Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Güleyimi Ağlayımı Yardım lütfen

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Warrior Chitin Shell Pads +5 Sildim yanlıslıkla Fırlamalık yapiyordum Çöplüge gelip no no diyodum birden mouse kaydı yes dedim silindi ya gold üyeyim 1 yolu yokmu bunun vallahi ağlicam:((((((((:
Mesaj tarihi:
said:
bilinc, 15 Aralık 2005 15:38 tarihinde demiş ki:
[spo1=Buna başvur bence][/spo]

Zuhahahahaha kOpar[signature][hline]JacKDaNieL
Xigenon
61
shadow vain
8x.xxx np

her HANGİ BİR SERVER DA MASTER WARRİOR LA TAKAS EDİLİR :D
Mesaj tarihi:
Ben biliyorsunuz kolay kolay kotu laf etmem ama burda arkadas alınmasın içimden geçtigin soyluyorum ve ozur diliyorum...

Olm sen MALMISIN...?[signature][hline]Nick : HuRR1CaNe
Class : Elemantal Lord
Job : Paper Mage / Flame - Glacier
Level : 65
Clan : Finix
Server : Ares

[Bu mesaj KaSiMPaTi_1 tarafından 15 Aralık 2005 17:48 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Lan akın allahın Niko67'si bana bir daha Solo Riote keserken Debuff atma olucaklara karışmıyorum sonra demedi deme...

2 kere zaten solo riote keserken yattım... Eger bir kere daha olursa yapanı opicem...[signature][hline]Nick : HuRR1CaNe
Class : Elemantal Lord
Job : Paper Mage / Flame - Glacier
Level : 65
Clan : Finix
Server : Ares

[Bu mesaj KaSiMPaTi_1 tarafından 15 Aralık 2005 17:51 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
e ben geçen gün +7 enion sildim ya okumadınmı o topiği senin anlıyacağın mallık bizde :D:D:D:D:D[signature][hline]redbmx, 08 Aralık 2005 15:34 tarihinde ilicin şov yaptığı maçtan önce demiş ki:
sergen şov olcak ötesi varmı iliç şov yapar belki puahahaha

[Bu mesaj Beowolf tarafından 15 Aralık 2005 17:55 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Ya cok zor durumdayım offf YA ALLAHIM NEDEN BEN FIRLAMAYIM :@@@@@@@@@@@@ YA olaya Bak sen Dmye z r yapiodum tam yaklasınca duruyodum buseferde duramadım lvl düştüm ÜSTÜNE ÜSTELİK OK DEDİM YNALISLIKLA BUKADARDA OLMAZ YA :@@@@kafayı yedmmmmmmmmmmmmmm:æßáskdasşldksalkdşsakdaskşl
  • Yeni Oluştur...