_qeqlic Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 bence yalan olur zuhahahaaha gene patlar serverlar herkes küfür eder ama gene oynamaya devam eder..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PSX Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 yaw sadece topic acmak için acıyonuz forumu kirletmeyin ya !![signature][hline]Nick : endles_nightmare Job : arch mage lvl : 6x np : ??????? Server :aress Clan : kafama göre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JoNyBLaCk Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 ben premium alamadım paypal sapıttı... savaşa giremicem :([signature][hline]Diez :_TikiTo_ [Playing] Olympia : JoNyBLaCk Alone Warrior :horace: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RogueSpear Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Bence bi topic acak sajdhkasfh diye herkesin patlatacak ortak bi yeri olsun sabitleyek 38905784 sayfa olsun kimsede forum kirliligi yapmasın :D Mars ta hayat bulunsun, aids e care bulunsun, Cameron Diaz benne asna fisna olsun ne biliim ole iste :D[signature][hline]taze pc bir mage'dir ve dar bir bacadan gececektir: dm: baca cok dar, sigmiyorsun buyucu: invisible olup tekrar deniyorum Alıntıdır From Ek$i Dictionary... :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_qeqlic Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 psx yorum yaparak katkıda bulunma ve benim gbilere prim vermesen diyorum daha olmaz mı yada sen git kumdan kale yap Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JoNyBLaCk Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 kavga çıktı gene :D[signature][hline]Diez :_TikiTo_ [Playing] Olympia : JoNyBLaCk Alone Warrior :horace: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PSX Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 arenaya gel eline verip oynatam ben seni kumdan kale ile topic acıyon laf olsun diye sonra konusuyon gelip[signature][hline]Nick : endles_nightmare Job : arch mage lvl : 6x np : ??????? Server :aress Clan : kafama göre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_qeqlic Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 bence bu forum kirliliğine yetkililer karar versin arkadaşlar üzerine vazife olmayan kişiler yorum yapmasın kavga çıkmasın gereksiz ise zaten kilitlenir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_qeqlic Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 psx terbiyeli ol ve topiğimden defol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PSX Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 sanamı sorcam hangi topice gircegimi sen kimsin kovuyon[signature][hline]Nick : endles_nightmare Job : arch mage lvl : 6x np : ??????? Server :aress Clan : kafama göre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_qeqlic Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 diyecek lafım yok kirletme topiğimi yeter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PSX Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 sen zaten forum kirletiyon sonra gelip laf yapma[signature][hline]Nick : endles_nightmare Job : arch mage lvl : 6x np : ??????? Server :aress Clan : kafama göre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JoNyBLaCk Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 iyice b.kunu çıkardınız heee[signature][hline]Diez :_TikiTo_ [Playing] Olympia : JoNyBLaCk Alone Warrior :horace: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar