Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

CyPeR ın En Baba Duperi SaYKo

DaWoLL

Öne çıkan mesajlar

Lem sayko duyduguma ve gordugume gore uc sayfa dupe ıtem var ınde hatta bızım coluk cocuga 1 coınse ıtem dagıtıorsun sonra gelıp patıcıkte bagırıorsun yok duperlerrr yok kosppp cular dıye en bab duper sensın aslında benıde tanırsın ben dark_blue beramustan cagırmıstın gel burda kas dıye sana bu oyunu ogretend ebenım hatırlarsın tabıkı ısıne gelırse baba duper sayko[signature][hline]SıKıLdım BuNLardan BayaR Abi...
Sosyal ağlarda paylaş

sayko ıle aynı sehırdenım cz ye gırıorum ama beramusta cyperda kastıgım charı bıraktım sırf sızın gıbı dupecıler yuzunden sen benı tanımassın sayko tanır ona oyunu ben ogrettım sanada guluorum ancak rofl..noob[signature][hline]SıKıLdım BuNLardan BayaR Abi...
Sosyal ağlarda paylaş

hweheheh ıste bu yuzden guluorum ya ne olcak pekı zevk alıormusunuz oyundan cok sıkıcı olmalı herkesı kes herkesı oldur en cok np sende olsun nereye kadar sıkılır ınsan bayar abı 3 sayfa deıl 113 sayfa olsa yınede faydasız kıme sorarsan sor cyper bıtmıstır buda onlara yeter zaten yakınd atek baslarına kasarlar dupelrı[signature][hline]SıKıLdım BuNLardan BayaR Abi...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
DaWoLL, 15 Aralık 2005 18:44 tarihinde demiş ki:
Lem sayko duyduguma ve gordugume gore uc sayfa dupe ıtem var ınde hatta bızım coluk cocuga 1 coınse ıtem dagıtıorsun sonra gelıp patıcıkte bagırıorsun yok duperlerrr yok kosppp cular dıye en bab duper sensın aslında benıde tanırsın ben dark_blue beramustan cagırmıstın gel burda kas dıye sana bu oyunu ogretend ebenım hatırlarsın tabıkı ısıne gelırse baba duper sayko

bence sen beynindeki suyu aldır ondan sonra terapi falan gör sen bulanıma girmişssin belii çekememezlik bu olsa gerek herkez kendine baksın ve bir suçlama yaparken milleten duyduğunu değil kendisi şahit olduysa suçlasın geri zekalı ezik noob .....[signature][hline]Nick : Sayk0
lvl : 62
Server : Cypher
Job : Warrior
Clan : Endless

Sayko
Sosyal ağlarda paylaş

said:
PaMiR, 15 Aralık 2005 20:21 tarihinde demiş ki:
Ama Sayko gozumle gordum orc towna +3 priest pentand +8 giantic axe koydun ^^ merchant actın :) daha ne +3 itemler war allah bılır :D

ne orc town u ya ne saçmalıyon sen ben orc muyum ?[signature][hline]Nick : Sayk0

Sayko
Sosyal ağlarda paylaş

said:
PaMiR, 15 Aralık 2005 20:30 tarihinde demiş ki:
lol.. sana orc musun dedım cz de orc town daydık sen +3 pp koydun oradan 1 mage +2 rol koydu gecen gun yalanmı???

sadece sana ve diğer stunere gülüorum aynen devam edin ...

Stuner macro cuların sonunumu bize göstermeye çalışıorsun :D[signature][hline]Nick : Lee/:ToxiCity:
lvl : 6x
Job : Paladin
Np : 61xxx
Durumu : Ban Yedi ( Knight Chash Maduru )
Sosyal ağlarda paylaş

ya arkadaşlar son 1 ay içinde açtıgım mercan sayısı 1 tanedir onda lesad koydum ben mercant açmam saçmalamayın arıştırıyorsunuz eğer o bahsettiğin priest pendat +3 ü bana ss ile göster oyunu bırakıcam adamımıda sana hediye edicem bu kadar büyük konuşuyorum vermessemde şerefsizim[signature][hline]Nick : Sayk0

Sayko
Sosyal ağlarda paylaş

said:
PaMiR, 15 Aralık 2005 21:12 tarihinde demiş ki:
sayko yemın ederım allah kuran carpsın orc townun arkasındaydık +8 giantic axe ile +3 priest pentand koydun 999m ye eyerkı bunuda yapmadım dıorsan sana ben 1 şey diyemem neden yalan sogleyım kı bılader durduk yere alalhalla

koymadım diosa koymamıştır. koskoca sayk0 yalanmı sölicek.[signature][hline]Lvl 70 Archer @ Cypher
hacklendik şifre deişmiyo cypher zaten bitti.

arese dondum lvl kasıyorum =)
Sosyal ağlarda paylaş

hacklendim olm ben =) bıraktım cyphera şifremi deişirsem gelirim belki. + ben açmadım demiyorum kosp la yaptım elimle 1 sn bile kasmadım =) cz dede ogun açtım 1 gün 2 saat koxp açtım evet çünkü herkes açmıştı. o günden başka 1 kere bile czde 1 tane kek kullanmadım. neyse cypher belli zaten. SS deki glicth kanıdın var zaten bişey demem. cypher sizin olsun satacam charımı başkası keser artık seni =)

cyphera 1 sana bin ahuahauah[signature][hline]Lvl 70 Archer @ Cypher
hacklendik şifre deişmiyo cypher zaten bitti.

arese dondum lvl kasıyorum =)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...