Werewolf Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Polat depresyona girecek.[signature][hline]BoneC title'ını alanları protesto ediyorum. _________________ CEO of the Holy Inquisition Corp "Biz insan yakıyoruz."
eagle_dnz Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 yuh ne adammış ya herksin elini kolunu bağladı[signature][hline]yalnızlık, hayatta yalnız kalmana yol acan hatalarından sana ders verir ve ilerde bu hataları yapmadan daha kısa süre yalnız kalmanı sağlar
Werewolf Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Novus ordo seclorum geliyor. O_o[signature][hline]BoneC title'ını alanları protesto ediyorum. _________________ CEO of the Holy Inquisition Corp "Biz insan yakıyoruz."
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 bişey değil tükürdüğümü yaladım.vatan hepsini doğru yazmış.yalnız şunu merak ediyorum.herif amma kastı yani tükürse ,polat boğulur anlamadım neden kasıyo[signature][hline]"Kaybetmek ölmektir.Binlerce savaştan galip çıkabilirsin ama sadece bir savaşta mağlup olursun" Zaknafein Do'Urden Storm , Earth and Fire heeed my call !! Graul of BL
MrMedia Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 ya birde o elifli sahnelerde yalan rüzgarı türünden bi müzik var hiç uymuyo[signature][hline]I Love Liv Tyler | IP Adresim Ne ? | BedaXa | Matrix Code System
Werewolf Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Polat Alemdar gidici mi ne? Hayleleleele haylelelele. Sıkıldım be amma bayık bölüm. Ama son pek çarpıcıymış.[signature][hline]BoneC title'ını alanları protesto ediyorum. _________________ CEO of the Holy Inquisition Corp "Biz insan yakıyoruz." [Bu mesaj Werewolf tarafından 09 Haziran 2005 23:23 tarihinde değiştirilmiştir]
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 ohannesburg hannesburg şeklinde seyrediyorum bakalım nolcak[signature][hline]Penthesilea'yı banlayanları protesto ediyorum
Cermy Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 lan noluyo? herşey ters ilerliyo? ne biçim sezon finali bu? nası beklicem ben yaa[signature][hline]her$eyim var ama hiçbirşeyim yok öhhüenm![/b] nedanko, 05 Şubat 2005 00:24 tarihinde demiş ki: ..doğramacı değilki herif, öğretmen öğretmen...
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 uzadıkça cıvıyo bu dizi[signature][hline]Fire in the Darkness...
Grimwolf Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Adamlar fiyattan düşmek için herkesi öldürüyo herhalde bir sonraki sezon yukarda yazıldığı gibi olacaksa direk çekmesinler...[signature][hline]Barbar Conan:Barbarizm, insanlığın doğal durumudur, medeniyetse doğal dışı. Bu, geçici bir durumdur ve barbarizm, önünde sonunda her zaman kazanacaktır... ..............Fenerbahçe Cumhuriyeti...............
Toledor Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Valla ya, iyice saçmalamışlar..[signature][hline]Deniz, Yıldızlar, Yakamoz ve bir kupa nescafe...
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 adilik bu resmen, bi sezon bekletcekler ulan bi taraflarından seneryo uyduruyolar biizde merak sokuyolar.[signature][hline]be the vanquisher, to forgive
Werewolf Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Öbür sezonun bossu kim olacak acaba?[signature][hline]BoneC title'ını alanları protesto ediyorum. _________________ CEO of the Holy Inquisition Corp "Biz insan yakıyoruz."
UnnamedFeeling Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Abı noluyor ya Polat ı gomuyorlar :) Elıf yattı mı?Dogu da gıdıcı bu adamlar napıyor ??Delıyurekın sonuna benzedı..[signature][hline]Nereghal Catviezel.... Nothing is real But pain now... MSN:[email protected]...
Werewolf Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Pai Mei usulü çıkar Polat dışarı.[signature][hline]BoneC title'ını alanları protesto ediyorum. _________________ CEO of the Holy Inquisition Corp "Biz insan yakıyoruz."
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 olmasın öbür sezon falan...[signature][hline]Penthesilea'yı banlayanları protesto ediyorum
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 bu muydu yani...öeah, ıyyk![signature][hline]Penthesilea'yı banlayanları protesto ediyorum
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 aslan bey polat a umarım, 5 cm mesafeden eliyle tabut parçalamayı öğretmiştir (bkz: kill bill vol 2)[signature][hline]be the vanquisher, to forgive
Cermy Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 harbi ya adamı diri diri gömdüler, e ne olucak bu işin sonu şimdi?[signature][hline]her$eyim var ama hiçbirşeyim yok öhhüenm![/b] nedanko, 05 Şubat 2005 00:24 tarihinde demiş ki: ..doğramacı değilki herif, öğretmen öğretmen...
Pasha Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 yarın öğle namazını takiben toprağa verirler bide cenaze namazları kılınır. ha gazeteye verilcek ölüm ilanlarını unutmayalım :lol:[signature][hline] Sozlukte ben - Neye benzer bu adam? - MSN Owumyr of Frostwhisper
Werewolf Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 2-3 bölüm Polat'ın Uzak Doğu'daki eğitimiyle ilgili flashbacklerle geçecek. Öbür 3 bölüm boyunda tahtayı kıracak. Reklamların suyunu çıkaran Show TV'de parayı kıracak.[signature][hline]BoneC title'ını alanları protesto ediyorum. _________________ CEO of the Holy Inquisition Corp "Biz insan yakıyoruz."
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 bu arada eliften kurtulmuşuzdur umarım. arabanın havaya uçmasını gösterseydi içim daha rahat olcaktı bu konuda[signature][hline]be the vanquisher, to forgive
eagle_dnz Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 benimde aklıma direk kill bill geldi ama o kadar da değil... yüzükte bi numara olabilir dicem ama tabutu kırsa bile toprak var... bence fox suratı polat yapmış bu polat ölcek diğer polat olcak polat[signature][hline]yalnızlık, hayatta yalnız kalmana yol acan hatalarından sana ders verir ve ilerde bu hataları yapmadan daha kısa süre yalnız kalmanı sağlar
Werewolf Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 said: eagle_dnz, 09 Haziran 2005 23:40 tarihinde demiş ki: bu polat ölcek diğer polat olcak polat Nasıl cümledir o öyle :)[signature][hline]BoneC title'ını alanları protesto ediyorum. _________________ CEO of the Holy Inquisition Corp "Biz insan yakıyoruz."
eagle_dnz Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 bende bi baktım ilginç oldu harbiden cümle... orjin polat ölecek fox polat olacak orjin polat demek istemiştim...[signature][hline]yalnızlık, hayatta yalnız kalmana yol acan hatalarından sana ders verir ve ilerde bu hataları yapmadan daha kısa süre yalnız kalmanı sağlar
Öne çıkan mesajlar