RogueSpear Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Arkadas belki hatırlarsınız bir zamanlar ::ujio:: hakkında duperdir sudur budur die atıp tutmustum oyun icinde biseye kızıp aptalca hareketlerde bulunmustum ve en buyuk hatamda bunu kendi aramızda halledecegimize topiclere msj atarak foruma mal ettim. Simdi arkadasımdan onceki yaptıgım sekilde Özür dilemek istiyorum eger kabul ederse... Bu arada ekleyebilecegim bisey varsa ltf soyle.. Onemli Not: Bazılarınız yalaka, ne alaka bu simdi, adam baba olduktan sonramı aklın basına geldi fln gibi hitaplarda bulunabilir. KEsinlikle boyle bir niyetim yok uzun zamandır dusunuodum fakat cekiniodum bunları yazmaya ama sonucta insanız hata yapabiliriz. Nede olsa hicbise yoksa bile reelden gorup elini sıktııgım biridir.[signature][hline]taze pc bir mage'dir ve dar bir bacadan gececektir: dm: baca cok dar, sigmiyorsun buyucu: invisible olup tekrar deniyorum Alıntıdır From Ek$i Dictionary... :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RogueSpear Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Adminiyim.[signature][hline]taze pc bir mage'dir ve dar bir bacadan gececektir: dm: baca cok dar, sigmiyorsun buyucu: invisible olup tekrar deniyorum Alıntıdır From Ek$i Dictionary... :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaiji Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 sırf uijo mu hasan ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RogueSpear Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 ne ima etmeye calısıyorsun. Ben orda hic bise atıp tutmadım. + Topigi acmamın sebebi bu deil konuyu sapıtıp anlamadıın islerde millete ifrazat atma... Not: Lafa dikiz :D[signature][hline]taze pc bir mage'dir ve dar bir bacadan gececektir: dm: baca cok dar, sigmiyorsun buyucu: invisible olup tekrar deniyorum Alıntıdır From Ek$i Dictionary... :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RogueSpear Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Baska kim vardıki baska kime ne dedimki? he kardesine biseyler solemis olabilirim yeminle hatırlamıorum eger soyledimsede ondanda ozur dilerim diger kırdıklarımdanda...[signature][hline]taze pc bir mage'dir ve dar bir bacadan gececektir: dm: baca cok dar, sigmiyorsun buyucu: invisible olup tekrar deniyorum Alıntıdır From Ek$i Dictionary... :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaiji Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Bu arada Ben MoradSLayer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NightHunter666 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 zaman... bakacaz...[signature][hline]::Ujio:: ( areste satilik ron's staff +7 ve wreath erenion+7 pm me... ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RogueSpear Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Ben gerekeni yaptıgıma inanıorum neler dedigimide abine sorabilirsin gokhan. Amacımı niye bu kadar beklediimi neler soylediimi pm lere bakıp ogrenebilirsin. Artık top sizde, gerci o yuvarlak mesinden biride abinin yanındaymıs ya neyse :P[signature][hline]taze pc bir mage'dir ve dar bir bacadan gececektir: dm: baca cok dar, sigmiyorsun buyucu: invisible olup tekrar deniyorum Alıntıdır From Ek$i Dictionary... :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaiji Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Nese Ben abime bırakıom herşeyi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NightHunter666 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 bende gerekeni yapiyorum zaten ne ön yargili davraniyorum ne de sallamamazlik ediyorum zamana birakiyorum ;)[signature][hline]::Ujio:: ( areste satilik ron's staff +7 ve wreath erenion+7 pm me... ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RogueSpear Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Bak evil kardesim canım sıqqın die pm den acıklama yaptım. Kullandıgın dil dier yerlerde hic onemli deil ama aynı sebepten benim kuyruk acım varken senin bu sekil konusmana goz yummam kusura bakma ve topicimi patlatma! ! ![signature][hline]taze pc bir mage'dir ve dar bir bacadan gececektir: dm: baca cok dar, sigmiyorsun buyucu: invisible olup tekrar deniyorum Alıntıdır From Ek$i Dictionary... :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_KoRn3R0th_ Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 said: NightHunter666, 15 Aralık 2005 21:16 tarihinde demiş ki: zaman... bakacaz... adam tam artizt bakacaz mauahha zaman...:-)vsvs lol..[signature][hline]Photo Uploded... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_KoRn3R0th_ Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 said: RogueSpear, 15 Aralık 2005 21:07 tarihinde demiş ki: Arkadas belki hatırlarsınız bir zamanlar ::ujio:: hakkında duperdir sudur budur die atıp tutmustum oyun icinde biseye kızıp aptalca hareketlerde bulunmustum ve en buyuk hatamda bunu kendi aramızda halledecegimize topiclere msj atarak foruma mal ettim. Simdi arkadasımdan onceki yaptıgım sekilde Özür dilemek istiyorum eger kabul ederse... Bu arada ekleyebilecegim bisey varsa ltf soyle.. iide yeri burası deil git adamın yüzüne özür dile...hatayı yapan gidip yüze özür diler sonuçta realden tanıyosun adamı.[signature][hline]Photo Uploded... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RogueSpear Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Korn dalga gecme cunku haklı emin ol dediim laflardan sonra az bile[signature][hline]taze pc bir mage'dir ve dar bir bacadan gececektir: dm: baca cok dar, sigmiyorsun buyucu: invisible olup tekrar deniyorum Alıntıdır From Ek$i Dictionary... :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NightHunter666 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 said: _KoRn3R0th_, 15 Aralık 2005 21:26 tarihinde demiş ki: adam tam artizt bakacaz mauahha zaman...:-)vsvs lol.. 8-)[signature][hline]::Ujio:: ( areste satilik ron's staff +7 ve wreath erenion+7 pm me... ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RogueSpear Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Korn bak yuzunede soylerim sorun deil ama burdanda ozur dilemem gerektigini soyledi cunku burada tartıstıgımız bi konu. Yani sadece aramızda kalsa emin ol buraya tasımazdım. Ya sacma geliodur belki ama oyle iste..[signature][hline]taze pc bir mage'dir ve dar bir bacadan gececektir: dm: baca cok dar, sigmiyorsun buyucu: invisible olup tekrar deniyorum Alıntıdır From Ek$i Dictionary... :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_KoRn3R0th_ Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 said: RogueSpear, 15 Aralık 2005 21:28 tarihinde demiş ki: Korn dalga gecme cunku haklı emin ol dediim laflardan sonra az bile tmm bakacaz... zaman lazım...bundan sonra yapma ok? tmm olur sersen ben affederim deniz yerine asdjnasjnlsad:horace:[signature][hline]Photo Uploded... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RogueSpear Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Züeeüeüeüeüe :P artık daa ne kadar editleyebilirsem Dalga gecmein dedik dimi ciddi bise benim icin.[signature][hline]taze pc bir mage'dir ve dar bir bacadan gececektir: dm: baca cok dar, sigmiyorsun buyucu: invisible olup tekrar deniyorum Alıntıdır From Ek$i Dictionary... :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NightHunter666 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 ben aglarim 2mizin yerine üzülme centrix :horace:[signature][hline]::Ujio:: ( areste satilik ron's staff +7 ve wreath erenion+7 pm me... ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PSX Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 ujo is noob :P[signature][hline]Nick : endles_nightmare Job : arch mage lvl : 6x np : ??????? Server :aress Clan : kafama göre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RogueSpear Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 O kesinde caktırma iki sn bea :P[signature][hline]taze pc bir mage'dir ve dar bir bacadan gececektir: dm: baca cok dar, sigmiyorsun buyucu: invisible olup tekrar deniyorum Alıntıdır From Ek$i Dictionary... :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaiji Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 said: PSX, 15 Aralık 2005 21:38 tarihinde demiş ki: ujo is noob :P sende ii alıştın ujio is noobtan 1k mesaj yapcan hll Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NightHunter666 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 zuhauuhauhauhauauh[signature][hline]::Ujio:: ( areste satilik ron's staff +7 ve wreath erenion+7 pm me... ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_KoRn3R0th_ Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 said: RogueSpear, 15 Aralık 2005 21:39 tarihinde demiş ki: O kesinde caktırma iki sn bea :P bak hem özür diliyon sonra adam gidip n00b dion olmadı!!olamdı affetmem seni(ujio sende affetme)sadhsabsdakö:-)[signature][hline]Photo Uploded... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RogueSpear Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Any xp or pk party on for lvl 63 noob assassin ? :D[signature][hline]taze pc bir mage'dir ve dar bir bacadan gececektir: dm: baca cok dar, sigmiyorsun buyucu: invisible olup tekrar deniyorum Alıntıdır From Ek$i Dictionary... :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar