Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kurtlar Vadisi

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
yuh ne adammış ya herksin elini kolunu bağladı[signature][hline]yalnızlık, hayatta yalnız kalmana yol acan hatalarından sana ders verir ve ilerde bu hataları yapmadan daha kısa süre yalnız kalmanı sağlar
Mesaj tarihi:
bişey değil tükürdüğümü yaladım.vatan hepsini doğru yazmış.yalnız şunu merak ediyorum.herif amma kastı yani tükürse ,polat boğulur anlamadım neden kasıyo[signature][hline]"Kaybetmek ölmektir.Binlerce savaştan galip çıkabilirsin ama sadece bir savaşta mağlup olursun"
Zaknafein Do'Urden
Storm , Earth and Fire heeed my call !!
Graul of BL
Mesaj tarihi:
Polat Alemdar gidici mi ne?
Hayleleleele haylelelele.

Sıkıldım be amma bayık bölüm.
Ama son pek çarpıcıymış.[signature][hline]BoneC title'ını alanları protesto ediyorum.

[Bu mesaj Werewolf tarafından 09 Haziran 2005 23:23 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
lan noluyo? herşey ters ilerliyo? ne biçim sezon finali bu? nası beklicem ben yaa[signature][hline]her$eyim var ama hiçbirşeyim yok
öhhüenm![/b]
nedanko, 05 Şubat 2005 00:24 tarihinde demiş ki:
..doğramacı değilki herif, öğretmen öğretmen...
Mesaj tarihi:
Adamlar fiyattan düşmek için herkesi öldürüyo herhalde bir sonraki sezon yukarda yazıldığı gibi olacaksa direk çekmesinler...[signature][hline]Barbar Conan:Barbarizm, insanlığın doğal durumudur, medeniyetse doğal dışı. Bu, geçici bir durumdur ve barbarizm, önünde sonunda her zaman kazanacaktır...
..............Fenerbahçe Cumhuriyeti...............
Mesaj tarihi:
harbi ya adamı diri diri gömdüler, e ne olucak bu işin sonu şimdi?[signature][hline]her$eyim var ama hiçbirşeyim yok
öhhüenm![/b]
nedanko, 05 Şubat 2005 00:24 tarihinde demiş ki:
..doğramacı değilki herif, öğretmen öğretmen...
Mesaj tarihi:
2-3 bölüm Polat'ın Uzak Doğu'daki eğitimiyle ilgili flashbacklerle geçecek.
Öbür 3 bölüm boyunda tahtayı kıracak.
Reklamların suyunu çıkaran Show TV'de parayı kıracak.[signature][hline]BoneC title'ını alanları protesto ediyorum.
benimde aklıma direk kill bill geldi ama o kadar da değil...

yüzükte bi numara olabilir dicem ama tabutu kırsa bile toprak var...

bence fox suratı polat yapmış bu polat ölcek diğer polat olcak polat[signature][hline]yalnızlık, hayatta yalnız kalmana yol acan hatalarından sana ders verir ve ilerde bu hataları yapmadan daha kısa süre yalnız kalmanı sağlar
Mesaj tarihi:
said:
eagle_dnz, 09 Haziran 2005 23:40 tarihinde demiş ki:
bu polat ölcek diğer polat olcak polat

Nasıl cümledir o öyle :)[signature][hline]BoneC title'ını alanları protesto ediyorum.
bende bi baktım ilginç oldu harbiden cümle...

orjin polat ölecek fox polat olacak orjin polat demek istemiştim...[signature][hline]yalnızlık, hayatta yalnız kalmana yol acan hatalarından sana ders verir ve ilerde bu hataları yapmadan daha kısa süre yalnız kalmanı sağlar
  • Yeni Oluştur...