nirvanal Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 cok gusel bi film arkadasla gittik valla ben pek aglayan bi insan degilim ama agladim filmde yani kesin gitmelisiniz bence izleyenler ne dusunyo bu konuda??* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 az asagıda topic cok uzakta degil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bonfbonf Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 said: elvyn, 15 Aralık 2005 18:50 tarihinde demiş ki: az asagıda topic cok uzakta degil yok abi o "babam we oglum" filminden bahsetmiş. aşağıda ki film "babam ve oğlum" hakkında. arada iki harf var... *!türkçeyi seviyorum..*[signature][hline]dün merdivenin tepesinde orda olmayan bir adam gördüm, dün yine orada değildi. gitmesini öyle çok istedimki... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 bone olsa link verirdi . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bonfbonf Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 bonf olur mu? http://forum.paticik.com/view.php?id=158073[signature][hline]dün merdivenin tepesinde orda olmayan bir adam gördüm, dün yine orada değildi. gitmesini öyle çok istedimki... [Bu mesaj bonfbonf tarafından 15 Aralık 2005 21:50 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Etos Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 3A3AM wE 0GLuM R0x0r FiLm!! "We" nedir ya, ben buna takılıyorum en çok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar