SmoLaFein Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Analiz ne lan euheu hnevzat yıne benı komaya soktu[signature][hline]Onen-i Estel Edain ü Chebin Estel Anim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Felix Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 elifden nefret ediorum sanki dunya onun etrafinda donuyo yaw simdi durduk yerde sinirlendim[signature][hline]=o= Tıklayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMedia Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 keşke 1 saat daha devam etse, kesinm action dolu yerde bitcek yine (:[signature][hline]I Love Liv Tyler | IP Adresim Ne ? | BedaXa | Matrix Code System Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cermy Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 eh bu sefer biraz gec basladım izlemeye ama yanılmıyosam tam atraksiyon zamanında oturmuşum. seyretmeye basladıgımda kafkaslar dogu beyle konusuyodu. bişey kaçırdımmı?[signature][hline]her$eyim var ama hiçbirşeyim yok öhhüenm![/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malkavian Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 azuaha polat bişi olmamış gibi artist artist yerinde bekliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 bitirirler birazdan[signature][hline]Everytime I see you falling I get down on my knees and pray. I'm waiting for the final final moment you say the words that I can't say... Üşenme gir takıl,üyeliği de çok kolay hem! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 oha baya karıştı işler[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cermy Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 yau 3 mesaj aynı anda atılmış . kaynamasın benimki. örenemessem çatlarım valla[signature][hline]her$eyim var ama hiçbirşeyim yok öhhüenm![/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 said: Cermy, 27 Ocak 2005 23:07 tarihinde demiş ki: eh bu sefer biraz gec basladım izlemeye ama yanılmıyosam tam atraksiyon zamanında oturmuşum. seyretmeye basladıgımda kafkaslar dogu beyle konusuyodu. bişey kaçırdımmı? akılda kalan bişey olmadı[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Felix Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 o 4 ne anlama geldi simdi? Ve bittiginde calan sarkinin aid ne?[signature][hline]=o= Tıklayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonus Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 sonunda noldu son reklamdan sonrasını karcırdım.[signature][hline]MKC İLYAS bonus:zlorwf sen misin? Zlorwf:senim(Soldat oynarken) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mutos Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 dogu beyi gene tebrik ediyoruz muthis bir oyunculuk cıkardı. dananın kuyrugunu da koparcak yakında walla[signature][hline]icq ¶ msn cs:mutos[cVk] siteniz icin yıllık ucuz reklam @sarisayfalar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Felix Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Bisi olmadi ayni seyi gosterdi ,polat ole oturuyo saate bakti 4n ustunden girmis kursun ve bitti[signature][hline]=o= Tıklayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 evet bittiğinde çalanı söyleyin[signature][hline]Everytime I see you falling I get down on my knees and pray. I'm waiting for the final final moment you say the words that I can't say... Üşenme gir takıl,üyeliği de çok kolay hem! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wook Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 hiç bişey olmadı polat yine artist bi şekilde hiç kıpırdamadan kurşunlara aldırmadan dururken bitti....[signature][hline]Fistan, 22 Ocak 2005 13:37 tarihinde demiş ki: neye inanmadıgınızı anlamadım ben. neye inanmadınız? cs:WooK[cVk] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wook Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 said: mutos, 27 Ocak 2005 23:15 tarihinde demiş ki: dogu beyi gene tebrik ediyoruz muthis bir oyunculuk cıkardı. dananın kuyrugunu da koparcak yakında walla :D bi insan hiç bişeye yaramaz mı yaw sadece oturup elinde bi baston esadla konuşuyo....[signature][hline]Fistan, 22 Ocak 2005 13:37 tarihinde demiş ki: neye inanmadıgınızı anlamadım ben. neye inanmadınız? cs:WooK[cVk] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malkavian Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 bu arada diziyi tebrik ederim çok az reklam ve kısa süreli reklam koydular ilk defa heyt be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 dizideki saatte 11:15te bitti dizi reklamları tam denk getiremediler herhalde 1-2 dakka erken bitirdiler[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mutos Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 cok abarttılar reklamlardan sonra hic olmazsa 10 sn gosterilmeyen yer verirlerdi.artık aynı yeri oynatıyorlar[signature][hline]icq ¶ msn cs:mutos[cVk] siteniz icin yıllık ucuz reklam @sarisayfalar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mathias Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Polatın son anki düşünceleri ile tahminler : -Ulan gene mi başladık yaa ALLAAM yaa.. oynamıyorum lan ! -Haha olm sizde armor yok tabi oyle atarsınız kendinizi yere ! -Olm .invul yazsanıza lan ne malaksınız bee[signature][hline]What we do in life,echoes in eternity. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mandoo Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 beyler biri bölümü kısa ve öz bi şekilde özetlermi...izlemeye üşendimde :D[signature][hline]_iReM_, 09 Ocak 2005 22:16 tarihinde demiş ki: ne bu ya kız diyince öyle altın günü gibi boş işler gelio hemen aklınıza.bitek çay servisine yaramıoruz yane. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MacbetH Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Sonu baya komikti, polat laga girdi yine adsl e geç dedim o kadar. -memati, abdülhey oğlum lag varmı sizde kaldım ben?[signature][hline]Amiroc the paladin//Azkat the mercenary P.Prensesler:Birimiz hepimiz, hepimiz o cüce için Somurtkan: Olmaz! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Felix Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 said: Mathias, 27 Ocak 2005 23:17 tarihinde demiş ki: Polatın son anki düşünceleri ile tahminler : -Olm .invul yazsanıza lan ne malaksınız bee :tup:[signature][hline]=o= Tıklayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 said: Grom_Hellscream, 27 Ocak 2005 23:16 tarihinde demiş ki: bu arada diziyi tebrik ederim çok az reklam ve kısa süreli reklam koydular ilk defa heyt be ÇOK AZ REKLAM EVET REKLAMLAR BİTİYOR BU BİR REKLAMDIR ADI ALTINDA YARIM SAAT REKLAM GİRİYOR DALGA MI GEÇİYON SEN BE[signature][hline]Everytime I see you falling I get down on my knees and pray. I'm waiting for the final final moment you say the words that I can't say... Üşenme gir takıl,üyeliği de çok kolay hem! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mutos Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 mandooo cuum sende bi komiksin yaw. bolum sole idi. kargasa cıktı.kim kime dumduma.dogu bey sov yaptı.esad garibim kosturuo. en son yeri de polatın mekanı laz ziyanın adamları bastılar.bisey yoktu aslında ne cabuk gecti ama bu blum be[signature][hline]icq ¶ msn cs:mutos[cVk] siteniz icin yıllık ucuz reklam @sarisayfalar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar