str_semiH Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 beyle ben dünkü invalidden sonra şimdi denedim servera baalanamıorum sizde de ölemi??[signature][hline]server:ares level:51 job:blade clan:escape Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erayyirik Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 ewt[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
str_semiH Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 şimdi giriorum beyler ares 3 e anca girdi ama server açıldı bende :d[signature][hline]server:ares level:51 job:blade clan:escape Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erayyirik Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 nası girion ya allah alah[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
coldragonfly Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 bende de başka İD ile giriyor benim herzaman kullandığım İD i yazıyorum serverlardan herhangi birine tıklıyınca Disconnect yazısı cıkıyor sinir oldum bu ne şimdi bilen varmı?[signature][hline]class:ranger /mage lvl:55/55 nation:el morad/el morad 6-2,5-1,0-4 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
king_asil Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 ya bnde gıremıyom 10 ex kaldı 61 olcam ne zaman gırcez arnızda kahın varmı ne zaman gırecegımızı bılen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
str_semiH Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 ben girdim arkadaşlar ares 3 de townda merchant kurdum adamlar gelmiş hp scrool satıolar heryerde savaş alışverişi :d[signature][hline]server:ares level:51 job:blade clan:escape Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
coldragonfly Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 bu nedir böyle , agiz tadıyla bi oyun oynayamadık[signature][hline]Class:Hunter lvl:5X Nation:Karus 6-2,5-1,0-4 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar