LordSevo Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 acaba ıslak ın çıkardığı WE duruyomu? ama galiba rolback en çok onlara koyar... [Bu mesaj LordSevo tarafından 14 Aralık 2005 23:33 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Ares 4 Offline o_O[signature][hline][b]Sevda çeker yalan olur sonra sokar yılan olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DioNea Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 girdim şükür:)[signature][hline]laviniam.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 gene gitti a.q. login server[signature][hline]from exile... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
king_asil Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 eee pekı carı dc ettıremdık ne olcak valla dun aksam 8 den bellı gıremedım delı olcam hecklendım sandım ama sızın sayenızde ogrendımkı hecklenmemısım ben bolee oyunuuuu .......................ayretpıssı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
leoquand Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 15 12 2005 saat 12:35 den berı belırlı aralıklarla farklı ıp we makınalardan sureklı denıorum we charım saat 20:42 olmasına ragmen askıda :([signature][hline]XİEGENON LVL 6X 8K NP LeOquanD elmorad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RogueSpear Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Ya ara sıra banada oluyor boyle seyler. Belli bir zaman sonra charlar dusuyor tekrar login oluyorsunuz. Cok bi alakası yok ama misal a3 e tıkladıgımda direct dc from server cıkıyor ok a basmadan a3 un uzerine spam yapınca bi zaman sonra girebiliyorum. Alakası varmı yokmu bilemem ama belki alakalıdır.[signature][hline]taze pc bir mage'dir ve dar bir bacadan gececektir: dm: baca cok dar, sigmiyorsun buyucu: invisible olup tekrar deniyorum Alıntıdır From Ek$i Dictionary... :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JoNyBLaCk Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 bende bişi yok şuan[signature][hline]Diez :_TikiTo_ [Playing] Olympia : JoNyBLaCk Alone Warrior :horace: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
leoquand Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 oyuna logın olamıyorum dıorum serverlar hec cıkmıoooo delı olucam[signature][hline]XİEGENON LVL 6X 8K NP LeOquanD elmorad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar