Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Resist sorusu

Na-Krull

Öne çıkan mesajlar

Uzun aradan sonra tekrar hepinize merhaba

Araştıracak pek vaktim olmadı o yüzden direk sormayı tercih ettim

Publish 16dan sonra resistin işlevi biraz değiştirilmiş buna göre sadece belirli büyüleri resist edebiliyo bunlardan önemlileride posion ile paralise

Dierleri pek önemli değil gibi geldi sonuç olarak pvpde kullanılan yada çok etki eden büyüler değil

Sizce bu 2sini resist etmek için resist kasmaya koca bi slotunuzu harcamaya değermi

Eskiler yorumlarınızı bekliyorum :)[hline]Sethlor

[Bu mesaj Popeye tarafından 17 August 2003 05:34 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

gulmek yok...ama ben nedense resistin yeni hali ile egleniorm

cunku 40 all seklinde gezmek hakkaten ilginc..
insure parasi yeirne nubi cloth larla ortalikta dolasip azcik ölümlü olmak eglenceli geldi bana eheh

ha nerde ölünüyo hardcore pvm mekanlarinda gauntlette felan tabiki zaten orada resistin bile adami kurtarmasi sacma olur...ama destarda kadar cogu yerde 40 resist (hepsinde 40 resist) hayli is yapabilior zirhsiz...eh iki bracelet bi sapka ya insure parasi da 900gp..

kendi fikrim..cok uber olmaktansa azcik yeri yalamayi tercih meselesi mi ne eheh..

ps. hardcore mekanlar icin yazdiklarim gecerli degil..hehe yani tahminen 3cu 4cu level thunt chestlerin yaratiklarina kadar rahat is yapabiliyor 40'ar resist...:p

yada ole bisi iste eheh[hline]*curiosity res-kills*
...mono
Sosyal ağlarda paylaş

nasil sifirlamior mu?

istediini takar giyersin onu skillle etkilemior..
ancak resistlerin 40 i gecmesi icin total giydigin parcalarin da gecmesi lazim..

ama cooook buyuk bi negatif etkeni var
oda protection buyusu cektigniz anda 30 penalti yemeniz resiste..yani zavalli bi duruma inmeniz resist acisindan hehe

(ha prot buyusunun fizzle a paydosu garanti etmenisinin yanidna getirdigi -2 fast cast penalty i da dusunmek lazim :)[hline]*curiosity res-kills*
...mono
Sosyal ağlarda paylaş

Bide şunu sorcam
(Uzun zamandır girmediğim için saçma bir soru olabilir kusura bakmayın)

Resist skilline göre elemental resistlerin artıyomu

Yani mesela 0 resistle çıplakken hiçbir itemın yokken fire resistin 0
gm resistken yada herhangi bir seviyede fire resisti n itemsız dahamı yüksek oluyo?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...