Faust Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2003 Evet arkadaşlar hergün icq ile ilgili 8787754574 tane topic açılıyor. ICQ'da Proxy kullanmak çok basit. Host: icq.faust.gen.tr Port: 3128 Version: HTTPS Bu proxy'i kullanan arkadaşlar icq'ya sorunsuz bağlanabilirler. Not: Bu adres Yeni Asır gazetesi proxy serverina yönlendirmedir. Hack vs olayi kesinlikle yoktur. Saygılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2003 ben de cekiyorum su sıralar icq den. baglanmıyo lanet sey p.s yalnız madem yönlendirme direk oranınkini nie vermiosun :) [Bu mesaj CEDAY tarafından 18 August 2003 11:48 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Faust Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2003 said: CEDAY, 18 August 2003 11:47 tarihinde demiş ki: ben de cekiyorum su sıralar icq den. baglanmıyo lanet sey p.s yalnız madem yönlendirme direk oranınkini nie vermiosun :) [Bu mesaj CEDAY tarafından 18 August 2003 11:48 tarihinde değiştirilmiştir] Uzun bir ip aklımda kalmadığı için yaptım. Ping atıp bakabilirsiniz. gate.yeniasir.com.tr böle bişiydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Moncain Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2003 Ben bir japon proxy si kullanıyorum ve hiç hoşuma gitmiyor.Ayarları böyle nasıl ayarlayacağız.Yani nereden değiştireceğiz.[hline] Don't panic No fırfır This is Turkish Technology Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Faust Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2003 ICQ'yu aç, Main --> Preferences --> Connections --> Proxy oradan bulursun zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar