YuCeHAN Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Selamlar , ares 1 e bağlandım hemde hatasız bir şekilde .en önemlisi de rollback olmuş diyen arkadaşlar biraz üzülecekler ama benim charım ve itemlarım sapasağlam duruyor.neye göre rollback yaptılar o zaman anlayamadım ?????? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 ben de sana baglandım[signature][hline]silkroad online AyDoLu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
brc_gondor Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 bende serverlar çıkmıyo sen bağlandım dion off allahım offffff[signature][hline]server-cypher job-archer clan-woodoo name-brc_gondor np-2x.xxx lvl-6x Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erayyirik Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 milleti kandırma yaf[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JoNyBLaCk Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 bende dieze bağlandım tamam! czye giriyorum tamam ! aha adamı kestim tamam ![signature][hline]Diez :_TikiTo_ [Playing] Olympia : JoNyBLaCk Alone Warrior :horace: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
YuCeHAN Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 girdim işte yalanmı söyleyecem ya alla alla................. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
brc_gondor Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 ss göndersene[signature][hline]server-cypher job-archer clan-woodoo name-brc_gondor np-2x.xxx lvl-6x Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
YuCeHAN Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 ss istiyorsun ama nasıl yapıldığını bilmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
brc_gondor Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 neyse tmm ii oyunlar[signature][hline]server-cypher job-archer clan-woodoo name-brc_gondor np-2x.xxx lvl-6x Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hunhar Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 nekı bole baglandım fılan gene temızlık fılanmı war?[signature][hline]ares lvl 64 prıest Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar