duman192 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 gençturkcell kampanya yapmışş.. casper laptop 250 milyon indirim de ozellikleri ii ama casper diye tereddüt ediyorum casper laptop hakkında bilgisi olan lütfen yazsın şimdiden teşekkür ederim...[signature][hline]bir gülsen ağlayacağım,bir gülsen kendimi bulacağım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_FaTaL_ Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 açık söylim casper bayisiyiz. Ve bence alma :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 sayın bayi fiyat avantajı var mı? yani gerçek fiyatından mı 250 ytl düşülüyor yoksa, zaten pahalıya satılan bir üründen mi?[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prophecy Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 vallaha bende senin gibi en basta cok kuskulaniyordum daha sonra sans eseri yaptigim bir is karsiliginda teklif edildi ve aldim performans olarak baya hosuma gitti.dayaniklilik acisindanda iyi uzerine aklina gelicek bir cok icecegi doktum yuvarlandi vs... ama hala saglam sekilde kullaniyorum.ama genede tavsiye etmem cunku servis aglari tek kelimeyle igrenc.bence oncelik olarak servis hizmetlerini dusunmelisin birsey alirken.o yuzden bence 250ytl gibi bir rakam icin sinir olmaya degmez.[signature][hline]classified Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Janitschar Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Bugün bi müşterim Casper' dan bilgisayar almış gerçi laptop değil. Masaüstü gittim kurdum bilgisayarı, özelliklerine baktım ve benden alsalar o bilgisayarı 1 milyara veririm. Verdikleri fiyat 1.700 YTL acıdım gerçekten. Marka parası bu kadar mı alınır...[signature][hline]Seni Senden Başka, Kimse Affedemez... Minke (,,.( (=' :' ) (,(" )(" ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar