Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Her adımda bir şiir

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Eh malum burda da yazmayalı baya bir süre oldu özlemişiz valla açılmayı..
bir de bildiğiniz gibi edebiyat bölümü geçici olarak kapalı olduğundan direk foruma yazacağım parça parça yeni şiirlerimi, artık takdiri sizindir..
lütfen yazdıklarımı vurun, parçalayın, hatalarımı es geçmeyin, yardım edin ve ben bir elekten geçireyim ki sizlere ilerde sadece iyi eleştiriler kalsın..[signature][hline]Im tasteless, there's beauty in strange places
Mesaj tarihi:
YAKA DÜĞMESİ

Kapının eşiğinde ne işin var
Durma, gir içeri
Gözlerin elem, gözlerin har
Ayakların yolunu kaybetmiş besbelli...

Aklın sanki dört duvar
İçinde şahlanan bir at
Aramızda beton var
Ne kadar adım atarsan at...

Sır'at kadar keskin nabzın
Meltem gibi nefesin
Ben; dirhem sevincine duacın
Biliyorum, gitmek için gelmedin.

31/10/05
F.C[signature][hline]Im tasteless, there's beauty in strange places
Mesaj tarihi:
kafiyelere gösterdiğin özen gözümden kaçmadı ve takdir de ettim. fakat her ne kadar dörtlüklere özgü bi iç-uyum sağlasa da, bütününde bu uyumu sağlayamıyorlar. dolayısıyla anlamca da kopukluk yaratıyor. belki daha uyumlu seslere başvursan, daha etkileyici olabilir.

bir de sonu tatmin edici değil gibi; bilemem, belki de bitmemiştir. öyle olduğunu umuyorum ve devamına teşvik etmek istiyorum seni.
Mesaj tarihi:
aslına bakarsan fazla derin düşünerek yazdım, yani benim kurduğum bağlantılarla okuyan biri çok ters köşelere düşebilir.
ve dediğin gibi genel olarak uyumu kaba oldu, sanırım pek dikkat etmedim yazarken. Bu şiiri tekrar elden geçirmem gerekicek malum etek boyu kısa kalmış ;) iyicene çekiştirdiğin ve aklıma girdiğin için saol melun.

[Bu mesaj BlueStar tarafından 14 Aralık 2005 20:57 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
neden bilmiyorum ama bana biraz zorlama gibi geldi ...yani sanki kafiye yapacağım diye bütünlüğü bozmuşsun...ya da belki bu ben şiir yazarken kafiyeye filan dikkat etmediğim içindir...ama eksik bişiyler var gibi ...sanki yarım kalmış
Mesaj tarihi:
yok kesinlikle zorlama yok, sanırım belli bi kalıba sokmadan geldiği gibi yazdığım için kelime uyumu biraz düzensiz oldu ve bu şiiri yeniden elden geçireceğim. çünkü eksiğini gördüm saolun[signature][hline]Im tasteless, there's beauty in strange places
  • Yeni Oluştur...