Ainesidemos Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Eğer benim gibi mynet kulanıcısıysanız ve şifreniz mailinize gelmiyorsa lütfeb birleşip bişeyler yapalım...Knightonline nın e-mailini istenmeyen msj falan mı ilan edip bize ulaştırmıyorlar yoksa knightonline mı hiç yollamıyo acaba??!?!?!? Eğer mynet e bu mailler gelipte onlar engelliyorsa sonuçta bi şekilde mynet yöneticileriyle iletişime geçip mailimizi alabiliriz diye düşünüyorum ,en azından K2 den daha anlayışlılardır yardım ederler ben mail attım mynet e cwp bekliyorum sizde bişeyler yazın beyler....[signature][hline]server:ares LVL:62 %0.23 :P Elemental lord np:100k+ clan:Satanic :::::::::Aines For Ever:::::::::: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 mynetde ne işin var arkadaşım. mailleri keyiflerine göre alıolar onlar. bazı mailler gelir bazıları gelmez. en berbat mail sunucus[signature][hline]silkroad online AyDoLu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bilinc Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Mynet kullanıcıları toplanın Ankara'ya meclise yürüyelim! Ayaklanın! Saldırın! Aduket![signature][hline]Class: Rogue/Archer LVL: 68 NP: 170xxx Clan: Clanless Server: Ares Durum: Az kaldı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ainesidemos Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 İşte abi ben mail attım sizde bişeyler yapın alalım maillerimizi :([signature][hline]server:ares LVL:62 %0.23 :P Elemental lord np:100k+ clan:Satanic :::::::::Aines For Ever:::::::::: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ainesidemos Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 ALLAHIM YA CWP A BAK Değerli Kullanıcımız, Amacımız, kullanıcılarımızdan gelen tüm öneri ve eleştirileri değerlendirerek sizlere her zaman daha iyi hizmet vermektir. Talebiniz ilgili departman ve kişilere iletildi. En kısa zamanda değerlendirileceğinden emin olabilirsiniz. Öneri, istek ve yorumlarınızın devamını diler, Mynet'i tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Saygılarımızla, Kullanıcı Hizmetleri Mynet A.Ş k2 SUCK!!! ama MYNET DAHA SUCK yani ne diyim....[signature][hline]server:ares LVL:62 %0.23 :P Elemental lord np:100k+ clan:Satanic :::::::::Aines For Ever:::::::::: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FC_XX_TR Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 ne yapmamızı önerion sırf mail atarak sanmıom bu sorunun çözüleceğini benim 2. char mynet olayı yüzünden gitti alamıom charı.[signature][hline]_YA OLUCAK YADA BIRAKICAĞIM_ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deterjan Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 ewt yaw ben 1 haftadır yırtınıyom knight online sitesine hala gelmedi benim de mynet de adresime gelmio...bazen diom nie gönder dim mis gibi hotmail varken..neden dersek ilk önceleri acc açarken gelmiodu hotmaile şifre o yüzden mynette e-mail açmıştım..şimdi gelmio...birleşip isyan edelim..japko da çalışmıyo:(.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 said: bilinc, 13 Aralık 2005 19:11 tarihinde demiş ki: Mynet kullanıcıları toplanın Ankara'ya meclise yürüyelim! Ayaklanın! Saldırın! Aduket! beni seç beni seç[signature][hline]silkroad online AyDoLu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ainesidemos Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Abi sizde atın msj mynet e alalım şu mailleri 1 kişiyi dikkate almayabilirler...Lütfen atın bişeyler[signature][hline]server:ares LVL:62 %0.23 :P Elemental lord np:100k+ clan:Satanic :::::::::Aines For Ever:::::::::: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
independent Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 said: Ainesidemos, 13 Aralık 2005 19:18 tarihinde demiş ki: ALLAHIM YA CWP A BAK Değerli Kullanıcımız, Amacımız, kullanıcılarımızdan gelen tüm öneri ve eleştirileri değerlendirerek sizlere her zaman daha iyi hizmet vermektir. Talebiniz ilgili departman ve kişilere iletildi. En kısa zamanda değerlendirileceğinden emin olabilirsiniz. Öneri, istek ve yorumlarınızın devamını diler, Mynet'i tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Saygılarımızla, Kullanıcı Hizmetleri Mynet A.Ş k2 SUCK!!! ama MYNET DAHA SUCK yani ne diyim.... Lol otomatik olarak geliyor o mailller :D sana cevap vermiş falan değiller.[signature][hline]Name: Genuine Nps: 71xxx Clan: A_FEW_GOOD_MAN Server: Ares Ben ne assasinler gördüm Hp mi cekemeden town cektiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ainesidemos Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Tamam işte bende ona isyan ediyorum auto mail :(:( Ben akıcı konuşma talep ettim sorunumu anlatmak için msn icq gibi[signature][hline]server:ares LVL:62 %0.23 :P Elemental lord np:100k+ clan:Satanic :::::::::Aines For Ever:::::::::: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cagr1 Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 ya anlamadiqim konu dunya kadar ucretsiz daha ii mailler dururken orneqin gmail 1 GB alan veriyor yahoo 1 GB alan veriyor hotmail 1 az dusuk olsada gene alan veriyor neden mynet? en dandik maillerden 1 tanesi olduqunun farkindasiniz ve daha kullanmaya devam ediosunuz..Sonrada sekil bu..[signature][hline]I miss You Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yalcin-ak Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 ewet mynetin salaklıgına ugramış arkdadaşlar bereber hareket edelim alalım charlarımız benimde 61 lik bi charım heba oldu bu yuzden hep berber hareket edersek belki bi netice alırız bunca emegimiz boşa gitmesin la nerden üye oldum bu mynet e:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ainesidemos Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 walla abi yazım mynet e ben yazdım her e-mail i alamıyorum falan dedim sizde diyin bişiler[signature][hline]server:ares LVL:62 %0.23 :P Elemental lord np:100k+ clan:Satanic :::::::::Aines For Ever:::::::::: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xyz Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Arkadaşım sorun mynette değil, sorun k2 ile alakalı. Onlar göndermek istemiyolar mynet kullanıcılarına ait şifreleri... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yalcin-ak Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 o zaman beyler charlarımız güme gitti hepimize geçmiş olsun bir netice alan olursa hemen diğer mynetzedelere haber versin :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OsSii Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 abi ben daha mail adresi mynet olupta passwordunu alan bı kısı gormdım bızımkıde mynet demekkı gıttı guzelım charlar anasını satım napalım bızde bırakırız. :( tek zoruma gıden 2000 cash para almıstm karus olmöak ıcın zehır zıkkım olsun o serefsızlere.[signature][hline]PARA CİMRİLERDE , SİLAH KORKAKLARDA , KARARDA ZAYIFLARDA OLURSA BU İŞ YÜRÜMEZ ABİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wIrus_hckr Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 bende mynet magduruyum şifrem deişmio fakat premium almıstım onun maili geldi bu nası iştir arkdaslar toplanıp bu k2 i mahkemeye verelim :P :D ko da iken deiştirmiştim şimdi hiç bişe yapamıyorum ustelik su an hack yedim :( acil birinin su işe el atması lasım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar