ofs Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Warrior Chitin Shell Pads +5 Sildim yanlıslıkla Fırlamalık yapiyordum Çöplüge gelip no no diyodum birden mouse kaydı yes dedim silindi ya gold üyeyim 1 yolu yokmu bunun vallahi ağlicam:((((((((: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bilinc Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 [spo1=Buna başvur bence][/spo][signature][hline]Class: Rogue/Archer LVL: 68 NP: 170xxx Clan: Clanless Server: Ares Durum: Az kaldı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
New Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 said: bilinc, 15 Aralık 2005 15:38 tarihinde demiş ki: [spo1=Buna başvur bence][/spo] Zuhahahahaha kOpar[signature][hline]JacKDaNieL Xigenon 61 shadow vain 8x.xxx np her HANGİ BİR SERVER DA MASTER WARRİOR LA TAKAS EDİLİR :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cix_0n_The_Beach Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 K2 nin sana ne demesini bekliyosun ki. K2: Seni gidi fırlama seni hadi bu seferlik affettik en yakın surede shell botunuz inventory'nize konulacaktır.. "K2 her zaman her yerde uyelerini korur" zuzhauzhau :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ofs Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 haklısın aslında bencede 1 su içim Ya off ben napacam simdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ofs Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 asdasdaada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stuner_Cypher Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 bir daha oynama her buldugun seyle ^^[signature][hline]Lvl 70 Archer @ Cypher hacklendik şifre deişmiyo cypher zaten bitti. arese dondum lvl kasıyorum =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenerbahce Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 olur arada böyle şeyler boshver[signature][hline]çocuğunuz hangi takımlı olcak tıklayın öğrenin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KaSiMPaTi_1 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Ben biliyorsunuz kolay kolay kotu laf etmem ama burda arkadas alınmasın içimden geçtigin soyluyorum ve ozur diliyorum... Olm sen MALMISIN...?[signature][hline]Nick : HuRR1CaNe Class : Elemantal Lord Job : Paper Mage / Flame - Glacier Level : 65 Clan : Finix Server : Ares [Bu mesaj KaSiMPaTi_1 tarafından 15 Aralık 2005 17:48 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NIKO67 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 said: bilinc, 15 Aralık 2005 15:38 tarihinde demiş ki: [spo1=Buna başvur bence][/spo] zuahahaha damacana al suyu ..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Ben de arada arkadaşın shard la yapıyodum :D bi ara da Trina'sı gitti Salo beni taklit ederkene :D[signature][hline]İthal Antep Fıstığı Bulunur... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KaSiMPaTi_1 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Lan akın allahın Niko67'si bana bir daha Solo Riote keserken Debuff atma olucaklara karışmıyorum sonra demedi deme... 2 kere zaten solo riote keserken yattım... Eger bir kere daha olursa yapanı opicem...[signature][hline]Nick : HuRR1CaNe Class : Elemantal Lord Job : Paper Mage / Flame - Glacier Level : 65 Clan : Finix Server : Ares [Bu mesaj KaSiMPaTi_1 tarafından 15 Aralık 2005 17:51 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Beowolf Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 e ben geçen gün +7 enion sildim ya okumadınmı o topiği senin anlıyacağın mallık bizde :D:D:D:D:D[signature][hline]redbmx, 08 Aralık 2005 15:34 tarihinde ilicin şov yaptığı maçtan önce demiş ki: sergen şov olcak ötesi varmı iliç şov yapar belki puahahaha [Bu mesaj Beowolf tarafından 15 Aralık 2005 17:55 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ofs Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Ya cok zor durumdayım offf YA ALLAHIM NEDEN BEN FIRLAMAYIM :@@@@@@@@@@@@ YA olaya Bak sen Dmye z r yapiodum tam yaklasınca duruyodum buseferde duramadım lvl düştüm ÜSTÜNE ÜSTELİK OK DEDİM YNALISLIKLA BUKADARDA OLMAZ YA :@@@@kafayı yedmmmmmmmmmmmmmm:æßáskdasşldksalkdşsakdaskşl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JoNyBLaCk Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 cypherda sildiysen bişi olmaz gene bulursun :D[signature][hline]Diez :_TikiTo_ [Playing] Olympia : JoNyBLaCk Alone Warrior :horace: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ofs Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 aresssssss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JoNyBLaCk Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 su iç[signature][hline]Diez :_TikiTo_ [Playing] Olympia : JoNyBLaCk Alone Warrior :horace: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darksea Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 has.... kopma ama ne kopma .P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ofs Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
by_hacker_warwas Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 bize yeni bi eğlence geçmiş olsun ne diyelim haa birde su iç :D[signature][hline]nick: by_hacker_warwas lvl : 56 clan:60 a kadar düşünmüyorum ırk: El Morad server: Ares np: 23k Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ofs Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Cokmu gülücüne gitti :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar