fortalpk Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 arklar heralde bazılarına ağzının payını werme zamanı geldi kayda deer npsi olanlar yazın bu topice inş tutunabiliriz gelcek warmı?[signature][hline]nick:_revenge_ lwl:61 np:77k+ clan:en iisi kendim kurayım server:ares xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CursetH Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 cok denendi kalıcılıgı yok anlasamiyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polithe1st Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 böyle birşeyin gerçekleşmesi çok zor..çoğu türk clanında mutlu bana kalırsa..[signature][hline]server:Ares Level 62/Mage Np:165k+ Clan:Finix Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 ÖNCE CAPS LOCK KAPAT SONRA CLAN KUR JANEM BENİM[signature][hline]silkroad online AyDoLu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
warp Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 poli lem olm senle askımız bittim nen ayrıldikmi:)) ne iş sarilardasın haber verbana:P[signature][hline]bozi olmtank kim olucak bozi: buluruz nen bi enayi sen npye bak:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polithe1st Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 said: warp, 15 Aralık 2005 19:08 tarihinde demiş ki: poli lem olm senle askımız bittim nen ayrıldikmi:)) ne iş sarilardasın haber verbana:P satışlardasın sen desek?grrrrr[signature][hline]server:Ares Level 62/Mage Np:165k+ Clan:Finix Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fortalpk Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 said: Buyse, 15 Aralık 2005 19:08 tarihinde demiş ki: ÖNCE CAPS LOCK KAPAT SONRA CLAN KUR JANEM BENİM hasan abi sus ben onu dikkat çeksin die büyük yazdım :@[signature][hline]nick:_revenge_ lwl:61 np:77k+ clan:en iisi kendim kurayım server:ares xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PSX Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 sadece adam gibi aress deki adamları topluycaksan alırsanız bende varım lvl 61%50 np 47899 ........[signature][hline]Nick : endles_nightmare Job : arch mage lvl : 6x np : ??????? Server :aress Clan : kafama göre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FoR Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 said: Polithe1st, 15 Aralık 2005 19:06 tarihinde demiş ki: böyle birşeyin gerçekleşmesi çok zor..çoğu türk clanında mutlu bana kalırsa.. Mutlu oldugu icinmi günasiri clan degistiren saglam denebilicek itemli adamlar görüoruz..??Hele bu humanlar gelince Karus tarafina iice bu is rayindan cikdi..gerci onun disinda da kurulan 3 türk clani haric(Nothing , Patriot,Turkishtown) hepsi durmadan dagilip durdu en iyiside böle en n00b uda..onun icin bu 3 clana begensekde begenmesekde tx..! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
warp Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 poli seni satanın ta ben serefine biz bu yolda beraberiz sarıda morda siyahta bizi bozamaz ben bozulmadım sende bozulma[signature][hline]bozi olmtank kim olucak bozi: buluruz nen bi enayi sen npye bak:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fortalpk Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 said: PSX, 15 Aralık 2005 19:14 tarihinde demiş ki: sadece adam gibi aress deki adamları topluycaksan alırsanız bende varım lvl 61%50 np 47899 ........ sen ilk önce orc oL ben seni alcam sonra clana xD :PpP[signature][hline]nick:_revenge_ lwl:61 np:77k+ clan:en iisi kendim kurayım server:ares xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fortalpk Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 eet türk clanımıs hayırlı olsun yoğun ilginiz we katılımınızdan dolayı teşekkür eder başka bir atış tutuşta görüşmek dileğiyle..sadsadasdsads[signature][hline]nick:_revenge_ lwl:61 np:77k+ clan:en iisi kendim kurayım server:ares xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PSX Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 orc olurum yeterki adam gibi clan kurulsun veririm parayı insan gibi insanlarla beraber olmak için basar parayı olurum zor degil o :D[signature][hline]Nick : endles_nightmare Job : arch mage lvl : 6x np : ??????? Server :aress Clan : kafama göre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bjork Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Türk Clanı zaten war :D Kasma baba kendini :D[signature][hline]Id : Islak_Tosbaga LvL : 62 Job : Blade Master Server : Ares Clan : PaTRiot Nps : 9xxx (up up up) :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fortalpk Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 said: PSX, 15 Aralık 2005 