Stuner_Cypher Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 bu arada lvlime laf söletmem 71 olacaktım 70 %99.99 da kaldı a.q oyunu bug var olunmuyo 71 sizi gidi kek çiler siziiiiiiiii[signature][hline]Lvl 70 Archer @ Cypher hacklendik şifre deişmiyo cypher zaten bitti. arese dondum lvl kasıyorum =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stuner_Cypher Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 said: JoNyBLaCk, 15 Aralık 2005 21:24 tarihinde demiş ki: sayko sendede glitch sezdim :D yok canım daha neler yaptıysa şerefsiz olsun son 1 ayda 2 kere pk yaptı zaten auahauhauahauha charı verir sana 1 kere glicth yaptıysa relog bugı ile DM kestiyse cz de =) abiler oynanmaz cypherda yapabiliyosanız bırakın derim ^^[signature][hline]Lvl 70 Archer @ Cypher hacklendik şifre deişmiyo cypher zaten bitti. arese dondum lvl kasıyorum =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sayk0 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 SS alayım Trişkadan estirmek olmaz beyler bu arada Cypher"da Glich serbest mage"ler bile yapıor :D[signature][hline]Nick : Sayk0 lvl : 62 Server : Cypher Job : Warrior Clan : Endless Sayko Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Graveyard Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Cypher da bi yasak sölesene bana:)[signature][hline]Renk Değiştiriyoruz Coming Soon.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JoNyBLaCk Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 cypherda herşey serbest kardeşim :D dupe glicth kosp koxp hack zart zurtt vs vs vs. ne varsa[signature][hline]Diez :_TikiTo_ [Playing] Olympia : JoNyBLaCk Alone Warrior :horace: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
D4RK4REN4 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Sayk0 ve dupe ha =)) azuahaha arkadaslarda acaba legal item varmı cyper gibi bir server'da en temiz adama asılsız suçlama yapıyorsunuz. Delil varsa buyrun tartışalım . . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stuner_Cypher Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 said: Sayk0, 15 Aralık 2005 21:30 tarihinde demiş ki: SS alayım Trişkadan estirmek olmaz beyler bu arada Cypher"da Glich serbest mage"ler bile yapıor :D makroda serbest o zaman a.k kim dedi glitch serbest die. harbi noob bu ya ^^[signature][hline]Lvl 70 Archer @ Cypher hacklendik şifre deişmiyo cypher zaten bitti. arese dondum lvl kasıyorum =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
D4RK4REN4 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 konu 3 sayfa olmus vede toparlanmış "CyPeR ın En Baba Duperi SaYKo" diye başlık görünce ateşlendim biraz oha ne oluyoruz felan dedim direk yanıtlamak istedim neyse ortada dupe yok delil yok :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sayk0 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 :Stuner: KEs ya kardeşinide lvl 70 yapmışsın macro ile konuşturma beni[signature][hline]Nick : Sayk0 lvl : 62 Server : Cypher Job : Warrior Clan : Endless Sayko Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stuner_Cypher Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 said: Sayk0, 15 Aralık 2005 21:44 tarihinde demiş ki: :Stuner: KEs ya kardeşinide lvl 70 yapmışsın macro ile konuşturma beni konuşsan ne olacak kardeş? cypherda kim ne yaptı ben bi macro kullandım tabi benimki en zoru lvl kasması =) konuş bakalım ne dicen savaşda 5 ok açtım kosp kullandım başka?[signature][hline]Lvl 70 Archer @ Cypher hacklendik şifre deişmiyo cypher zaten bitti. arese dondum lvl kasıyorum =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stuner_Cypher Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 said: MKuffk, 15 Aralık 2005 21:51 tarihinde demiş ki: Sen o lvli hiçmi kosp ile kasmadın belki warior olabilirsin ama hiç mi kosp partisine girmedin tabi girmessin cypearda saten kosp yok len olum stuneri bence çekemion çunku wariorun kospu yok olsa sende yapacan adama helal olsun yapmıs heck yemesi beni üzdü desem yalan olur senin gibi bbilgisayarın basında beklemio gezio adam ne emek werecek ha sende düpe item olurmu olmas canım cypearda saten düp item yok ahuaha onu nerden biliyon beni tanıyan biliyo ne kadar dururum pc başında kosp culara ne lure ediyolar bilmiyon heralde ben 65 olmuştum eğer kosp olması idi iyikide elimle kasmamışım ama.[signature][hline]Lvl 70 Archer @ Cypher hacklendik şifre deişmiyo cypher zaten bitti. arese dondum lvl kasıyorum =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sayk0 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 said: MKuffk, 15 Aralık 2005 21:51 tarihinde demiş ki: Sen o lvli hiçmi kosp ile kasmadın belki warior olabilirsin ama hiç mi kosp partisine girmedin tabi girmessin cypearda saten kosp yok len olum stuneri bence çekemion çunku wariorun kospu yok olsa sende yapacan adama helal olsun yapmıs heck yemesi beni üzdü desem yalan olur senin gibi bbilgisayarın basında beklemio gezio adam ne emek werecek ha sende düpe item olurmu olmas canım cypearda saten düp item yok Sen kim oldugunu sölede ona göre şerbet okuyalım ha ayrıca hacklenmesine üzüldüm hiç sevmesemde stuneri harbiden üzüldüm bende hacklendim bilirim[signature][hline]Nick : Sayk0 lvl : 62 Server : Cypher Job : Warrior Clan : Endless Sayko Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
D4RK4REN4 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 edit char olur aaa bu edit dersiniz kosp la edit arasında ne fark var emek varmı ? cyper da zaten herşey dup ama bu adam dupe yapmıyor fark burda önce bunu bir anlayın! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
D4RK4REN4 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 sana birisi item verirse bu dup mu ay dupse ben kullanmam dermisin :D " CyPeR ın En Baba Duperi SaYKo " o zaman bu başlıkta yalan saçma sapan bişey ikimiz hem fikiriz sayk0 dupe yapmıyor :) tek gerçek var kosp la lvl 70 olanlar ama beni ilgilendirmez onlar öyle mutlu sanırım ben edit diyorum onlar için saygılar :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
D4RK4REN4 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 sözüm sadece Stuner_Cypher değil yanlış anlamasın genel konusuyorum zaten farklı serverların insanıyız =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar