Noth1ng Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Yorum sizin açmış kospu beleş beleş kasıo al işte ss ler [spo1=1][/spo] [spo2=2][/spo] [spo3=3][/spo] [spo4=4][/spo] [spo5=5][/spo] [spo6=6][/spo]=)[Bu mesaj Noth1ng tarafından 15 Aralık 2005 17:19 tarihinde değiştirilmiştir][Bu mesaj Noth1ng tarafından 15 Aralık 2005 17:22 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenerbahce Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 bende yaptım bi ara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JiBer Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 adam deil gm i**e[signature][hline]Nick:Rodrigueztr Level:59 Server:Ares Karakter:Arch mage Irk:Human Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noth1ng Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Ben başka bişi demicem ama güleryüz süper =)[signature][hline]:Noth1ng:/3x/Olympia/Karus/Sorcerer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
angelusy Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 valla cok guzel baskına gıttıgımız de o party lere dalmak off ki off.sakın hareket etmeyın insallah cypher dasınızdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BesT Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 çaktırmayında adamın civcivken 1100hp si war lmao hp ye mi werdin naptın sen ^^[signature][hline]__/) (o.O ) (> < ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
turk_cheater Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 diez burası diez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bilinc Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Adamlara dencek bişey yok öle lvl kasmak keyifli ve onurlu geliyorsa onlara kassınlar. Ama sorun K2 de. Kardeşim kapayın şu açığı ya da macromudur ne püsürdür ona legal deyin herkes keyfine baksın. Yoksa bu salak tartışma bir yere varmaz hiç bir zaman.[signature][hline]Class: Rogue/Archer LVL: 68 NP: 170xxx Clan: Clanless Server: Ares Durum: Az kaldı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deftonez Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 alalal olm n0th1ng benim,oyundaki nickim sana ne oluyoda nick ini öyle yapıyosun ??ayar oldum simdi[signature][hline]Server :Cypher Name :n0th1ng Job :Shadow Vain Nation :ORC(tabiki.) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mike Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 hiç yoktan adam itiraf etmiş bazılarıda gözünün önünde oturarak exp kasıo kosp kullanma diince dövmediği kalıo ahha[signature][hline] i own j00 bLogger Mike Voys (geri sayım : 176) says: lan bana 50 mılyon versen 2 yıl köpeen olurum Kuş avcısı, yedirmem helvamı! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenerbahce Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 said: BesT, 15 Aralık 2005 17:52 tarihinde demiş ki: çaktırmayında adamın civcivken 1100hp si war lmao hp ye mi werdin naptın sen ^^ kimin war yaw?[signature][hline]çocuğunuz hangi takımlı olcak tıklayın öğrenin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
muyat Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 aga o resimleri kac ay once cektın o resımdekı halıt bın velıt suan arkadasın clanında kosp clanı soylımde bıde bugun sen bizim partıdeydın hatırlarmısın rezzerwuar dıye rez var dı ve sen ben den buff ıstemıstın :D[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar