Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

MYNET sorunu!?!?!?!

Ainesidemos

Öne çıkan mesajlar

Eğer benim gibi mynet kulanıcısıysanız ve şifreniz mailinize gelmiyorsa lütfeb birleşip bişeyler yapalım...Knightonline nın e-mailini istenmeyen msj falan mı ilan edip bize ulaştırmıyorlar yoksa knightonline mı hiç yollamıyo acaba??!?!?!? Eğer mynet e bu mailler gelipte onlar engelliyorsa sonuçta bi şekilde mynet yöneticileriyle iletişime geçip mailimizi alabiliriz diye düşünüyorum ,en azından K2 den daha anlayışlılardır yardım ederler ben mail attım mynet e cwp bekliyorum sizde bişeyler yazın beyler....[signature][hline]server:ares
LVL:62 %0.23 :P
Elemental lord
np:100k+
clan:Satanic

:::::::::Aines For Ever::::::::::
Sosyal ağlarda paylaş

ALLAHIM YA CWP A BAK Değerli Kullanıcımız,

Amacımız, kullanıcılarımızdan gelen tüm öneri ve eleştirileri değerlendirerek sizlere her zaman daha iyi hizmet vermektir.

Talebiniz ilgili departman ve kişilere iletildi. En kısa zamanda değerlendirileceğinden emin olabilirsiniz.

Öneri, istek ve yorumlarınızın devamını diler, Mynet'i tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla,

Kullanıcı Hizmetleri
Mynet A.Ş
k2 SUCK!!! ama MYNET DAHA SUCK yani ne diyim....[signature][hline]server:ares
LVL:62 %0.23 :P
Elemental lord
np:100k+
clan:Satanic

:::::::::Aines For Ever::::::::::
Sosyal ağlarda paylaş

ewt yaw ben 1 haftadır yırtınıyom knight online sitesine hala gelmedi benim de mynet de adresime gelmio...bazen diom nie gönder dim mis gibi hotmail varken..neden dersek ilk önceleri acc açarken gelmiodu hotmaile şifre o yüzden mynette e-mail açmıştım..şimdi gelmio...birleşip isyan edelim..japko da çalışmıyo:(..
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Ainesidemos, 13 Aralık 2005 19:18 tarihinde demiş ki:
ALLAHIM YA CWP A BAK Değerli Kullanıcımız,

Amacımız, kullanıcılarımızdan gelen tüm öneri ve eleştirileri değerlendirerek sizlere her zaman daha iyi hizmet vermektir.

Talebiniz ilgili departman ve kişilere iletildi. En kısa zamanda değerlendirileceğinden emin olabilirsiniz.

Öneri, istek ve yorumlarınızın devamını diler, Mynet'i tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla,

Kullanıcı Hizmetleri
Mynet A.Ş
k2 SUCK!!! ama MYNET DAHA SUCK yani ne diyim....

Lol otomatik olarak geliyor o mailller :D sana cevap vermiş falan değiller.[signature][hline]Name: Genuine
Nps: 71xxx
Clan: A_FEW_GOOD_MAN
Server: Ares
Ben ne assasinler gördüm Hp mi cekemeden town cektiler.
Sosyal ağlarda paylaş

abi ben daha mail adresi mynet olupta passwordunu alan bı kısı gormdım bızımkıde mynet demekkı gıttı guzelım charlar anasını satım napalım bızde bırakırız. :( tek zoruma gıden 2000 cash para almıstm karus olmöak ıcın zehır zıkkım olsun o serefsızlere.[signature][hline]PARA CİMRİLERDE , SİLAH KORKAKLARDA , KARARDA ZAYIFLARDA OLURSA BU İŞ YÜRÜMEZ ABİ
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...