Silphatos Mesaj tarihi: Şubat 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2003 Ezici bir skor ile prag takımını kendi sahalarında boğucaz gibi geliyor bana FORZA BJK[hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage Sosaria 4ever Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raid3r Mesaj tarihi: Şubat 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2003 ne ezici skoru ya :) insallah gollü bir beraberlik olur. adamlar kendi sahalarında bayaa iyiler öle böle degil ehe partizan kendi sahasında 3 atıp pragda 5 yemisti :) paoka da 4 tane atmıslardı tabi bize atmaları o kadar kolay degil. nese görcez bakalım lucescu benden 1230931290 kat daha iyi biliyor sonucta o düsünmüstür :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2003 forza beşiktaş ! haydi ahmet göreyim seni havalandır fileleri ![hline]Headshot Studios Resmi Sitesi SBGG! Geçici Sitesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raid3r Mesaj tarihi: Şubat 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2003 bu arada luce söledi taktiksel aıdan iyi ama görsel acıdan kötü oynicaz die o yüzden mactan sonra besiktas iyi sonuc aldı ama bok gibi oynadi die atlamayın :P atlianı arcane dövcek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Şubat 20, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2003 Maç başladı demin hadi hayırlısı...[hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage Sosaria 4ever Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephisto_ Mesaj tarihi: Şubat 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2003 çok güzel kuralar çekiyorsunuz garanti final oynarsınız, ama 1 ayar yüksek takım çıksa kurada direk dönersiniz eve işallah güzel kura çekmeye devam edersiniz[hline]When I look into your eyes There's nothing there to see Nothing but my own mistakes Staring back at me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirari Mesaj tarihi: Şubat 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2003 kimler oynuyor kadroyu atsaniza. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephisto_ Mesaj tarihi: Şubat 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2003 ve süper bir gol cordoba'nın üstünden[hline]When I look into your eyes There's nothing there to see Nothing but my own mistakes Staring back at me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magic Mesaj tarihi: Şubat 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2003 al işte.. kırmızı kart gördük bide.. hey allaam..[hline]There, look, the willow clings over the river, like a person who bows down, crying for the lover. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephisto_ Mesaj tarihi: Şubat 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2003 zago kırmızı karla dışarı tekme attı adamın tekine yerdeki modragon-cordoba olayına girmicem, konu dağılmasın[hline]When I look into your eyes There's nothing there to see Nothing but my own mistakes Staring back at me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magic Mesaj tarihi: Şubat 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2003 adama tekme falan atmadı, adam zagoyu döndürdü yerde, suratını kapayınca bide ohh mis 2 sarı kartla dışarı bari fark atmasın, istanbul'da bitirebilelim işi..[hline]There, look, the willow clings over the river, like a person who bows down, crying for the lover. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephisto_ Mesaj tarihi: Şubat 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2003 direkt kırmızı görmedi mi ya ? neyse maç bitti prag normalde 5-4 çektiği rakiplerine bugün sadece 1 tane atabildi büyük ihtimal beşiktaş geçti turu[hline]When I look into your eyes There's nothing there to see Nothing but my own mistakes Staring back at me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Şubat 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2003 beşiktaş bu sezonki ilk yenilgisini aldı.[hline]"Hata yapmayan bir insanın yaşadığı söylenilemez." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephisto_ Mesaj tarihi: Şubat 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2003 lol ya kim cordobaya çullandı burda, yada mondragon hata yapmıyor dedi sonra birde kavga çıkarıyor diye çıkıyor adımız, yarası olan gocunur kardeşim[hline]When I look into your eyes There's nothing there to see Nothing but my own mistakes Staring back at me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephisto_ Mesaj tarihi: Şubat 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2003 fizban zaten cordoba > mondragon demiş bende konu dağılmasın girmeyelim bu konulara demişim, başka biride bir mesaj atmamış bu konuda[hline]When I look into your eyes There's nothing there to see Nothing but my own mistakes Staring back at me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raid3r Mesaj tarihi: Şubat 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2003 offf of daha macın 1.dk sından itibaren öle bi gerildim ki bu sezon böyle kötü oynadıgımız mac yoktu ya da haksızlık etmeyelim bu kadar iyi oynayan bir takımla oynamamıstık valla bu mac 1-0 bittiyse tamamen sanstır oha ya 1 pozisyonumuz bile yok!! neyse bitti offf üstümden kamyon gecti sanki. cordoba salaklık yaptı ama yine de cıkardıgı toplar da var kızamıyorum kızcak birini arıyorum sakatlıga kızıyorum grrrr her ne kadar sergen bence cok iyi oynasa da ahmet yıldırımın eksikligi deli gibi hissedildi ha kızacak birini bulamıyorum demistim unutmusum. insallah vicdan azabından hop oturup amuda kalkmıssındır ilhan. neyse inönüde halledecegimize inanıyorum isi sonucta ilhan da oynicak bu mac tam onun macıydı ya off ahmetin ezdigi topları hatırlıyorum da grrrr tümerin sakatlıgı da cok kötü geldi bu maca 3 macın 2 sinde 5 1inde 4 atmıs hayvan herifler ve kesinlikle adamların oyuna taptım ben ki kuka fln oyuna sonradan girdi simdi bu adamların sparta pragın arkasından 2. olması(ki sparta prag o kadar iyi degil bence gördügüm oyunları kadarıyla) bunların deplasman mallıgını cidden öne sürüyor yani kendi sahasında böyle oynayan bir takım 2.yse cidden deplasmanda sıcıyor demektir hmmm baska ne dicektim ha ehe ilk yenilgimizi aldık hayırlı olsun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raid3r Mesaj tarihi: Şubat 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2003 nukem ben öyle düsünmüyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephisto_ Mesaj tarihi: Şubat 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2003 iğrenç oynadı dediğiniz takım 6-7 tane pozisyon buldu kalenizde dikkatinizi çekerim[hline]When I look into your eyes There's nothing there to see Nothing but my own mistakes Staring back at me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raid3r Mesaj tarihi: Şubat 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2003 neneni mephistonun da dedigi gibi "net" pozisyonlar buldu adamlar defans blogu ilk defa böyle cöktü daha önce elestirilen maclarda böyle degildi halbuki en büyük neden ise sergen nouma pancu ahmet 4 lüsü uzun süre bir arada oynuyor ve biz 1 pozisyon bile bulamıyoruz. ya 1 pozisyon ya lol bu arada kaleyi bulan sutumuz var mı? ben hatırlamıyorum valla :) neyse artık mac bitti saglık olsun turu gececegimize sonuna kadar inanıyorum ha gecemesek bile canları sagolsun futbolcuların Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephisto_ Mesaj tarihi: Şubat 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2003 lol adama bak ya ille beni provoke edicek bir mesaj atıyor tartışmicam kardeşim bitti artık provakasyon dönemin nukem efendi[hline]When I look into your eyes There's nothing there to see Nothing but my own mistakes Staring back at me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raid3r Mesaj tarihi: Şubat 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2003 neyse simdi istanbulda yeneriz bence 3-1 fln bikere adamların saha kücüktü aklıma leeds macı geldi eeheh zaten taraftarları da leeds taraftarına benziyordu topu taca atsak HEHUYHUEAHU die bagırdılar paso lol biz su olayı ögrenemedik türkler olarak halbuki ne bicim sinir bozucu bi olay :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raid3r Mesaj tarihi: Şubat 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2003 abi defans cöktü derken sadece geri 3 lüyü kastetmedim zaten yani takımca defansı orta saha forvet dahil savunma cöktü yani anna iste :P bu arada denizli-porto macının spi,keri cok gaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raid3r Mesaj tarihi: Şubat 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2003 bu arada wisla lazioya gömüo italyada 3-2 pao anderleth e 3 kodu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Şubat 20, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2003 off yenildiğimize değil namağlup serimizin bozulmasına üzüldüm nasil olsa praglilara koycaz inönüde ama seri bozuldu :P Napalim hep biz bozcak değiliz ya :D kahvede değilsin/Nukem [Bu mesaj Nukem_Verite tarafından 20 Şubat 2003 23:48 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Şubat 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2003 olsun ligdeki seri devam ediyor ayrıca beşiktaş defansiv oynadığında ya yeniiyoruz yada amaca ulaşıp berabere kalıyoruz bence luçi defansiv oynatarak hiç iyi yapmıyor[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar