KosPer Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 [signature][hline]Server:Cypher Nick:Sölemem :P Level:62 Job:Kasar Hood Nation:Human NP:4xxxx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KosPer Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 kekuriler +4 warrior pendant +4 iron belt +4 arkadakilerde..[signature][hline]Server:Cypher Nick:Sölemem :P Level:62 Job:Kasar Hood Nation:Human NP:4xxxx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JoNyBLaCk Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 suxx[signature][hline]Diez :_TikiTo_ [Playing] Olympia : JoNyBLaCk Alone Warrior :horace: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
demise666 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 çüşşşşşş hatta bırşşşş hatta ve hatta ohaaaa:S[signature][hline]Name:Imaginary Job:Blade Master Nation:El Morad Clan:Knights Server:Ares 1-2-3 Lvl:6x Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sayk0 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 bu kesin brc_gondor dur başkası olamaz :D[signature][hline]Nick : Sayk0 lvl : 62 Server : Cypher Job : Warrior Clan : Endless Sayko Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vernados Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 nie bukadar kastınki? dün akşam c1 tezgahları gezmiş olsaydın +8 shardların 800 m den tezgaha konduğuna şahit olurdun..[signature][hline] Vernados öldü,yeksin mercek :( brb with new char and a with new job... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
256 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Onlar silinmedi.Sadece temple itemleri silinecek Cypher'de Dupe legal ama alınteri illegal. Gm ayda yılda bir gelir donunuza kadar siler fakat dupe itemlere dokunmaz.Çıkar gider 1-2 ay sonra server kafayı yiyince yine gelir 2-3 kişi banlar yine aynı şeyleri yapar gider.[signature][hline]Vazgeçtim Knight-Empire'den Charımı birine verip kurtulacağım bu illetten. SRO'ya bir başlangıç yapayım bari :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sayk0 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 said: Ijduwva, 14 Aralık 2005 19:02 tarihinde demiş ki: said: Sayk0, 14 Aralık 2005 18:59 tarihinde demiş ki: bu kesin brc_gondor dur başkası olamaz :D sayko sen beramustamıydın benim carı tanırsın eger sandıgım kkişiysen bi ara 45 tik ikimizde ben Cimbom evet o benim hani harpy leri peşinden koşturan provoke :)[signature][hline]Nick : Sayk0 lvl : 62 Server : Cypher Job : Warrior Clan : Endless Sayko Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KosPer Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 ulan millet +8 ibleri satıyo merchantta bizim +6 enion bow bi taraflarına batmış gmlerin silmiş ya adam![signature][hline]Server:Cypher Nick:Sölemem :P Level:62 Job:Kasar Hood Nation:Human NP:4xxxx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TrolL Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 chyper da dupe kalmış mış daha demin bizim arkadaşa +8 2 tane dark vane verdi clan başkanı :D apostle partide iken ise adam yanımızda merchant açtı +4 skeleton belt ve +4 iron neclace burdan bellidir her halde:D[signature][hline]server:OLİYMPİA name:iThinkYouDie(banned to kosp:D) level:53(pk time) clan:..... np:17k :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_AmedLi_ Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 beyler bence serwer daha yeni şenleniyo kimsede item silinmesi meydana gelmez tabi ( umarim ) silinsede benim çook item yok yani :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tovucu Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 O ssi ceken arkadas TR_Renegade_Tr dir bu gun merchantta buff scrollu satıodu 1 tane oradan tanıdım hala cantaısnda cünkü :D ahaha resimde bende varım birde :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LioNHearT545 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Onlar dupe deildir ya adam kutudan çıkarmıştır :P kime sorsan aynı şeyi söylüyor zaten dupe deseler bari silineceğeni bilsek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KosPer Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 said: tovucu, 14 Aralık 2005 20:54 tarihinde demiş ki: O ssi ceken arkadas TR_Renegade_Tr dir bu gun merchantta buff scrollu satıodu 1 tane oradan tanıdım hala cantaısnda cünkü :D ahaha resimde bende varım birde :D Helal bea :D[signature][hline]Server:Cypher Nick:Sölemem :P Level:62 Job:Kasar Hood Nation:Human NP:4xxxx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Z1d4N3 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 kafede yanımda oturan adam chyperde iron impact, dv, rons staf,def. of the lord, 2 tanede priest sheli 50şer m den satıo aq millet pazarlık edio 40tan ver die o derece sikik bi serwer oynanmaz bence[signature][hline]nick:_Zid4N3_Th3_Buff3r serwer:Beramus ırk:Karus lwl:61 np:32k cLan:şimdilik clansız takılıom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo_Angel Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 valla ben dün 10 tane +8 mirage aldım 100 mden tanesini toptan alıyoz ya indirim yapıyorlar tezgaha koydum 500 mden biri geldi 1 tanesine 5 tane trina verdi bende gittim 5 tane +8 mirage ı +9 a bastım 1 tane +9 mirage yaptım :D:D[signature][hline]Diablo_Angel lvl 61 nation:karus server:diez Clan:WeAreHistory Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DaWoLL Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 len sayko neler duyuyorum ole uc sayfaya yakın ıtem varmıs ınde hatta mıllete 1 coınse ıtem verıormus hedıye olarak sonra yırtıorsun patıcıkte ah dupe vah kosp dıye en baba duper senmıssınde bıse zırnık koklatmadın ben kaan hatırlarsın DaRk_BLuE beramustan gel gel dedın gıcıncede sallamdın hanı tanıdınmı duper sayko...[signature][hline]SıKıLdım BuNLardan BayaR Abi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SW4iN Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Benim anlamadığım şu madem bu patchlere rağmen bu kadar dupe u kolayca yapabiliyorlarda diğer serverlardada aynı patcht yok mu neden orda dupe itemlar ortalıkta cirit atmıyo??? Cyperın adam olduğu günleride görürüz inşallah...[signature][hline]SRV:CYPER nick:SW4iN level:61 class:kasar hood np:85k clan:AshQiYa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar