Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kurtlar Vadisi

hasansemre

Öne çıkan mesajlar

Polat olurse film biter diyen arkadaslarimiz, Cakir'in olumunu de dusunmeli eger Cakir olurse dizi biter dediler, ama Cakir oldukten sonra bi bakin bakalim kac bolum daha cekildi? Polat'ta yakin zamanda olecektir diye dusunuyorum, filmin yapimcilari cok akilli. Adamlar devamli yeni oyunculari filme katip dahada heyecanli hale getiriyorlar ki filmi ilerletebildikleri kadar cok izlenebilir hale getirsinler diye, ki bunuda cok iyi yapabiliyorlar. Buna en iyi ornekler; Polat, Halil Ibrahim, Kirve vs.[signature][hline]Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world carrying their own light to brighten both day and night.
Sosyal ağlarda paylaş

İyi de Polat dizinin başından beri konu alınan karakter. Çakır çok önemliydi fakat vazgeçilmez değildi Polat vazgeçilmez onu öldüremezler. Hem Çakır ölürse Polat izlenebilirdi ama Polat da ölürse ana konuya dair kimse kalmaz.[signature][hline]Garbın cebin-i zalimi, affetmedim seni
Türküm ve düşmanım sana, kalsamda bir kişi!
Sosyal ağlarda paylaş

Truwan +1
Polat dizinin amacı olan karakter yani diziye şekil veren ana oyuncu,Çakır sadece Polatın mafya ortamlarına girebilmesi için bi basamaktı,Polat onu kullandı ve görevi bitince öldü,ama polat vazgeçilmez bi karakter,onun yeri Kirveymiş,Haloymuş dolmaz,ztn Polat ölürse dizi biter ve ztn bu yayın dönemi sonunda da bitecekmiş dizi[signature][hline]Günümüzün dünyasında
Hepsi aynı hepsi ala
İsa Musa Muhammed Buda
Neyin varsa bilmiş senin!
Sosyal ağlarda paylaş

Çakır öldü Testere öldü Aslan bey bile öldü bunlar hep yardımcı karakterlerdi başrol gibi görünselerde olaylar polat ve çevresinde oluyor Polat'ın ölmesi için son bölüm olması gerekli ve Polat ölünce operasyon başarız olmuş olacak yani son bölümde dizinin akışına göre kötü son olmuş olur ama bakarsınız konu değişir polat karahanlının koltuğuna oturur ve çok sever o zaman polat ölünce mutlu son olur.
Ama dizinin ne eski tadı nede izlenilirliği kaldı.
Dizi vasat tartışmaları çıktı diziyi öyle bir karıştırdılar ki toplu katliam yapmazlar ise bu kadar düğüm çözülmez.
Son olarak : kurtlar vadisi eski Osman Sınavlı havasından çok uzak ve forum haber grubu vb bilgi paylaşım alanlarında hep tepki alıyor.
Sosyal ağlarda paylaş

bu arada konuyu dagitmis olmiyim ama paylasmak istedim :)

(bknz: en sağdaki sahis)
Yıl 1991: Elazığ, Harput merkezli Kadiri Tarikatı'nın şu anki şeyhi Abdülkadir Şaşmaz (ortada), büyük oğlu Necati Şaşmaz (sağda) ve ikinci oğul Raci Şaşmaz (solda)
[signature][hline]alkolik
pAAL' 05

[Bu mesaj tAKA tarafından 03 Şubat 2005 02:03 tarihinde değiştirilmiştir]

Sosyal ağlarda paylaş

beyler bu akşamki bölümün reklamını izleyen warsa fikirlerini paylaşsın

çok manyaq bi çatışma war sürü halinde laz ziyanın adamları geliyo!!..polat elinde müthiş makineler herkesi tarıyo patlatıyo filan ama polat ordan sağ çıkarsa(ki mutlaka öyle olacak) laz ziya b.ku yedi kısaca!! polat altında kalmaz ama ben baronun bunun üzerine laz ziya olacak tepkisini merak ediyorum!
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Way, 03 Şubat 2005 01:42 tarihinde demiş ki:
osman sınav li bolumler bence kotuydu raci sasmaz bence daha ii yonetiyo diziyi..

Para harcama konusunda haklı olabilirsin diyecem ama helikopter kiralamanın yarım saati 360 YTL :)
Raci'li bölümlerde adam ateş ediliyor üzerindeki fünyemi denir ne denir bilmiyorum sesten önce patlıyor fünye patlamadan adam yere düşecek oluyor.
Osman döneminde de araba patlatılıyordu vs.Yani para harcama konusunda hemfikir değilim.
Acayip vakit kazanma senaryoları üretiliyor.
Dizi reklamdan sonra 30 saniye geriden başlıyor, nergiz bir rüya gördü rüyayı 5 bölüm yayınladılar.
Gereksiz ve hiç komik olmayan güllü muhabbetleri , abidin ve tuncay replikleri çok daha iyi olmasına rağmen azaltılması.
Ve işin en tuhafı hiç bir şey yok iken 2 hafta tatil yapmaları ve 2 hafta tatilin ardından bayram diye 3. hafta yayınlanmaması ve 3 haftalık dinlenme veya hazırlık döneminden sonra sadece fena değil dedirten bir bölüm.
Ben 1 yıl önceki bölümleri mumla arıyorum , hiç bir şey olmasa hareketten en ufak bir iz olmasa gülmekten öldüren konuşmalar ve kurtlar vadisi tabiri ile raconlar oluyordu.
Raci geldi geleli aklıma gelen ve tek güzel diyebileceğim olay mezara kurşun atma olayıydı zaten onunda yukarılarda bi arkadaşın dediği gibi cılkını çıkardılar.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...