Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

BJK vs Slavia Prag

Silphatos

Öne çıkan mesajlar

Beşiktaş dinamo kiev maçında da böyle oynamıştı deplasmanda
o zaman kimse bişey dememişti sonuçtan dolayı

dün de klasik kontrollü futbol işte,ama bu sefer ince ayrıntıları iyi ayarlıyamadı luce

adamlar bize bizim sahanın hemen kale önünde baskıya başlıyolardı,ve onların defansın önünde çok büyük boşluklar oluşuyodu,kazandığımız topları özellikle orta sahanın ilersine,onların defans bloğunun önüne doğru oynasaydık çok rahat gol pozisyonları bulabilirdik

Zago iyi defans ama angut un teki, futbolda böyle pis oynayan adamları hiç sevmedim(bkz:zago,hakan ünsal,mustafa doğan),adam hamle yaparken bile belli oluyo yani niyeti

Slavia Prag da ço enerjik bi takım fizik olarak çok güçlüler uzun ve yüksek toplarda hiç aman wermediler[hline]Lord British Sucks
This song is for anyone........fucky
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Nukem_Verite, 20 Şubat 2003 23:20 tarihinde demiş ki:
adamlar gol atamıyo

First Round
19.09.2002 v Mouscron (A) 2-2
19.09.2002 v Mouscron (H) 5-1
Second Round
31.10.2002 v Partizan (A) 1-3
31.10.2002 v Partizan (H) 5-1
Third Round
28.11.2002 v PAOK (A) 0-1
28.11.2002 v PAOK (H) 4-0

evet hiç atamamışlar gerçekten :P[hline]Ghost of The Navigator
Sosyal ağlarda paylaş

Nası Beşiktaş'ın pozisyon u yok ya?

Bu kdr kötü oynadığımız günde bile bu takımdan daha iyi oynadık hem de evinde. Top çoğunlukla rakipte olduğu halde gol pozisyonlarında daha etkiliydik.

prag'ın önemli atakları:
-kaan dobra arkasından koşan adamı görmedi, top yere insin diye beklerken adam araya girdi ve aşırtmaya çalıştı cordoba çıkardı.
-ilk dakkalarda soldan çok güzel bi frikik set piece'i yaptılar az farkla dışarı gitti.
-gol aslında pozisyon bile sayılamaz çünkü ofsayttı.

BJK'nin pozisyonları:
-Ahmet Dursun penaltı yaptıracam diye ceset gibi kendini yere atmasa karşı karşıya ve açısı da çok dar değildi.
-Kornerde İbo ile Kaan Dobra pasla$tı. Kaan Dobra sert bi orta yaptı yerden. Ahmet Dursun dokunsa gol olucak ayağının altından kaçırdı.
-Sergen adamlarla kafa bularak ceza sahasına girdi. Önü boşken garanti gol olsun diye ahmet dursun a çıkarma gaflet ve delaletinde bulundu ve tabiki ahmet bu pozisyonu da harcadı.
-Son dakikada ibrahim güzel ortaladı. Nouma vole atıcam diye artisliğe girmese ciddi bi pozisyon olurdu. Tabiki topu ıskaladı :(

Bu arada zago ve sergen kırmızı kartı haketti ama adamlar da 1 sarı kart bile görmedi BJK'den çok daha sert oynadıkları halde. Bunun da psikolojisiyle artık futbolcular sinirlendi ve cezalarını kendileri wermeye çalıştı.

Sergen ko$amadığı halde girdikten sonra tek başına dağıttı bu prag'ı. Tümer ve İlhan'ın olmayı$ına yanıyorum ben.

Bu arada Denizli'ye de geçmi$ olsun ama iLk 3 goLü amatör takımlar yemezdi. Sonra da maçı döndürmek için saldırdılar porto'da geniş alan bulunca daıttı. Ah o 45. dakkadaki Ersen'in kafası gol olucaktı, her$ey farkLı oLurdu. Şans..[hline]-= Myrlur Ownz Jo0 =-
Sosyal ağlarda paylaş

yoo dinamo kiev maçında iyi oynamıştık bence
adamlara adam akıllı pozisyon vermemiştik

Defansta çökmedi ki zago aksadı
Ronaldo yine çok iyiydi
Defans ağır olduğu için rakip de uzun top oynuyodu dolayısıyla süratli ataklarda çuvalladıkları oluyodu

Bide son dakikalarda sergen e sinir oldum adam resmen boşverdi 2 dk filan kala[hline]Lord British Sucks
This song is for anyone........fucky
Sosyal ağlarda paylaş

ha bir de acı gerçek var... Tolga Doğantez'de neden bu kadar ısrar ediliyor anlamıyorum. 2 pozisyonda yerinde müdahalesi var maç boyunca.. İstatistik yok elimde fakat 1 tane bile olumlu pası yok adamın. aldığı bütün topları ya cordobaya yada rakip orta sahasına teslim etti.
Sosyal ağlarda paylaş

al sen anlat şimdi bunlara

bakın sahaya yabancı madde atmayınız derken, şişe vs. gibi şeyleri kastediyorlar

eğer bunları atarsanız sahaya, kaka taraftar olursunuz "magandalar" sınıfına koyduğumuz kişilerden olursunuz

stada maç izlemek için gidin magandalık yapmak için değil[hline]When I look into your eyes
There's nothing there to see
Nothing but my own mistakes
Staring back at me

Sosyal ağlarda paylaş

ben be$ikta$lıyım ben oyundan hic bir zevk almadım igrenc di pozisyonumuz war dersek yalan olur 1 tane en fazla 2 tane wardı oda yane pozısyon sayarsak torpılle ıgrenc oynadık utaaddım walla bende sasırdım bole oynadıgımza walla nerdeyse 2 aydır forumlara gırmıyorum yıne aynı
bjk forumlarında
meph - bjk taraftarları arasında suruyo muhabbet :::)[hline]
a$k bir sabunsa
köpürt beni pakize

Sosyal ağlarda paylaş

açıklıyorum burda gerçeği, nukem bana para veriyordu bu işi yapmam için..

said:
Nukem_Verite, 20 Şubat 2003 23:27 tarihinde demiş ki:
saçmalama meph.
başka türlü 3 hafta msg gelmiyo forumlara
kavga edelim hadi sende kzıdır beni

said:
Nukem_Verite, 20 Şubat 2003 23:29 tarihinde demiş ki:
saçmalama
hatta devam et mephinx e kafasız falan de
ya bak şaka yapmıyorum ciddiyim ben
saçma saopan şeyler söylemessem kavga çıkmaz ve forumlar down kalır
lütfen rica bak

said:
Nukem_Verite, 20 Şubat 2003 23:31 tarihinde demişki:

neyse başka adamları provoke edelim
ulasn dedim ne yazsam
dedim gs yaziim çıldırsın mephherif eeheh

Olm spor alanında yaptırırmıyım be :P / Nukem
yaparım kimse tutamaz, gerçekler yüzüstüne çıkacak /Meph
[hline][b]When I look into your eyes
There's nothing there to see
Nothing but my own mistakes
Staring back at me

[Bu mesaj Nukem_Verite tarafından 22 Şubat 2003 21:52 tarihinde değiştirilmiştir]

[Bu mesaj Mephisto_ tarafından 22 Şubat 2003 21:55 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

yahu olayı nerelere cekmissiniz :)

ben daha önce bu kadar pas hatası yaptıgımızı hatırlamıyorum kaan,tayfur,yasin,tolga herhalde en kötü oyunlarını oynadılar aldıkları her topu rakibe verdiler(daha önce kötü oynadıkları oluyordu ama 4ü birden olmuyordu :) ) bi pas yüzdesine bakın görürsünüz neden kötü oynadıgımızı yoksa olay ahmet kazma olmasaydı su olurdu olmaz aynı mantıkla gs nin forveti olsaydı adam akıllı onlara da yenilirdik belki :)

bu arada mephle nukem kesin ortak davranıyolar zaten baska türlü bu kadar sacma sapan mesajlar atılmaz :)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...