uyarer05 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 arkadaşlar hentbolla ilgilenen varmı.ben küçük yaşlardan beri oynuyorum.şu ararlar ara vermek zorunda kaldım ama tavsiyemdir oynayın . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 kuzenim 18 altında takım olarka avrıpa şampiyonu oldular.. dünya dünya geziolar de çok sık konuştuğum bi kuzenim diil.. istersen ulaşırım ona ama..[signature][hline]zebani.(düşünen ceset) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
redge Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 ben oynuyordum bıraktım izmir şampiyonluğu + türkiye şampiyonluğu+ iller karması türkiye 2. + İller karması türkiye 3. var arkadaşlarım hala devam ediyo[signature][hline]Bir şeyi beceremiyorsan ya onu çok istemiyorsundur yada onun için pazarlık ediyorsundur *!Bir Bakış Atar* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rush Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 sevmiyorum hentbolu bilmem niye.Orta okulda basketçi olmama rahmen beni hentbolcu yapmaya çalışan bi beden hocamız vardı.Ama oynamadım.[signature][hline]UH LELELELE UH LELELELE FENERBAHÇE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 ortaokul takımında kaleciydim =P[signature][hline]FİLTHY PLAY! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KahnX Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 hentbolda çokçok feci bi yetenek var bende ama hiç bi takıma girmek gibi bi şeyim olmadı beni yeniden keşfetmesi gereken insanı bekliyorum :D[signature][hline]Eğer yahudi Marksizm ile bir zafer kazanırsa başına giyeceği taç insanlığın cenaze tacı olacaktır.İşte o zaman dünya, milyonlarca yıl önce olduğu gibi boşlukta üzerinde bir tek insan kalmadan dönecektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frost Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 bende 6 sene oynadim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stifler Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 8 yıldır oynuyorum bn..[signature][hline]rotflmaowjjtumaasipbtdbuma: rolling on the floor laughing my ass off with jenna jameson's tits up my ass and screaming in pain because tits don't belong up my ass [b]Cristiano Ronaldo Ronaldinho Ronaldolar abiley bi konussak pls b@b? terazine tıklarım b@b pls ? [b/] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dogu Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Biz 6.sınıfta kulüpler bazında türkiye 1.si geçen sene(8.sınıf) okullar türkiye şampiyonu yine geçen sene bi üst katogeride(büüklerle) türkiye 4. olduk EYÜBOĞLUM SEN ÇOK YAŞA no:7 bilen var mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dogu Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 bu sitede İZMİR MEV den biri var mı? varsa 2-1 öndeiz bilsinler(bizim kuşaktan bahsediyorum) ve yine bilginiz varsa zekican'ın msn ini bilen var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Platon Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Yakından tanıdığım bi abim var. birinci ligte oynuyor.Nilüferspor da kaleci ama diğer spor dallarına göre fazla getirisi yokmuş cok zevkli diodu..[signature][hline]Aptallık En Buyuk Günahtır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stifler Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 @dogu zekicana karşı oynadım da bilemicem msnini fln.. eyubogluda iyidir.. turkiye sampiyonasında farklı gruplardaydık snrm.. ole hatırlıorm[signature][hline]rotflmaowjjtumaasipbtdbuma: rolling on the floor laughing my ass off with jenna jameson's tits up my ass and screaming in pain because tits don't belong up my ass [b]Cristiano Ronaldo Ronaldinho Ronaldolar abiley bi konussak pls b@b? terazine tıklarım b@b pls ? [b/] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar