maybas_78 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 oyun düzeldikten sonra charr ı askıda kalan var mı benden başka[signature][hline]lvl:6x/arc mage ırk:el morad clan:pro_soft server:ares np:yeni kasmaya başladım:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenerbahce Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 warr[signature][hline]çocuğunuz hangi takımlı olcak tıklayın öğrenin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maybas_78 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 hayydaa nasıl bu iş anlamadım yaa[signature][hline]lvl:6x/arc mage ırk:el morad clan:pro_soft server:ares np:yeni kasmaya başladım:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maybas_78 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 nasıl yani?[signature][hline]lvl:6x/arc mage ırk:el morad clan:pro_soft server:ares np:yeni kasmaya başladım:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VaniLLa_GirL Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 rollback yapmışlar ve bosslar çıktı, Antares ve Hyde ı yakalayabildim.. full plate çıktı :) 2,5 m ex eski halime dönmüs.. kötü olmuş..[signature][hline]Server: BeramuS Nation: El Morad Job: Rogue (Okçu yanii ;) ) Level: 61 Nick: Söleyemem :) _________________________ Server: Beramus Nation: El Morad Job: Paladin Level: 61 Nick: VaniLLa_GirL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 YA BU NE ARKADASIM FAİL VERİYO ÇILDIRICAM NİYE YAPAR !?[signature][hline][b]Sevda çeker yalan olur sonra sokar yılan olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maybas_78 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 ben charr ı dc ettiremiyorum devamlı kullanılıyor hatası geliyor ve ok e basınca dc veriyorr :(([signature][hline]lvl:6x/arc mage ırk:el morad clan:pro_soft server:ares np:yeni kasmaya başladım:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eMrE_uLTrAsLAn Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Ya benmki daha mı farkLı topic kirLiliği oLmasın diye yeni topic açmadım... İd ve pass girdikten sonra Askıda mesajı geliyo OK tıklıyorum Oyundan direk DC vererek Atıyo beni deLi oLdum o kadar kastığım NPde gitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PiCaLLo_TR Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Ayni hata bende de var , kullaniliyor diyo , ok diyorum dc oluyor :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arrdeam Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 ya sizde en azından askıda diyor ben hala giremedim id pass yazdıktan sonra 10061 veriyor :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eMrE_uLTrAsLAn Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 @PiCaLLo_TR dene istersen sorun düzeldi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 said: arrdeam, 14 Aralık 2005 23:13 tarihinde demiş ki: ya sizde en azından askıda diyor ben hala giremedim id pass yazdıktan sonra 10061 veriyor :d +1 bendede aynı problem war topic actım[signature][hline][b]Sevda çeker yalan olur sonra sokar yılan olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PiCaLLo_TR Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 @eMrE_uLTrAsLAn düzelmedi bende , hala ayni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DioNea Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 hala devam ediyo ok e bastıkyan sonra hemen dc verio[signature][hline]laviniam.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arrdeam Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 http://www.knightempire.com/server/stats.php Bu sitede görüldügü üzere login server hala offline ama oyunda olan arkadaşlarım var bi akıl erdiremedim bu işe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VaniLLa_GirL Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Bende herhangi bir sorun yok arkadaşlar, çoğu kişi de girdi. Denemeye devam pls :)[signature][hline]Server: BeramuS Nation: El Morad Job: Rogue (Okçu yanii ;) ) Level: 61 Nick: Söleyemem :) _________________________ Server: Beramus Nation: El Morad Job: Paladin Level: 61 Nick: VaniLLa_GirL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PiCaLLo_TR Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Bende ki de düzeldi su anda .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maybas_78 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 evet düzeldi sonunda[signature][hline]lvl:6x/arc mage ırk:el morad clan:pro_soft server:ares np:yeni kasmaya başladım:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VaniLLa_GirL Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Düzeldi ama rollbackleri görünce sinirlenmeyelim lütfen :) benim 2,5 milyon exim gitmiş. ve level 61 de iken.. o kadar da zor toplamıştım :([signature][hline]Server: BeramuS Nation: El Morad Job: Rogue (Okçu yanii ;) ) Level: 61 Nick: Söleyemem :) _________________________ Server: Beramus Nation: El Morad Job: Paladin Level: 61 Nick: VaniLLa_GirL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DioNea Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 herkesin düzeldimi benim hala aynı[signature][hline]laviniam.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maybas_78 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 benımde kaybettigim npler geri geldi :p[signature][hline]lvl:6x/arc mage ırk:el morad clan:pro_soft server:ares np:yeni kasmaya başladım:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eMrE_uLTrAsLAn Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 hbde2 kere yatmıştım :) geri geldi exler ama nplerde gitti :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 deli oldum deli monitöre gömücem kafayı[signature][hline][b]Sevda çeker yalan olur sonra sokar yılan olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DioNea Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 geçendede bunla karşılaştım herkes girdi ben yine girememiştim[signature][hline]laviniam.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 ya loginserver offline diyo millet nası girebiliyo deli oldum ya[signature][hline][b]Sevda çeker yalan olur sonra sokar yılan olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar