Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kendini imha eden SMS

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
İngiliz Staellium firması okunduktan 40 saniye sonra kendini yok eden bir SMS hizmeti başlattı.İngiltere'de önceki gün hizmete giren kendi kendisini yok eden kısa mesaj hizmeti büyük ilgi görüyor. İngiliz Staellium firması tarafından geliştirilen ve okunduktan sonra 40 saniyede kendisini yok eden SMS hizmetine üye olmak için binlerce kişi başvurdu.

1970 lerin ünlü televizyon dizisiGörevimiz Tehlike deki kendini kendini imha eden ses bantlarını anımsatan teknoloji, özellikle ünlülerin, işadamlarının ve Savunma Bakanlığı çalışanlarınınbüyük ilgisiyle karşılaştı.

ARKASINDA ASKERİ TEKNOLOJİ VAR
Yeni SMS hizmeti, yasadışı ve suç unsuru bulunan kısa mesajların da gönderilmesi endişesi yaratırken, Staellium şirketinin üst yöneticisi Carole Barnum, StealthText adı verilen sistemin ardında askeri teknolojinin bulunduğunu söyledi.

Ancak, bir kısa mesajı yaklaşık 1,3 YTL&ye gönderen ve kullanıcıların en az 10 mesaj için sözleşme yapmalarını zorunlu kılan yeni SMS hizmeti biraz pahalı bulundu. Yeni SMS hizmetinden faydalanmak isteyenlerin kayıt olduktan sonra internetten küçük bir programı telefonlarına indirmeleri gerekiyor. İngiltere de geçen yıl futbol yıldızı David Beckham ile Sarah Marbeck arasındaki şehvet ifadeleri içeren kısa mesajların Sun gazetesi tarafından yayınlanması büyük gürültü koparmıştı.

alıntıdır.
gri[signature][hline]

[Bu mesaj Roenyx tarafından 15 Aralık 2005 20:46 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
: tostumu yedim bekliyorum..
- tost imha edildi..

*!elde var sıfır *[signature][hline]rotflmaowjjtumaasipbtdbuma:
rolling on the floor laughing my ass off with jenna jameson's tits up my ass and screaming in pain because tits don't belong up my ass

[b]Cristiano Ronaldo
Ronaldinho
Ronaldolar abiley bi konussak pls b@b?
terazine tıklarım b@b pls ?
[b/]
Mesaj tarihi:
adliye için çok büyük engel

benim içinse... valla gizli ajan falan değilim. muhbir de değilim. gönderdiğim mesajlarda pek gizlilik yoktur. varsada sonunda mesajı sil diye belirtirim. 1milyon fazla vermektende kurtulurum[signature][hline]FASTRELOAD
Spidee, 03 Aralık 2005 00:49 tarihinde demiş ki:
Abi sevgiline atacağın mesajı Paticik'de mi soruyorsun ? Hep beraber mi çıkacağız bu kızla ?
Mesaj tarihi:
sistem iyide telefona bi program indirmek gerekiyormuş. o program mesela servis kodu ne $½ ile gelen mesajı 40sn sonra silecek. ee? o programı 3 gün sonra kırmazlar mı?kırarlar. o mesajlarda silinmez.çabuk patlar bu.sistem güzel ama.[signature][hline]FİLTHY PLAY / when it rains the ground gets wet!
MZ : FC Antalya United / The Paticik Cup =o= II / silkroad|troy|Washi
Mesaj tarihi:
nası bi askeri teknoloji anlamadım ki, yani okunduktan sonra silinmesi çok zor bişi de değil ama ehu ilginç.[signature][hline]Try Reality!
the invisibile and the non-existent look very much alike!
Mesaj tarihi:
Pahalı ama güzel fikir. katılıyorum ayrıca, kırıverirler.[signature][hline]Quisalan Elevas!
Our love, forever...

I`m in love with my lust
Burning angelwings to dust
I wish I had your angel tonight
Mesaj tarihi:
şu an bu sistem var zaten
turkcell i bilmiyorum ama
avea hattımla gayet güzel gönderiyorum
40 sn de değil hiç bir şekilde benim gönderdiğimi kanıtlayamıyor
tabi avea loglarında çıkar ama
ne 1.3 ytl si[signature][hline]:utaniem:
Mesaj tarihi:
yarın bu mesajı göster hatırlat 50ytl vericem sana çok iyi birisisin sen.

"abi gel mesajın geldi bana."
"bakayım?"
*mesaj aranır ama yoktur*
"aa nerde."
"lan silmişsin, *çat enseye tokat* yok sana para silme göster diyoruz siliyo. adama bak."[signature][hline]guns don't kill people, bullets do.
Mesaj tarihi:
zevk için kırarlar onu, o ayrı
o mesajları devlet takip eder, o kesin
bir zaman sonra başka bir programla, mesaj normal şekilde kaydedilebilir olur, buna eminim
40 sn de birçok yere de yollanabilir, mantıken[signature][hline]
  • Yeni Oluştur...