Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kurtlar Vadisi

hasansemre

Öne çıkan mesajlar

yok o 3 kere vcd den izlerken fark ettim bu arada aslan beyin dogruyu soyledigi ne malum sonucta oglu oldugunu bilirse devletle calismaz artik diye tirsmadigi ne malum neyse sevmiyorum bole dusunce yurutmeeyi ne sunulursa onu izliyorum heh[signature][hline]duty ... honor ... courage... *cough* semper fiiiii....
Sosyal ağlarda paylaş

ben de zaten vcd den izledim 2 kereydi vcd de :) abi şimdi polat karahanlının oglu mu degil mi biri bi acıklama yapsın. eger degilse neden ikisi de 3 kere hapsırmıyo mu? ayrıca polatı kaçırırlarken kılıç kovalamıyor muydu?
nedir ne degildir abi?[signature][hline]eger tek bir dilek dileme hakkım olsaydı, bu hakkımı kullanmamayı dilerdim...
Sosyal ağlarda paylaş

abdülhey acaba karahanlının oglu olabilirmiki cunki polat degil ve abdulhey adını saklıyo + gozleri aynı renk =p sonra oda devlet adamı ve aslanın tanıdıgı sonra abdulhey beni ne diye devlet seçti anlamadım üstün zeka cocukları alcaz diye geldiler ben sapanla kuş vuran biriydim dedi neden olabilir acaba oglu oldugunu bildikleri içinmiki ? hmm =))[signature][hline]Ölümden neden korkayim ki? Ben varken o yok o varkende ben..
Sosyal ağlarda paylaş

valla mantıklı
ama ben hala polat niye oglu degil anlamadım biri de cıkıp anlatmıyor ki.
hani bunun bi ruyası var ya
atla kacırılıyo bu sonra kılıcın suratına bıcakla cizik atıyo diger adam e bunu hatırladıgına gore oglu olması gerekmez mi?[signature][hline]eger tek bir dilek dileme hakkım olsaydı, bu hakkımı kullanmamayı dilerdim...
Sosyal ağlarda paylaş

neden polat oglu degil biliyormusun yani direk abdulhey i cıkarsalar karahanlının yanına o abdulhey akıllı adam degil bok eder işi diye bence =)
zaten dizinin sonundada muhtemelen abdulhey ve polat birbirini oldurur =)[signature][hline]Ölümden neden korkayim ki? Ben varken o yok o varkende ben..
Sosyal ağlarda paylaş

Dizi gerçeğin abartılmış şekli. Doğu bey'in (Bay Pipo) gerçek ismi Fuat Doğu idi. (Mit'in kurucusu) Öncedende demiştim tanırdım geçen ay öldü :( Çok üzüldüm...[signature][hline]XaeroFarb, 25 Ocak 2003 18:51 tarihinde demiş ki:
Benim hatunun simsteki erkek arkadaşını katletmiştim havuza soktum sonra havuzun merdivenini sattım eleman boğuldu öldü Sonrada bide saveledim manyak oldu...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Ferrero, 13 Ekim 2004 00:14 tarihinde demiş ki:
Dizi gerçeğin abartılmış şekli. Doğu bey'in (Bay Pipo) gerçek ismi Fuat Doğu idi. (Mit'in kurucusu) Öncedende demiştim tanırdım geçen ay öldü :( Çok üzüldüm...

sen oldu san..

durduk yeremi oldu o?[signature][hline]café del mar´dan carte blanche´ye
Sosyal ağlarda paylaş

Infeqted Kst dosyalarına sahıp bır kısıydı Sn Pıpo ve olmesı aynen T.Özal kadar doğal karşılandı çevrede...Boş yere el yorma değicek ortam vardır değmeyecek bilinçler vardır derler dokunma herkes kendi yorganında rahat ;)[signature][hline]Adalet neden geç gelir diyenlere sözüm;Tanrı Ve Şeytan aynı bütündür ve terk eylemiştir divani.Bu yüzden melekler için işler daha zorlaşmıştır...Jahenné Maé ''In the name of god!The ones who have turned ınto the lıvıng dead wıthout a wıll eternal Nıght!Shall be ...Hellsıng)*
§Bounty Hunter§
Sosyal ağlarda paylaş

Ya tanıyordum işte (ailece yani) baya iyiydi ecelden öldü durduk yere yani...[signature][hline]XaeroFarb, 25 Ocak 2003 18:51 tarihinde demiş ki:
Benim hatunun simsteki erkek arkadaşını katletmiştim havuza soktum sonra havuzun merdivenini sattım eleman boğuldu öldü Sonrada bide saveledim manyak oldu...
Sosyal ağlarda paylaş

dogu beyin mehmet fuat dogu olduguna dair bir kanit yok. dizide cou karakterler harmanlama karakterler olarak karsimiza cikmakta.. Mehmet Karahanli ise harman deil sadece bir karakteri üstüne aliyor. O da Cavit Çaglar. Kendisi çok zengin bir isadami. Ayrica Süleyman Demirel'in yaninda yer alip baslarda daha sonra siyasi guc de elde etmistir. Deve Tuncay. yani tuncay kantarci normalde Tuncay mataraci'dir o da demirel zamanindaki Gümrük Bakanidir.. Cavit çaglar yaptigi aciklamada 7-8 kisiyi bakan yaptim demisitr. Dizideki Tuncay'in Mehmet Karahanliya olan bagliligi gercek hayattaki bu olaydan gelmektedir. Aslan bey Hiram Abas olarak lanse edildi isim olarak. Fakat onun da harmanlama oldgunu düsünüyorum. Polat Alemdar abdullah catli olabilir. ama olmayadabilir.. Abdullah Çatli hakkinda pk fazla bilgisi yok kimsenin.. Laz Ziya ise Ziya Kalkavan'dan armatörlügünü Dündar Kilic'tan silah kacakciligini almistir. Bu dizide kimin hangi karakteri canlandirdigindan çok çarkin nasil isledigine,bu adamlarin paralari ceplerine nasil akittikarina bakin. Bireyler degil kurumlar on planda tutuluyor bu dizide..[signature][hline]Fencer Ferhan-Selpak Selim-Hizli Hikmet-Tuborg Turgut-Bülten Bülent
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...