kafadar Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 arkadaşlar ben bu gün sa.18:30 sıralarında oyundan çıkdım ve gayet iiidi bi problem yokdu k.e çıkdıkdan sora msn takıldım 30 dk kadar sora oyuna girmek içine k.e'ye girdim ama oda ne pw yanlış diyor arkadaşlar aklım almadı size bi kaç sorum var 1.pw biri mi dğşdi(int sitesinde pwnin dğmesi hakkında bişi yook) 2.bu oyundan kaynaklanan bi hatamı ? 3.Charın üstüne soğuk bi sumu içim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ofs Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Simdilik vize verilmiyo kusura bakma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kafadar Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 daha bi açık şekilde sölermsn yani üzderine soğuk bi su mu içim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
by_hacker_warwas Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 korkma kardes bişi olmuyo .. arasıra invaild hatasını görüyoruz ama zaman gectikten sonra geri giriyo ..[signature][hline]nick: by_hacker_warwas lvl : 56 clan:60 a kadar düşünmüyorum ırk: El Morad server: Ares np: 23k Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ofs Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 2.bu oyundan kaynaklanan bi hatamı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kafadar Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 valla charı takas edecekdim bu hatayı verdi takas işi uzadı umarım geçer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kafadar Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 yani arada sırada inv pw dior gmden mi kaynaklanıor manasında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JoNyBLaCk Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 su iç gitsin :D[signature][hline]Diez :_TikiTo_ [Playing] Olympia : JoNyBLaCk Alone Warrior :horace: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KosPer Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Valla bende çaldırmıştım hava alanında yeşil passaporttu hemde..[signature][hline]Server:Cypher Nick:Sölemem :P Level:62 Job:Kasar Hood Nation:Human NP:4xxxx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kafadar Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 ya arkadaşlar ben burda ciddi bişi soruorum siz dalga geçiorsunuz ne iş anlamadım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar