Bonus Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Memati eve girerken kendimi hitman oynuyor hissettim valla gerçi memati ço soğukkanlı değildi ama[signature][hline]MKC İLYAS bonus:zlorwf sen misin? Zlorwf:senim(Soldat oynarken) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Murk Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Memati de gidici görünüyor...[signature][hline]"Zayıflar, bizi kendi gücümüzden utanmaya zorladıkları için kazandılar." - Friedrich Nietzsche. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMedia Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 memati ölmesin (:[signature][hline]I Love Liv Tyler | IP Adresim Ne ? | BedaXa | Matrix Code System Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Truwan Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 said: Toledor, 03 Şubat 2005 22:03 tarihinde demiş ki: Abi o TEN in reklamları ne öyle=))) Dizinin Arasında girdi, höst ne oluyor modunda bakakaldım.. Şimdi daha çok bağlandım diziye:-p Dizi bu reklamla beraber at avrat silah üçlemesini tamamladı:) Bir de Mematinin girdiği ev yaşanan çatışmalar bana nedense Counter strike Estate mapini hatırlattı çok benziyor ya.[signature][hline]Garbın cebin-i zalimi, affetmedim seni Türküm ve düşmanım sana, kalsamda bir kişi! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 abi son reklamdan sonra ne oldu tam bitişi kaçırdım biri yazsın PLS![signature][hline]:hrr:Choose your destiny:hrr: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cermy Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 3 diyemeden erif , bitirdiler diziyi[signature][hline]her$eyim var ama hiçbirşeyim yok öhhüenm![/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malkavian Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Evet beyler şimdi 1 hafta boyunca memati oradan nasıl kurtulucak aklına nası bir plan var o kapı tokmagını neden tuttu ne gibi hareket yapıcak görücez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 bitimde çalan sarkının adını bilen varmı ya hasta oldum[signature][hline]"Far away is a place where I hide the truth that have to be locked away" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cermy Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 ya ben sıyırcam şimdi bi hafta beklenirmi bu öfffffffffffff[signature][hline]her$eyim var ama hiçbirşeyim yok öhhüenm![/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 bu sezounun en hareketli bölümleirnden biriydi gine[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ege1903 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 bence baştaki çatışma diziyi monotonluktan çıkardı ii oldu! memati ölürse polattan başka t.ş.k.lı adam kalmaz gibime geliyo!!umarım arkadan adnan gelip kurtarır!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mordre Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 memati : Usta bu arabayla mı kaçıcaz yavaş olmaz mı polat : biz kaçmicaz onlar bizden kaçıcak arkasındaki örtüden direk anladım aır makinalı olduunu bayaı bi gülmüştüm :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chucky08 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 beyler memati ölür polat dahada yanlız kalır baron alinin ailesini öldürür polat delirir baronu öldürür başa geçer kılıçta onun devlet için çalıştını ögrenince onu öldürür dio bi sitede Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MagicGladiator Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 said: voic3, 04 Şubat 2005 00:55 tarihinde demiş ki: fragmanlarından dırek anlıosun neyin ne oldugunu sinir oluyorum. eğlencesi kalmıyor izlemenin. yok beagh böle daha zevkli oluyor mesela hayal gordugu sıralar millet karahanlıyı öldürüyo öldürüyo dedi halbuki rüyaymış yane :-P[signature][hline]I took their smiles and I made them mine I sold my soul just to hide the light and now I see what I realy am a their a whore and a liar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malkavian Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 yalnız dizi farkettiyseniz yararlı yerleride var ali diye birisi yetimhaneden gelmiş oralara filan çok iyi anlatıyordu orda işte böyle salarsanız adamı yetimhaneden mafyaya katılmak zorunda kalır mecbur napsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trevorax Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 kurtlar vadısının oldugu saat hayat durur hic bır ı$ yapılmaz ve sadece mevzular patlar hesaplar gıderırılırr. :D auhzhuauha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mrtolga Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Arkadaşlar aslında Polatta Kelebek Etkisi var geleceği görüp mitralyöz koymuş adam oraya :) Memati illa ordan sıyrılır görmedinizmi içeri matrix havasında girdi bi ensedeki silahtan kurtulamazsa ayıp yani :) ve bence çakırın ölümüyle dizi gittikçe bok olmaya başladı ve eminim accaip izleyici kapbediyor artık ayrı bi espirisi vardı çakır tiplemesinin bide şu reklam olayı iyice bok etmeye başladı 45 dakka reklam veriyolar sonra gelicek programları söyliyip bu bi reklamdır diyip tekrar reklama başlıyorlar hepten suyunu çıkardılar hele o dizinin başlangıç ve bitişleri hepten delirtiyo adamı :( bi şekil şikayet falan etmeli bu kanalı insanları salak yerine koyuyolar diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mrtolga Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 said: Cermy, 03 Şubat 2005 23:25 tarihinde demiş ki: 3 diyemeden erif , bitirdiler diziyi o daha bi 2-3 bölüm sürer 2 - 2.25 - 2.5 - 2.75 diye uzar merak etmeyin arayada 2-3 saatlik reklam alırlar tam olur :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malkavian Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 birde cidden orda yavaşlatma oldu ya ona uyuz oldum ulan tabi yavaşlatmak işlerine geliyor dizi daha uzun sürsün diye ama daha hoş olmuş yavaşlatınca oda var[signature][hline]BonePART, 03 Şubat 2005 02:49 tarihinde demiş ki: ORTADA ACMAMA ISTEGI BENCE NORMAL BENDE MASA ALTINDA CIKARIRIM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khazab Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Mematiden çıkan horultular ve gurultular da dizinin güzel bölümlerinden di :D[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Truwan Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Ne horultuları yav?[signature][hline]Garbın cebin-i zalimi, affetmedim seni Türküm ve düşmanım sana, kalsamda bir kişi! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMedia Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 horultu derken nefes sesleriini kast etmiş.[signature][hline]I Love Liv Tyler | IP Adresim Ne ? | BedaXa | Matrix Code System Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Truwan Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 hee anladım[signature][hline]Garbın cebin-i zalimi, affetmedim seni Türküm ve düşmanım sana, kalsamda bir kişi! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 nesrin, mematinin arkasındaki adamı vurcak, memati de kurtulcak..fazla merak edilcek bişi yok :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SmoLaFein Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Abdulhey nası wurdu adama be heyy be :D[signature][hline]Onen-i Estel Edain ü Chebin Estel Anim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar