Thunderbird Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 hem cerrahlar saglam adamlardır ne zaman kalpten öldugu gorulmus
Cermy Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 hadi ona da tamam. yuzunu degistirmiş olabilecegi nası bu kadar basit geliyor akla ? yani ulkemizde gizli/gizli olmayan , kac tane bunu yapabilecek potansiyelde insan var ? tahmini tabi :)[signature][hline]her$eyim var ama hiçbirşeyim yok öhhüenm![/b] nedanko, 05 Şubat 2005 00:24 tarihinde demiş ki: ..doğramacı değilki herif, öğretmen öğretmen...
Malkavian Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 birde ekip2 ye noldu suikast düzenleyecek olan Karahanlıya[signature][hline]BonePART, 03 Şubat 2005 02:49 tarihinde demiş ki: ORTADA ACMAMA ISTEGI BENCE NORMAL BENDE MASA ALTINDA CIKARIRIM
Truwan Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Az evvel reklamlarda gördüm Karahanlı Doğu Beyden kaçırılan çocuğunun ALi Candan olduğunu ve şu an başka bir yüzle yaşamına devam ettiğini öğreniyor.[signature][hline]Garbın cebin-i zalimi, affetmedim seni Türküm ve düşmanım sana, kalsamda bir kişi!
equable Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Beyler Rus Selim ölüyor yarınki bölümde Polat operasyon yapacak.
NuKe Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 kardeşim soylemesenize ben sırf tadı kaçmasın diye izlemiom reklamını.
Diablo Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 e yuh lan spoiler yazın bari ya.o öldü bu bunun cocugu töbe ya[signature][hline]"Far away is a place where I hide the truth that have to be locked away"
Truwan Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Reklamda veya fragmanda geçenlerde mi spoiler artık yapmayın ya.[signature][hline]Garbın cebin-i zalimi, affetmedim seni Türküm ve düşmanım sana, kalsamda bir kişi!
Jabba Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 izledim reklamlarda ve direkt şok oldum televizyonu kapattım ve içimden saniyeleri saymaya başladım :)[signature][hline]Jabba ICQ:66198646 Sıfatlar ve ünvanlar gelip geçici şeylerdir!..
Truwan Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Şu an Fener maçı var özet olmayacak di mi bugün? Yoksa iyice geç mi verecekler yeni bölümü?[signature][hline]Garbın cebin-i zalimi, affetmedim seni Türküm ve düşmanım sana, kalsamda bir kişi!
forgiver Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 maçtan sonra başlıyo gözüküyo[signature][hline]be the vanquisher, to forgive
Joker Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 said: forgiver, 17 Şubat 2005 21:10 tarihinde demiş ki: maçtan sonra başlıyo gözüküyo bende korktum birden :)[signature][hline]Hatalıysam Lütfen Uyarın!! 0535 854 24 69 http://forum.paticik.com/view.php?id=105586[/b] -Mix-, 06 Şubat 2005 16:12 tarihinde demiş ki: ehe benimde peşimden 3kız 5 erkek kosuo ama vermedim daa
Albert Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 yayinlanacak dimi? =)[signature][hline]Bahtiyar, 10.07.1997 a.k.a Vikont De'valmont Gel gor beni, gor icerde, bak ne haldeyim!
MrMedia Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 maçtan sonra[signature][hline]I Love Liv Tyler | IP Adresim Ne ? | BedaXa | Matrix Code System
Werewolf Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Memati ölmemiş?! YETER LAN![signature][hline]NTV'deki NBA Stüdyo programından bir diyalog: - Evet, Amerika'daki seyircilerimizden de bize sorular geliyor. Şimdi Middle East Technical University'den gelen soruyu sizinle paylaşacağım. - Ya, o bizim ODTÜ değil miydi? - O_o
Cermy Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 ama ölücekmiş gibi davranıyolar ?![signature][hline]her$eyim var ama hiçbirşeyim yok öhhüenm![/b] nedanko, 05 Şubat 2005 00:24 tarihinde demiş ki: ..doğramacı değilki herif, öğretmen öğretmen...