19:30 tarihinde demiş ki: orc olurum yeterki adam gibi clan kurulsun veririm parayı insan gibi insanlarla beraber olmak için basar parayı olurum zor degil o :D boswer sen ırkını fLn deiştrme türk clanı için çünkü öle bişe gerçekleşmicek.. :S birlik beraberlie baksana dsadsaddsa kop kop xD[signature][hline]nick:_revenge_ lwl:61 np:77k+ clan:en iisi kendim kurayım server:ares xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fortalpk Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 said: Bjork, 15 Aralık 2005 19:32 tarihinde demiş ki: Türk Clanı zaten war :D Kasma baba kendini :D mesela göster bana nychrise kafa tutcak bi türk clanı?ama tamamen türk clanı[signature][hline]nick:_revenge_ lwl:61 np:77k+ clan:en iisi kendim kurayım server:ares xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PSX Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 tosbik sen sus len orc clanı diyo adamlar humanlar için en iyi turk clanı pisligin clanı :D :D[signature][hline]Nick : endles_nightmare Job : arch mage lvl : 6x np : ??????? Server :aress Clan : kafama göre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fortalpk Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 said: PSX, 15 Aralık 2005 19:34 tarihinde demiş ki: tosbik sen sus len orc clanı diyo adamlar humanlar için en iyi turk clanı pisligin clanı :D :D sonunda beni anlayan we katılan dstek weren biri çıktı... dsadsadsadsadsa[signature][hline]nick:_revenge_ lwl:61 np:77k+ clan:en iisi kendim kurayım server:ares xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NightHunter666 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 said: Bjork, 15 Aralık 2005 19:32 tarihinde demiş ki: Türk Clanı zaten war :D Kasma baba kendini :D yalanda degil hani[signature][hline]::Ujio:: ( areste satilik ron's staff +7 ve wreath erenion+7 pm me... ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fortalpk Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 said: NightHunter666, 15 Aralık 2005 19:35 tarihinde demiş ki: said: Bjork, 15 Aralık 2005 19:32 tarihinde demiş ki: Türk Clanı zaten war :D Kasma baba kendini :D yalanda degil hani sen daha ii bilirsin ama göster bi tane?_?[signature][hline]nick:_revenge_ lwl:61 np:77k+ clan:en iisi kendim kurayım server:ares xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bjork Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 hımm orc olarak deseydin anlardım Eşşek deilim yani :D dimi lem Ujio NY ye kafa tutacak derken neyi kasdettin anlamadım :D[signature][hline]Id : Islak_Tosbaga LvL : 62 Job : Blade Master Server : Ares Clan : PaTRiot Nps : 9xxx (up up up) :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polithe1st Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 valla dagılmadan önce ujio aganın clanı vardı Owned_by yada ondan da öncesi moradslayers vardı yine uhuonun clanı bence çokda süper clanlardı ikiside[signature][hline]sen üzülme bozim incinme.. canımın içi iki gözüm sakın küsme bana hediye bırak bütün kederleri ben ağlarım ikimizin yerine :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fortalpk Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 said: Bjork, 15 Aralık 2005 19:37 tarihinde demiş ki: hımm orc olarak deseydin anlardım Eşşek deilim yani :D dimi lem Ujio NY ye kafa tutacak derken neyi kasdettin anlamadım :D olm biz bu clanı neden kurmayı düşündük nychris dallamasını susturmak için biz rankta onunla kapılmıcaksak neden kuralımki ne deişcek?(konunun başı nychris ve dmıo adlı başlıkta orayı oku sora burayı oku)[signature][hline]nick:_revenge_ lwl:61 np:77k+ clan:en iisi kendim kurayım server:ares xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polithe1st Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 said: Bjork, 15 Aralık 2005 19:37 tarihinde demiş ki: hımm orc olarak deseydin anlardım Eşşek deilim yani :D dimi lem Ujio NY ye kafa tutacak derken neyi kasdettin anlamadım :D sen önce bi 1vs1 e gel bakim benle :P[signature][hline]sen üzülme bozim incinme.. canımın içi iki gözüm sakın küsme bana hediye bırak bütün kederleri ben ağlarım ikimizin yerine :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fortalpk Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 said: Polithe1st, 15 Aralık 2005 19:38 tarihinde demiş ki: valla dagılmadan önce ujio aganın clanı vardı Owned_by yada ondan da öncesi moradslayers vardı yine uhuonun clanı bence çokda süper clanlardı ikiside yeaa ama yine ranka kasamıodu :Sp.ç ny[signature][hline]nick:_revenge_ lwl:61 np:77k+ clan:en iisi kendim kurayım server:ares xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar