Anason Mesaj tarihi: Şubat 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2003 selamlar. 1 ay önceydi sanırım brit bankada con lost olmuştum.daha sonra tekrar girdiğimde aynı karakterler giremiyordum anında connection lost oluyordu.biraz ara verdim.bugün girdiğimdede aynı sorunla karşılaştım.bunun çözümünü bilen var mı acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Mandrake- Mesaj tarihi: Şubat 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2003 ya nukemin dediği gibi yapıcan yada minupdaterange macrosu yapıcaksın,görülebilir alanı kısıtlıuo bu macro,sonra maxupdaterange le düzelticen macro menüsünde war ordan seçebilirsin yada gündüz giriceksin en boş olduğu zamanlarda ki brit bankın en boş olduğğu zamanda bile 5-6 kişi wardır :)[hline]Lord British Sucks This song is for anyone........fucky Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dark-dr Mesaj tarihi: Şubat 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2003 nukem`in dedigi teknikle basariya ulasabilirsin. ben de oyle kasmistim, ama tavsiyem inn`e dogru degil sol tarafa dogru git eheh, kopru tarafina yani. oyle bi yaklasik 10 dakikada falan kurtardim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar