_qeqlic Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 bence yalan olur zuhahahaaha gene patlar serverlar herkes küfür eder ama gene oynamaya devam eder.....
PSX Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 yaw sadece topic acmak için acıyonuz forumu kirletmeyin ya !![signature][hline]Nick : endles_nightmare Job : arch mage lvl : 6x np : ??????? Server :aress Clan : kafama göre
JoNyBLaCk Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 ben premium alamadım paypal sapıttı... savaşa giremicem :([signature][hline]Diez :_TikiTo_ [Playing] Olympia : JoNyBLaCk Alone Warrior :horace:
RogueSpear Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Bence bi topic acak sajdhkasfh diye herkesin patlatacak ortak bi yeri olsun sabitleyek 38905784 sayfa olsun kimsede forum kirliligi yapmasın :D Mars ta hayat bulunsun, aids e care bulunsun, Cameron Diaz benne asna fisna olsun ne biliim ole iste :D[signature][hline]taze pc bir mage'dir ve dar bir bacadan gececektir: dm: baca cok dar, sigmiyorsun buyucu: invisible olup tekrar deniyorum Alıntıdır From Ek$i Dictionary... :D
_qeqlic Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 psx yorum yaparak katkıda bulunma ve benim gbilere prim vermesen diyorum daha olmaz mı yada sen git kumdan kale yap
JoNyBLaCk Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 kavga çıktı gene :D[signature][hline]Diez :_TikiTo_ [Playing] Olympia : JoNyBLaCk Alone Warrior :horace:
PSX Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 arenaya gel eline verip oynatam ben seni kumdan kale ile topic acıyon laf olsun diye sonra konusuyon gelip[signature][hline]Nick : endles_nightmare Job : arch mage lvl : 6x np : ??????? Server :aress Clan : kafama göre
_qeqlic Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 bence bu forum kirliliğine yetkililer karar versin arkadaşlar üzerine vazife olmayan kişiler yorum yapmasın kavga çıkmasın gereksiz ise zaten kilitlenir
_qeqlic Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 psx terbiyeli ol ve topiğimden defol
PSX Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 sanamı sorcam hangi topice gircegimi sen kimsin kovuyon[signature][hline]Nick : endles_nightmare Job : arch mage lvl : 6x np : ??????? Server :aress Clan : kafama göre
_qeqlic Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 diyecek lafım yok kirletme topiğimi yeter
PSX Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 sen zaten forum kirletiyon sonra gelip laf yapma[signature][hline]Nick : endles_nightmare Job : arch mage lvl : 6x np : ??????? Server :aress Clan : kafama göre
JoNyBLaCk Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 iyice b.kunu çıkardınız heee[signature][hline]Diez :_TikiTo_ [Playing] Olympia : JoNyBLaCk Alone Warrior :horace:
Öne çıkan mesajlar