Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

nafaka olayı

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
said:
Fistan, 15 Aralık 2005 19:52 tarihinde demiş ki:
said:
bir kadının kendisi boşanmak istesede nafaka alıyor.

muhaua dayak yemeye devam mı etsin?

olaya sadece dayak olarak bakma.bir kadın sırf boşanıp nafaka almak için zengin bir erkekle evlenebilir.[signature][hline]yeni geldin ve hiçbişi bilmiyosan buraya alalım sizi
bana bişimi dicen koçum
[u]beni buralarda bulabilirsiniz

1-2-3-4
-5-6

[Bu mesaj unac tarafından 15 Aralık 2005 20:10 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
ya arkadaşlar bilgisiz konuşmak bilmemekten daha kötü bişey.kadın ben boşanıcam diyince direk nafakamı baglanıyor sanıyorsunuz?eğer kadının cocuklarına bakabilecek veya ayrıldıktan sonra yaşantısını sürdürebilecek bi kazanç elde edemiyorsa ve boşanma davası sonucunda erkek suçlu bulunmuşsa hede hödö gibi bi sürü maddelerle nakafa bağlanır ya da bağlanmaz.aynı şekilde erkek için geçerliyse durum kadın erkeğe nafaka öder.kadın olmak ya da erkek olmakla hiçbi alakası yok.1001 tane koşul, madde vs. var... konu saçma olmuş bu yüzden.[signature][hline]FİLTHY PLAY / when it rains the ground gets wet!
MZ : FC Antalya United / The Paticik Cup =o= II / silkroad|troy|Washi
Mesaj tarihi:
Fistan' ın dedikleri tamamen doğru...

Annemle babam boşandıkları zaman, annemin ve babamın bütün gelirleri ve sahip oldukları mallar araştırıldı.
Sonuç olarak babamın hiç birşeyi olmadığı ve çalıştığı bir işi olmadığı için anneme nafaka falan bağlanmadı.

Herşey araştırılıyor bir sürü işlem var, onlardan sonra belli oluyor ne olacağı.[signature][hline]Seni Senden Başka, Kimse Affedemez... Minke
(,,.(
(=' :' )
(,(" )(" )
  • Yeni Oluştur...