Polithe1st Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 said: fortalpk, 15 Aralık 2005 19:40 tarihinde demiş ki: said: Polithe1st, 15 Aralık 2005 19:38 tarihinde demiş ki: valla dagılmadan önce ujio aganın clanı vardı Owned_by yada ondan da öncesi moradslayers vardı yine uhuonun clanı bence çokda süper clanlardı ikiside yeaa ama yine ranka kasamıodu :Sp.ç ny owned_by dagıldıgı sırada kollugu yanıodu ^^[signature][hline]sen üzülme bozim incinme.. canımın içi iki gözüm sakın küsme bana hediye bırak bütün kederleri ben ağlarım ikimizin yerine :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TranquilityS Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 bende 30 k np war nıck sultan_rez yer olması halınde sewe sewe gelırımm arkadaslar...[signature][hline]Name : Simokin LvL : 60 Class : Shadow Vain Not : Yeniden Temiz Bir Cyper İstiyorumm.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NightHunter666 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 evet hatta poliyi atmistim clandan :D[signature][hline]::Ujio:: ( areste satilik ron's staff +7 ve wreath erenion+7 pm me... ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bjork Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 NY ye nasıl kafa tutacaksın onu anlamadım.. Ben su alttaki topici okuyam ya Kafam basmadı :D[signature][hline]Id : Islak_Tosbaga LvL : 62 Job : Blade Master Server : Ares Clan : PaTRiot Nps : 9xxx (up up up) :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fortalpk Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 said: Polithe1st, 15 Aralık 2005 19:41 tarihinde demiş ki: said: fortalpk, 15 Aralık 2005 19:40 tarihinde demiş ki: said: Polithe1st, 15 Aralık 2005 19:38 tarihinde demiş ki: valla dagılmadan önce ujio aganın clanı vardı Owned_by yada ondan da öncesi moradslayers vardı yine uhuonun clanı bence çokda süper clanlardı ikiside yeaa ama yine ranka kasamıodu :Sp.ç ny ölemiydi *-) owned_by dagıldıgı sırada kollugu yanıodu ^^ [signature][hline]nick:_revenge_ lwl:61 np:77k+ clan:en iisi kendim kurayım server:ares xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polithe1st Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 said: NightHunter666, 15 Aralık 2005 19:45 tarihinde demiş ki: evet hatta poliyi atmistim clandan :D ahaahha adama iyilik yapıoz düzgünce bişey yazıorz gelio bana laf atıyo ya:D[signature][hline]sen üzülme bozim incinme.. canımın içi iki gözüm sakın küsme bana hediye bırak bütün kederleri ben ağlarım ikimizin yerine :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fortalpk Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 dorudur walla hatırlamıyorum :))[signature][hline]nick:_revenge_ lwl:61 np:77k+ clan:en iisi kendim kurayım server:ares xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bjork Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Abi okuyamıcam... Çok uzun walla.. Kaldıramam şimdi.. Hatunu yeterince dinledim zaten :D[signature][hline]Id : Islak_Tosbaga LvL : 62 Job : Blade Master Server : Ares Clan : PaTRiot Nps : 9xxx (up up up) :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polithe1st Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 said: Bjork, 15 Aralık 2005 19:48 tarihinde demiş ki: Abi okuyamıcam... Çok uzun walla.. Kaldıramam şimdi.. Hatunu yeterince dinledim zaten :D come 1vs1 :D[signature][hline]sen üzülme bozim incinme.. canımın içi iki gözüm sakın küsme bana hediye bırak bütün kederleri ben ağlarım ikimizin yerine :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fortalpk Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 :PpP[signature][hline]nick:_revenge_ lwl:61 np:77k+ clan:en iisi kendim kurayım server:ares xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bjork Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 LvL kasıom... Gece haber veririm sana.. Yatmadan önce alırım aklını.. :D Rahat 1 uyku yaşarım.. :D[signature][hline]Id : Islak_Tosbaga LvL : 62 Job : Blade Master Server : Ares Clan : PaTRiot Nps : 9xxx (up up up) :D [Bu mesaj Bjork tarafından 15 Aralık 2005 19:51 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NightHunter666 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 said: Polithe1st, 15 Aralık 2005 19:46 tarihinde demiş ki: ahaahha adama iyilik yapıoz düzgünce bişey yazıorz gelio bana laf atıyo ya:D ahah ne iyiligi yapion la onu anlamadim ujionun clani wardi dedin bana ne faydasi oldu bunun :D [spo1=:'(][/spo][signature][hline]::Ujio:: ( areste satilik ron's staff +7 ve wreath erenion+7 pm me... ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polithe1st Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 he ben seni ujio sandım dogru o dengesiz şizofren sen degildin sorry :P ben o gay'e bizzat söylerim :Pp[signature][hline]sen üzülme bozim incinme.. canımın içi iki gözüm sakın küsme bana hediye bırak bütün kederleri ben ağlarım ikimizin yerine :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polithe1st Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 said: Bjork, 15 Aralık 2005 19:50 tarihinde demiş ki: LvL kasıom... Gece haber veririm sana.. Yatmadan önce alırım aklını.. :D Rahat 1 uyku yaşarım.. :D ahaa sen ne leveli ne npsi ne kasıon sen ne zmn görsem aynı np aynı level yeme beni ne zmn istersen gel cnm benim :D[signature][hline]sen üzülme bozim incinme.. canımın içi iki gözüm sakın küsme bana hediye bırak bütün kederleri ben ağlarım ikimizin yerine :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NightHunter666 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 said: Polithe1st, 15 Aralık 2005 19:52 tarihinde demiş ki: he ben seni ujio sandım dogru o dengesiz şizofren sen degildin sorry :P ben o gay'e bizzat söylerim :Pp zuahuhuahuaahuahuahu !!![signature][hline]::Ujio:: ( areste satilik ron's staff +7 ve wreath erenion+7 pm me... ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fortalpk Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 saıdsaudsaudsaud[signature][hline]nick:_revenge_ lwl:61 np:77k+ clan:en iisi kendim kurayım server:ares xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar