Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kurtlar Vadisi

hasansemre

Öne çıkan mesajlar

walla ilerde ne olur derseniz...baron kılıcı ortadan kaldırır...2.baron karahanlıyı öldürür...konseye ziyayı getiriler...ziya polatı alır...abdülheyle beraber yürütürler işi...sonundada abdülhey polatı ölürür.

Dizi biter....[signature][hline]Entelde Para Olmaz Para Olsa EnteL oLmaZ
Sosyal ağlarda paylaş

Bence biraz abartiya kacmissin kafandan neler gecmisse onlari yazmissin bence bole olmaz he abdulhey ilerde olecek ...

Biraz sirlarla dolu simdi AbdulHeY bence Devlet icin calisio Aslan bey icin deil . Sole bisi olacak Polat'in olum emrini verecek devlet abdulhey de onu korurken olecek gibi bir his var icimde. Geleneksel Turk halki fikirleri ....
Sosyal ağlarda paylaş

Sende çok iyimsersin...heralde hiç haber falan izlemiyosun...

1-Show Tvde yapılan programlarda Zafer Ergin(Baron) diziyi bırakacağını açıkladı...

2-Dizinin son bölümünde Laz Ziya ile Hüsrev Ağa aralarında konuşurken Karahanlı Kılıcı ortadan kaldırmalı dediler...Ki bu muhtemel Çünkü Polat eğer Karahanlının oğluysaki büyük ihtimal öyle efe kaçırılırken aslan bey tarafından kılıç yüzüne bi faça yemişti...Kısacası Baronda Kılıcın kalemini ölmeden önce kıracak...

3-Baron ölünce konseydeki boşluğu en rütbeli,tecrübeli kişi olan ziya'ya verecekler...O da Polatı Konseye alacak...

Yani yükseklerden falan uçtuğum yok...bunlar muhtemel...[signature][hline]Entelde Para Olmaz Para Olsa EnteL oLmaZ
Sosyal ağlarda paylaş

yeni hali daha güzel dizinin...ben çok beğendim...rutin şeylerden kurtarmışlar....Walla son bolumde en cok etkilendiğim yer hani doğu bey içeri girdi ya..dedi karanlıkta hiçbişi kalmıcak ışıkları yaktılar Tr dewletlerinin bayrakları hekimoğlu türküsü falan....uçtum

*!yine uçarrr*[signature][hline]Entelde Para Olmaz Para Olsa EnteL oLmaZ
Sosyal ağlarda paylaş

Doğu bey böle bakış falan atmaya çalıştı bi an Miroğlu veya ağabey gibi orda bi yarıldım geri kalan şeyler iyiydi. Birim başkanına aslanım dürüst ol sizmi öldürdünüz diye başlayan konuşması gayet hoşuma gitti. Dizide çok büyük değişiklikler oluyor umarım ayarını iyi tuttururlar.
Sosyal ağlarda paylaş

Tuttururlar ya...adamlar oscarlık senaryo yazmaya başladılar...televole dediki yeni dönemin ilk bölümünde baron ölcek...sırf televoleyi göt etmek için öldürmediler baronu...

Adamlar diyo tvler ii tahmin yaparsa hemen deişiriz senaryoyu...[signature][hline]Entelde Para Olmaz Para Olsa EnteL oLmaZ
Sosyal ağlarda paylaş

O yaşlı kişi sanırım H.C neden böyle yazıyorum derseniz çunki burada sorun çıkar tartışma olur.

O üçlü pala kral ve diğeri ise de KST neyse zaten ileride ne olduklari iyice ortaya serilicek...

Dizi güzel ve içeriği oturmaya başlayan hal aldı.Bu da çoğu sıkıcı ortamı netleştirdi ve renk kattı ve katıcak...

Abdulheyl ise Jt cidir neyse bunlar benim kanaatim...
Sn Patiler..

Saygılarımla Soul..[signature][hline]Adalet neden geç gelir diyenlere sözüm;Tanrı Ve Şeytan aynı bütündür ve terk eylemiştir divani.Bu yüzden melekler için işler daha zorlaşmıştır...Jahenné Maé ''In the name of god!The ones who have turned ınto the lıvıng dead wıthout a wıll eternal Nıght!Shall be ...Hellsıng)*
§Bounty Hunter§
Sosyal ağlarda paylaş

abi tam isim verseydin hapse atacak diiller ya

şimdi abi bu polat 3 hapşırık olayında baronla uyuşuyo ama oglu degil mi gercekte? e o zaman atla kacırılma ruyasını nasıl goruyo oradaki kılıç suratı çizilen

bir de bişey eklicem ali bi bolum elile flashback sırasında 2 kere hapşurmuştu :)[signature][hline]eger tek bir dilek dileme hakkım olsaydı, bu hakkımı kullanmamayı dilerdim...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...