Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kurtlar Vadisi

hasansemre

Öne çıkan mesajlar

hadi ona da tamam. yuzunu degistirmiş olabilecegi nası bu kadar basit geliyor akla ? yani ulkemizde gizli/gizli olmayan , kac tane bunu yapabilecek potansiyelde insan var ? tahmini tabi :)[signature][hline]her$eyim var ama hiçbirşeyim yok
öhhüenm![/b]
nedanko, 05 Şubat 2005 00:24 tarihinde demiş ki:
..doğramacı değilki herif, öğretmen öğretmen...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
forgiver, 17 Şubat 2005 21:10 tarihinde demiş ki:
maçtan sonra başlıyo gözüküyo

bende korktum birden :)[signature][hline]Hatalıysam Lütfen Uyarın!! 0535 854 24 69
http://forum.paticik.com/view.php?id=105586[/b]
-Mix-, 06 Şubat 2005 16:12 tarihinde demiş ki:
ehe benimde peşimden 3kız 5 erkek kosuo ama vermedim daa
Sosyal ağlarda paylaş

igrenc aptalca.. turk toplumunu sorunlardan uzaklaştirmak icin yapılmış şiddet iceren... bence gayet kotu insanlarimizin aklina yazik dedirten bir dizi[signature][hline]Ardeth 10 Şubat 2005 00:38' da demişki:
''herşeyin ölçüsü insandır''(sofistlerden alinti)
Ve gene Ardeth Bence en tehlike olan Raistin, zeki olmak değil, zeki olduğunu düşünmektir.
Ve son olarak sevdigim laflar:Nietzsche "Hayat bir savaş okuludur. Öldürmeyen yaragüçlendirir" Nietzsche Edmund Husserl "şeylere dönelim!"
ve son olarak Stuart Mill " Kendinden hoşnut bir domuz olmaktansa, hoşnutsuz bir insan olmak yeğdir, memnun bir aptal olmaktansa hoşnutsuz bir Sokrates olmak yeğdir."
Sosyal ağlarda paylaş

Ilk bolumunden beri seyreden biri olarak cok az bolum kacirmama ramen hic racon kesmiyorum kafa kesiyorum espirisini yapmadim. yapanlari [arkadas ortami] kiniyorum. zaten artik kurtlar vadisi degil dizinin adini geyikler vadisi diye deisicem ben. birbirini kesen kesene.[signature][hline]Icq: 668699
Msn: [email protected]
Mail: [email protected]
Uo:Juliana-Jnearl
Cs:[HoD]DaRkL!GhT
Sosyal ağlarda paylaş

Sorunlarımdan acaip uzaklaşıyorum. Valium bitince bunu izliyoruz ailecek.[signature][hline]NTV'deki NBA Stüdyo programından bir diyalog:
- Evet, Amerika'daki seyircilerimizden de bize sorular geliyor. Şimdi Middle East Technical University'den gelen soruyu sizinle paylaşacağım.
- Ya, o bizim ODTÜ değil miydi?
- O_o
Sosyal ağlarda paylaş

ahahah w3r3wolf koptum....[signature][hline]Ardeth 10 Şubat 2005 00:38' da demişki:
Ve gene Ardeth Bence en tehlike olan Raistin, zeki olmak değil, zeki olduğunu düşünmektir.
Ve son olarak sevdigim laflar:Nietzsche "Hayat bir savaş okuludur. Öldürmeyen yaragüçlendirir" Nietzsche Edmund Husserl "şeylere dönelim!"
ve son olarak Stuart Mill " Kendinden hoşnut bir domuz olmaktansa, hoşnutsuz bir insan olmak yeğdir, memnun bir aptal olmaktansa hoşnutsuz bir Sokrates olmak yeğdir."
Sosyal ağlarda paylaş

ehhehehahhafaudsgasd :D[signature][hline]Ardeth 10 Şubat 2005 00:38' da demişki:
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...