_buyuk_ Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 blackwinds nerde kaldı şifreler servis bitti..eğer mailimde bir sorun varsa şimdiye kadar aldığım servisleri bankandan belgeleyebilirim ve bu şekilde ıd in bana ait olduğunu size ispatlarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hackersin Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 aynen... said: _buyuk_, 15 Aralık 2005 20:31 tarihinde demiş ki: blackwinds nerde kaldı şifreler servis bitti..eğer mailimde bir sorun varsa şimdiye kadar aldığım servisleri bankandan belgeleyebilirim ve bu şekilde ıd in bana ait olduğunu size ispatlarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dannythedog Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Selamlar önce herkese blankwind s sen gm sin galiba bana acilen pm yada msn den en kötü şirket mail adresimden ulaşabilirmisin? Sorunum şuki ben bir çarım banlandıktan sonra arkadaşımın çarını aldım ve kullanıyordum taki bu şifre olayına kadar site adminine kadar ingilizce türkçe her türlü mail yönteminş denedim fakat sorun şuki arkadaşım askere gitti geldi bu arada ve adam gizli sorusunun ne olduğunu hatırlamadığı için siteden tekrardan reset yapamıyorum ve o yüzdende sanırım bana mail gelmiyor gerçi ilk resettede gelmedi mail halada gelmedi.. [email protected] şirket mail adresim lütfen bana ulaş.. [email protected] msn adresim.. lütfen bu çarın bana çok zararı var gerekirse diğer banlanan çarın borcu var onuda öder sana veririm.. her ikiside 55 üstü lütfen...!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hunhar Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 ıkı carımda gıttı yenıden nasıl oynuycam oynuyasım gelmıyor 1 yılda yaptım ben ocarları 61 rogue 61 mage yaw bı yardım pls mynet kullanmaz olaydım....[signature][hline]ares lvl 64 prıest Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sonyolcehennem Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 BLACKWİNDS gm olduğundan şüpheliyim heleki türk olduğundan daha şüpeliyim insan bi yardım eder ben 5 gündür mailime şifre bekliyorum en azından bize nasıl alacağımızı söylese şifrelerimizi ben hertürlü belgeyle kanıtlarım bu çarın benim olduğunu daha çarımın şifresini değiştirmeden 2 gün önce knight cash aldım en basiti onu gösteririm ama bunların yardım edeceği yok biff olsun blackwinds olsun bi işe yaramıyorlar eğer bizlere yardım etmeyecekseniz neden gm oldunuzki ???[signature][hline]Nick: Sonyolcehennem LvL: 61...yolu 62 ye gider Server : Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_buyuk_ Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 olmazsa bankaya başvuracam aidatını ödediğim accountun şifresini bankaya talep ettirecem sonucta benden almaları için bir sebeb yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dannythedog Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Site admini yardım için açılan topicleri temizlemektense yardım etmeye çalışsanız daha güzel olmazmı sevgili kardeşim benim benim gibi eminimki diğer oyuncularda çarlarına yüklü bir şekilde para yada emek sarf etmişlerdir.. Bunlara saygı göstermek ve bir yardımda bulunabiliyorsanız yardım etmeniz hem sizin sitenin raytingi içinde gayet önemli olur... Bakın ben orda şirket emailime kadar vermişim demekki artık gerçektende zor bir durumdayım denemediğim yol kalmadı adamlar (KO) benle diğer çar için size para veririm dediğimde benden direkt öde açalım abi gibisinden mail atıyor (15 dk. içinde) ama şifremi yollayın dediğimde ise 2 hafta oldu hala yollamıyorlar.. Kaldıki ben bu iki çara toplam 600/700$ dan fazla para harcamışımdır oyun hayatım boyunca ben pek çok kez cz de exp olsun pk olsun zevke yapmışımdır (lvl 45 ken bile :D ) neyse burda hiç scrollsüz dolaşmadım ve hep reel parayla aldım.. Uzatmıyayım fazla uzun lafın kısası ben bu adamlara (ko) güvenmiyorum bana hala şifremi yollamıyan bir adam 250$ tekrardan niye vereyim? madem böle bir siteniz var ve sitede de kayıtlı olan bir veya bir kaç GM var bunların sizinle kontakta olmama gibi bir ihtimalini düşünmüyorum hala daha bu sitenin adminlerinin msn sinde kayıtşı değilse bu kişiler zaten bırakın site adminliğini yaa Ben zamanında ESEN oyunda çalıştım ve bazılarınız hatırlarsa da sandvawes.org dada adminlik yaptım . bende allahın yunanlı oyun gm bile kayıtlı idi ama 2 senedir bu işlerle uğraşmadım çünkü askerdeydim!! Lütfen saygılı olalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar