arcane Mesaj tarihi: Şubat 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2003 yaaa izleyemedim maçı uyudum tekrarını falan izlerin bulursam ühüü çok üzüldüm yav beşiktaşıma beşiktaşın gol yemesine sevinenleri kınıyorum yuh be ayıp yaptıın.[hline]Headshot Studios Resmi Sitesi SBGG! Geçici Sitesi Sitemizi gezerken dinlemeniz tavsiye olunan şarkı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Mandrake- Mesaj tarihi: Şubat 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2003 Beşiktaş dinamo kiev maçında da böyle oynamıştı deplasmanda o zaman kimse bişey dememişti sonuçtan dolayı dün de klasik kontrollü futbol işte,ama bu sefer ince ayrıntıları iyi ayarlıyamadı luce adamlar bize bizim sahanın hemen kale önünde baskıya başlıyolardı,ve onların defansın önünde çok büyük boşluklar oluşuyodu,kazandığımız topları özellikle orta sahanın ilersine,onların defans bloğunun önüne doğru oynasaydık çok rahat gol pozisyonları bulabilirdik Zago iyi defans ama angut un teki, futbolda böyle pis oynayan adamları hiç sevmedim(bkz:zago,hakan ünsal,mustafa doğan),adam hamle yaparken bile belli oluyo yani niyeti Slavia Prag da ço enerjik bi takım fizik olarak çok güçlüler uzun ve yüksek toplarda hiç aman wermediler[hline]Lord British Sucks This song is for anyone........fucky Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephisto_ Mesaj tarihi: Şubat 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2003 ben demiştim beşiktaş çok kötü oynadı diye dinamo kiev maçında[hline]When I look into your eyes There's nothing there to see Nothing but my own mistakes Staring back at me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AutolycuS Mesaj tarihi: Şubat 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2003 said: Nukem_Verite, 20 Şubat 2003 23:20 tarihinde demiş ki: adamlar gol atamıyo First Round 19.09.2002 v Mouscron (A) 2-2 19.09.2002 v Mouscron (H) 5-1 Second Round 31.10.2002 v Partizan (A) 1-3 31.10.2002 v Partizan (H) 5-1 Third Round 28.11.2002 v PAOK (A) 0-1 28.11.2002 v PAOK (H) 4-0 evet hiç atamamışlar gerçekten :P[hline]Ghost of The Navigator Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raid3r Mesaj tarihi: Şubat 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2003 alakası yoktu kiev macıyla. birinde 3-1 önde baslıyorsun maca birinde 0-0 baslıyorsun ki o macta savunma cökmedi asla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLaQ Mesaj tarihi: Şubat 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2003 Nası Beşiktaş'ın pozisyon u yok ya? Bu kdr kötü oynadığımız günde bile bu takımdan daha iyi oynadık hem de evinde. Top çoğunlukla rakipte olduğu halde gol pozisyonlarında daha etkiliydik. prag'ın önemli atakları: -kaan dobra arkasından koşan adamı görmedi, top yere insin diye beklerken adam araya girdi ve aşırtmaya çalıştı cordoba çıkardı. -ilk dakkalarda soldan çok güzel bi frikik set piece'i yaptılar az farkla dışarı gitti. -gol aslında pozisyon bile sayılamaz çünkü ofsayttı. BJK'nin pozisyonları: -Ahmet Dursun penaltı yaptıracam diye ceset gibi kendini yere atmasa karşı karşıya ve açısı da çok dar değildi. -Kornerde İbo ile Kaan Dobra pasla$tı. Kaan Dobra sert bi orta yaptı yerden. Ahmet Dursun dokunsa gol olucak ayağının altından kaçırdı. -Sergen adamlarla kafa bularak ceza sahasına girdi. Önü boşken garanti gol olsun diye ahmet dursun a çıkarma gaflet ve delaletinde bulundu ve tabiki ahmet bu pozisyonu da harcadı. -Son dakikada ibrahim güzel ortaladı. Nouma vole atıcam diye artisliğe girmese ciddi bi pozisyon olurdu. Tabiki topu ıskaladı :( Bu arada zago ve sergen kırmızı kartı haketti ama adamlar da 1 sarı kart bile görmedi BJK'den çok daha sert oynadıkları halde. Bunun da psikolojisiyle artık futbolcular sinirlendi ve cezalarını kendileri wermeye çalıştı. Sergen ko$amadığı halde girdikten sonra tek başına dağıttı bu prag'ı. Tümer ve İlhan'ın olmayı$ına yanıyorum ben. Bu arada Denizli'ye de geçmi$ olsun ama iLk 3 goLü amatör takımlar yemezdi. Sonra da maçı döndürmek için saldırdılar porto'da geniş alan bulunca daıttı. Ah o 45. dakkadaki Ersen'in kafası gol olucaktı, her$ey farkLı oLurdu. Şans..[hline]-= Myrlur Ownz Jo0 =- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephisto_ Mesaj tarihi: Şubat 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2003 tamamda blaq beşiktaş için yazdığın bütün pozisyonlar '-sa/se' prag'ınkiler hep olanlar, yani onlar içinde bir '-se/sa' listesi olsa eminim daha kabarık olur[hline]When I look into your eyes There's nothing there to see Nothing but my own mistakes Staring back at me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Şubat 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2003 golden sonra da (özellikle son 5 dakka kadar) baya etkili oynadı ama slavia.. istanbulda noolacağı belli olmaz.. ama bjknın biraz oynaması lazım[hline]Peheey! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Mandrake- Mesaj tarihi: Şubat 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2003 yoo dinamo kiev maçında iyi oynamıştık bence adamlara adam akıllı pozisyon vermemiştik Defansta çökmedi ki zago aksadı Ronaldo yine çok iyiydi Defans ağır olduğu için rakip de uzun top oynuyodu dolayısıyla süratli ataklarda çuvalladıkları oluyodu Bide son dakikalarda sergen e sinir oldum adam resmen boşverdi 2 dk filan kala[hline]Lord British Sucks This song is for anyone........fucky Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLaQ Mesaj tarihi: Şubat 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2003 aferin nukem hehe[hline]-= Myrlur Ownz Jo0 =- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Şubat 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2003 Ben farklı galip geleceğimizi umuyorum istanbulda... Çünkü tümer var,sergen var,İLhan war... Kondisyonsuz,iyi oynayamayan bir sergen slavia yı bu kadar dağıttıysa ilhan ve tümer yalama eder o kadar diyorum![hline]A pump like orgasm.-Arnold Schwarzenegger Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Şubat 21, 2003 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2003 Kaç kaç bitti yaw :([hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* Tıkla tıkla bak ne çıkacak ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eno Mesaj tarihi: Şubat 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2003 ha bir de acı gerçek var... Tolga Doğantez'de neden bu kadar ısrar ediliyor anlamıyorum. 2 pozisyonda yerinde müdahalesi var maç boyunca.. İstatistik yok elimde fakat 1 tane bile olumlu pası yok adamın. aldığı bütün topları ya cordobaya yada rakip orta sahasına teslim etti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephisto_ Mesaj tarihi: Şubat 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2003 yemişin bi bok bide doru düzgün bişi yapmışın gibi anlatma bari[hline]When I look into your eyes There's nothing there to see Nothing but my own mistakes Staring back at me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nonos Mesaj tarihi: Şubat 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2003 ailecek meph ile forumdaki bjk tayfasının tartışmalarını severek izliyoruz ziya şengül-ahmet çakar ilişkisini andırıyo bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephisto_ Mesaj tarihi: Şubat 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2003 al sen anlat şimdi bunlara bakın sahaya yabancı madde atmayınız derken, şişe vs. gibi şeyleri kastediyorlar eğer bunları atarsanız sahaya, kaka taraftar olursunuz "magandalar" sınıfına koyduğumuz kişilerden olursunuz stada maç izlemek için gidin magandalık yapmak için değil[hline]When I look into your eyes There's nothing there to see Nothing but my own mistakes Staring back at me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLaQ Mesaj tarihi: Şubat 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2003 Stada taraftarlık için gidiyorken niye forumda magandaLık yapıyorsun ben onu anLamıyorum lol...[hline]-= Myrlur Ownz Jo0 =- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephisto_ Mesaj tarihi: Şubat 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2003 şu magandalık yaptığım mesajları şuraya yazsana merak ettim[hline]When I look into your eyes There's nothing there to see Nothing but my own mistakes Staring back at me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Şubat 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2003 ben be$ikta$lıyım ben oyundan hic bir zevk almadım igrenc di pozisyonumuz war dersek yalan olur 1 tane en fazla 2 tane wardı oda yane pozısyon sayarsak torpılle ıgrenc oynadık utaaddım walla bende sasırdım bole oynadıgımza walla nerdeyse 2 aydır forumlara gırmıyorum yıne aynı bjk forumlarında meph - bjk taraftarları arasında suruyo muhabbet :::)[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephisto_ Mesaj tarihi: Şubat 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2003 açıklıyorum burda gerçeği, nukem bana para veriyordu bu işi yapmam için.. said: Nukem_Verite, 20 Şubat 2003 23:27 tarihinde demiş ki: saçmalama meph. başka türlü 3 hafta msg gelmiyo forumlara kavga edelim hadi sende kzıdır beni said: Nukem_Verite, 20 Şubat 2003 23:29 tarihinde demiş ki: saçmalama hatta devam et mephinx e kafasız falan de ya bak şaka yapmıyorum ciddiyim ben saçma saopan şeyler söylemessem kavga çıkmaz ve forumlar down kalır lütfen rica bak said: Nukem_Verite, 20 Şubat 2003 23:31 tarihinde demişki: neyse başka adamları provoke edelim ulasn dedim ne yazsam dedim gs yaziim çıldırsın mephherif eeheh Olm spor alanında yaptırırmıyım be :P / Nukem yaparım kimse tutamaz, gerçekler yüzüstüne çıkacak /Meph [hline][b]When I look into your eyes There's nothing there to see Nothing but my own mistakes Staring back at me [Bu mesaj Nukem_Verite tarafından 22 Şubat 2003 21:52 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj Mephisto_ tarafından 22 Şubat 2003 21:55 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raid3r Mesaj tarihi: Şubat 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2003 yahu olayı nerelere cekmissiniz :) ben daha önce bu kadar pas hatası yaptıgımızı hatırlamıyorum kaan,tayfur,yasin,tolga herhalde en kötü oyunlarını oynadılar aldıkları her topu rakibe verdiler(daha önce kötü oynadıkları oluyordu ama 4ü birden olmuyordu :) ) bi pas yüzdesine bakın görürsünüz neden kötü oynadıgımızı yoksa olay ahmet kazma olmasaydı su olurdu olmaz aynı mantıkla gs nin forveti olsaydı adam akıllı onlara da yenilirdik belki :) bu arada mephle nukem kesin ortak davranıyolar zaten baska türlü bu kadar sacma sapan mesajlar atılmaz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar