Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kurtlar Vadisi

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
hadi ona da tamam. yuzunu degistirmiş olabilecegi nası bu kadar basit geliyor akla ? yani ulkemizde gizli/gizli olmayan , kac tane bunu yapabilecek potansiyelde insan var ? tahmini tabi :)[signature][hline]her$eyim var ama hiçbirşeyim yok
öhhüenm![/b]
nedanko, 05 Şubat 2005 00:24 tarihinde demiş ki:
..doğramacı değilki herif, öğretmen öğretmen...
Mesaj tarihi:
birde ekip2 ye noldu suikast düzenleyecek olan Karahanlıya[signature][hline]BonePART, 03 Şubat 2005 02:49 tarihinde demiş ki:
ORTADA ACMAMA ISTEGI BENCE NORMAL BENDE MASA ALTINDA CIKARIRIM
Mesaj tarihi:
Az evvel reklamlarda gördüm
Karahanlı Doğu Beyden kaçırılan çocuğunun ALi Candan olduğunu ve şu an başka bir yüzle yaşamına devam ettiğini öğreniyor.[signature][hline]Garbın cebin-i zalimi, affetmedim seni
Türküm ve düşmanım sana, kalsamda bir kişi!
Mesaj tarihi:
Reklamda veya fragmanda geçenlerde mi spoiler artık yapmayın ya.[signature][hline]Garbın cebin-i zalimi, affetmedim seni
Mesaj tarihi:
Şu an Fener maçı var özet olmayacak di mi bugün? Yoksa iyice geç mi verecekler yeni bölümü?[signature][hline]Garbın cebin-i zalimi, affetmedim seni
Mesaj tarihi:
Memati ölmemiş?!
YETER LAN![signature][hline]NTV'deki NBA Stüdyo programından bir diyalog:
- Evet, Amerika'daki seyircilerimizden de bize sorular geliyor. Şimdi Middle East Technical University'den gelen soruyu sizinle paylaşacağım.
- Ya, o bizim ODTÜ değil miydi?
- O_o
Mesaj tarihi:
ama ölücekmiş gibi davranıyolar ?![signature][hline]her$eyim var ama hiçbirşeyim yok
öhhüenm![/b]
nedanko, 05 Şubat 2005 00:24 tarihinde demiş ki:
..doğramacı değilki herif, öğretmen öğretmen...
Mesaj tarihi:
Ölür inşallah.[signature][hline]NTV'deki NBA Stüdyo programından bir diyalog:
- Evet, Amerika'daki seyircilerimizden de bize sorular geliyor. Şimdi Middle East Technical University'den gelen soruyu sizinle paylaşacağım.
- O_o
Mesaj tarihi:
igrenc aptalca.. turk toplumunu sorunlardan uzaklaştirmak icin yapılmış şiddet iceren... bence gayet kotu insanlarimizin aklina yazik dedirten bir dizi[signature][hline]Ardeth 10 Şubat 2005 00:38' da demişki:
''herşeyin ölçüsü insandır''(sofistlerden alinti)
Ve gene Ardeth Bence en tehlike olan Raistin, zeki olmak değil, zeki olduğunu düşünmektir.
Ve son olarak sevdigim laflar:Nietzsche "Hayat bir savaş okuludur. Öldürmeyen yaragüçlendirir" Nietzsche Edmund Husserl "şeylere dönelim!"
ve son olarak Stuart Mill " Kendinden hoşnut bir domuz olmaktansa, hoşnutsuz bir insan olmak yeğdir, memnun bir aptal olmaktansa hoşnutsuz bir Sokrates olmak yeğdir."
Mesaj tarihi:
Sorunlarımdan acaip uzaklaşıyorum. Valium bitince bunu izliyoruz ailecek.[signature][hline]NTV'deki NBA Stüdyo programından bir diyalog:
- O_o
Mesaj tarihi:
ahahah w3r3wolf koptum....[signature][hline]Ardeth 10 Şubat 2005 00:38' da demişki:
Ve gene Ardeth Bence en tehlike olan Raistin, zeki olmak değil, zeki olduğunu düşünmektir.
Ve son olarak sevdigim laflar:Nietzsche "Hayat bir savaş okuludur. Öldürmeyen yaragüçlendirir" Nietzsche Edmund Husserl "şeylere dönelim!"
ve son olarak Stuart Mill " Kendinden hoşnut bir domuz olmaktansa, hoşnutsuz bir insan olmak yeğdir, memnun bir aptal olmaktansa hoşnutsuz bir Sokrates olmak yeğdir."
Mesaj tarihi:
ehhehehahhafaudsgasd :D[signature][hline]Ardeth 10 Şubat 2005 00:38' da demişki:
  • Yeni Oluştur...