Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kurtlar Vadisi

hasansemre

Öne çıkan mesajlar

said:
Toledor, 03 Şubat 2005 22:03 tarihinde demiş ki:
Abi o TEN in reklamları ne öyle=)))

Dizinin Arasında girdi, höst ne oluyor modunda bakakaldım..

Şimdi daha çok bağlandım diziye:-p

Dizi bu reklamla beraber at avrat silah üçlemesini tamamladı:)

Bir de Mematinin girdiği ev yaşanan çatışmalar bana nedense Counter strike Estate mapini hatırlattı çok benziyor ya.[signature][hline]Garbın cebin-i zalimi, affetmedim seni
Türküm ve düşmanım sana, kalsamda bir kişi!
Sosyal ağlarda paylaş

said:
voic3, 04 Şubat 2005 00:55 tarihinde demiş ki:
fragmanlarından dırek anlıosun neyin ne oldugunu sinir oluyorum. eğlencesi kalmıyor izlemenin.

yok beagh böle daha zevkli oluyor mesela hayal gordugu sıralar millet karahanlıyı öldürüyo öldürüyo dedi halbuki rüyaymış yane :-P[signature][hline]I took their smiles and I made them mine I sold my soul just to hide the light and now I see what I realy am a their a whore and a liar
Sosyal ağlarda paylaş

Arkadaşlar aslında Polatta Kelebek Etkisi var geleceği görüp mitralyöz koymuş adam oraya :)
Memati illa ordan sıyrılır görmedinizmi içeri matrix havasında girdi bi ensedeki silahtan kurtulamazsa ayıp yani :)
ve bence çakırın ölümüyle dizi gittikçe bok olmaya başladı ve eminim accaip izleyici kapbediyor artık ayrı bi espirisi vardı çakır tiplemesinin
bide şu reklam olayı iyice bok etmeye başladı 45 dakka reklam veriyolar sonra gelicek programları söyliyip bu bi reklamdır diyip tekrar reklama başlıyorlar hepten suyunu çıkardılar hele o dizinin başlangıç ve bitişleri hepten delirtiyo adamı :( bi şekil şikayet falan etmeli bu kanalı insanları salak yerine koyuyolar diye.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...