Werewolf Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Ölür inşallah.[signature][hline]NTV'deki NBA Stüdyo programından bir diyalog: - Evet, Amerika'daki seyircilerimizden de bize sorular geliyor. Şimdi Middle East Technical University'den gelen soruyu sizinle paylaşacağım. - Ya, o bizim ODTÜ değil miydi? - O_o
Raistin Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 igrenc aptalca.. turk toplumunu sorunlardan uzaklaştirmak icin yapılmış şiddet iceren... bence gayet kotu insanlarimizin aklina yazik dedirten bir dizi[signature][hline]Ardeth 10 Şubat 2005 00:38' da demişki: ''herşeyin ölçüsü insandır''(sofistlerden alinti) Ve gene Ardeth Bence en tehlike olan Raistin, zeki olmak değil, zeki olduğunu düşünmektir. Ve son olarak sevdigim laflar:Nietzsche "Hayat bir savaş okuludur. Öldürmeyen yaragüçlendirir" Nietzsche Edmund Husserl "şeylere dönelim!" ve son olarak Stuart Mill " Kendinden hoşnut bir domuz olmaktansa, hoşnutsuz bir insan olmak yeğdir, memnun bir aptal olmaktansa hoşnutsuz bir Sokrates olmak yeğdir."
Darklight1903 Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Ilk bolumunden beri seyreden biri olarak cok az bolum kacirmama ramen hic racon kesmiyorum kafa kesiyorum espirisini yapmadim. yapanlari [arkadas ortami] kiniyorum. zaten artik kurtlar vadisi degil dizinin adini geyikler vadisi diye deisicem ben. birbirini kesen kesene.[signature][hline]Icq: 668699 Msn: [email protected] Mail: [email protected] Uo:Juliana-Jnearl Cs:[HoD]DaRkL!GhT
Werewolf Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Sorunlarımdan acaip uzaklaşıyorum. Valium bitince bunu izliyoruz ailecek.[signature][hline]NTV'deki NBA Stüdyo programından bir diyalog: - Evet, Amerika'daki seyircilerimizden de bize sorular geliyor. Şimdi Middle East Technical University'den gelen soruyu sizinle paylaşacağım. - Ya, o bizim ODTÜ değil miydi? - O_o
Raistin Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 ahahah w3r3wolf koptum....[signature][hline]Ardeth 10 Şubat 2005 00:38' da demişki: ''herşeyin ölçüsü insandır''(sofistlerden alinti) Ve gene Ardeth Bence en tehlike olan Raistin, zeki olmak değil, zeki olduğunu düşünmektir. Ve son olarak sevdigim laflar:Nietzsche "Hayat bir savaş okuludur. Öldürmeyen yaragüçlendirir" Nietzsche Edmund Husserl "şeylere dönelim!" ve son olarak Stuart Mill " Kendinden hoşnut bir domuz olmaktansa, hoşnutsuz bir insan olmak yeğdir, memnun bir aptal olmaktansa hoşnutsuz bir Sokrates olmak yeğdir."
-Mandrake- Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 ehueheu bu abidin ne manyak bi adam ya,sümüğünü sildi çocuğun hjeuheu[signature][hline]ama kopuktu kopuktu zincir olduramadım......
Raistin Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 ehhehehahhafaudsgasd :D[signature][hline]Ardeth 10 Şubat 2005 00:38' da demişki: ''herşeyin ölçüsü insandır''(sofistlerden alinti) Ve gene Ardeth Bence en tehlike olan Raistin, zeki olmak değil, zeki olduğunu düşünmektir. Ve son olarak sevdigim laflar:Nietzsche "Hayat bir savaş okuludur. Öldürmeyen yaragüçlendirir" Nietzsche Edmund Husserl "şeylere dönelim!" ve son olarak Stuart Mill " Kendinden hoşnut bir domuz olmaktansa, hoşnutsuz bir insan olmak yeğdir, memnun bir aptal olmaktansa hoşnutsuz bir Sokrates olmak yeğdir."
cemad Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 ohoo çok saçmaydı. çeçenleri kral diye tanıttılar bize bu kadar basit ölünür mü ya
Öne çıkan mesajlar