıyor...Topic up..[signature][hline]Bi'zamanlar bi sürü dostum vardı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 Dur hele başlasın yaparız yorumu bune gazdır yahu (:[signature][hline]msn/mail mail icq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar