Na-Krull Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2003 Uzun aradan sonra tekrar hepinize merhaba Araştıracak pek vaktim olmadı o yüzden direk sormayı tercih ettim Publish 16dan sonra resistin işlevi biraz değiştirilmiş buna göre sadece belirli büyüleri resist edebiliyo bunlardan önemlileride posion ile paralise Dierleri pek önemli değil gibi geldi sonuç olarak pvpde kullanılan yada çok etki eden büyüler değil Sizce bu 2sini resist etmek için resist kasmaya koca bi slotunuzu harcamaya değermi Eskiler yorumlarınızı bekliyorum :)[hline]Sethlor [Bu mesaj Popeye tarafından 17 August 2003 05:34 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aron-Caldwell Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2003 pvpde gereksiz. pvmde gereksiz. Tp varken resist sux. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelfire Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2003 tek bi artısı var üstünde hic bişiy yokken 100 resistte 6 x 40 resistance ın olcak[hline]Deli Kupheli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2003 ki 60+ armorlar varken gereksiz bencede pvp de tartışılır ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pirvan Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2003 Bence şu anda resistin en iyi özelliği poison a karşı ben sırf bu nedenle kasıorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelfire Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2003 70 poison resistli bi setli bir wariorsan ve chiv varsa cok gerksiz bişi olduğunu anlarsın resistin[hline]Deli Kupheli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2003 gulmek yok...ama ben nedense resistin yeni hali ile egleniorm cunku 40 all seklinde gezmek hakkaten ilginc.. insure parasi yeirne nubi cloth larla ortalikta dolasip azcik ölümlü olmak eglenceli geldi bana eheh ha nerde ölünüyo hardcore pvm mekanlarinda gauntlette felan tabiki zaten orada resistin bile adami kurtarmasi sacma olur...ama destarda kadar cogu yerde 40 resist (hepsinde 40 resist) hayli is yapabilior zirhsiz...eh iki bracelet bi sapka ya insure parasi da 900gp.. kendi fikrim..cok uber olmaktansa azcik yeri yalamayi tercih meselesi mi ne eheh.. ps. hardcore mekanlar icin yazdiklarim gecerli degil..hehe yani tahminen 3cu 4cu level thunt chestlerin yaratiklarina kadar rahat is yapabiliyor 40'ar resist...:p yada ole bisi iste eheh[hline]*curiosity res-kills* ...mono Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2003 a birde eger pvp de karsidaki eger resistin dusuk oldugunu anlarsa...curse + paralyze sonrasinda 30sn boyunca feci bi iskenceye magruz kalabilirsiniz ehhe[hline]*curiosity res-kills* ...mono Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2003 bracalet ring ve şapka 40ar resisti sıfırlamıyormu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2003 nasil sifirlamior mu? istediini takar giyersin onu skillle etkilemior.. ancak resistlerin 40 i gecmesi icin total giydigin parcalarin da gecmesi lazim.. ama cooook buyuk bi negatif etkeni var oda protection buyusu cektigniz anda 30 penalti yemeniz resiste..yani zavalli bi duruma inmeniz resist acisindan hehe (ha prot buyusunun fizzle a paydosu garanti etmenisinin yanidna getirdigi -2 fast cast penalty i da dusunmek lazim :)[hline]*curiosity res-kills* ...mono Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2003 sıfırlamaktan kastım şey mesela çulsuz bi şekilde gm resistle 40ar resist geliyor ya ama bi zırh parçası giyince o 40ar resiste eklenmiyor, zırh parçasının resisti geliyor onun yerine sadece onu demek istemiştim yani jewel takınca bu etki olmuyorda 40+ olarakmı ekleniyor? bilmem anlatabildimmi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Na-Krull Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2003 Bide şunu sorcam (Uzun zamandır girmediğim için saçma bir soru olabilir kusura bakmayın) Resist skilline göre elemental resistlerin artıyomu Yani mesela 0 resistle çıplakken hiçbir itemın yokken fire resistin 0 gm resistken yada herhangi bir seviyede fire resisti n itemsız dahamı yüksek oluyo? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gunn Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2003 evet gm resistle çıplakken bile fire resistin 40. ayrıca resistin 40ken diyelim 10resist veren bir parça giyersen hiç bir etkisi olmaz, hala 40 olur. zırh toplamları 41i bulduğu anda o da 41 olur. dark'ın dediği gibi "aslında base olmayan bir base" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Na-Krull Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2003 Heh basedin terim anlamı değişmiş o zaman Buna göre resistin gereksiz bir skill olduğuna karar kılıyorum :) Yardımlarınız için teşkür[hline]Sethlor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar