Stuner_Cypher Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 [spo1=1][/spo] [spo2=2][/spo] Kenjoru_ORC = GM orc side'ın Kenjoru_HUMAN human side'ınyorumsuz[signature][hline]Lvl 70 Archer @ Cypher hacklendik şifre deişmiyo cypher zaten bitti. arese dondum lvl kasıyorum =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackBox1 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Kenjuro değil o, hesabını hackleyen adam. Yani özetle GM değil, sadece hacker. Ama sonuçta haklısın Cyp. öldü, Beramus can çekişiyor.[signature][hline]---------------- Nick:Nynaeve/Sir_Sparhawk Class:Archmage/Assasin Server:Beramus/Olimpia Lvl:62/51 Np:205.xxx/560 Klan:Adren4linE/Adren4linE (for ever) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stuner_Cypher Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 said: BlackBox1, 15 Aralık 2005 16:40 tarihinde demiş ki: Kenjuro değil o, hesabını hackleyen adam. Yani özetle GM değil, sadece hacker. Ama sonuçta haklısın Cyp. öldü, Beramus can çekişiyor. clanlara özel boss event yapan GM yada hesabını hackleten gm ikisi arasında pek bi fark yok[signature][hline]Lvl 70 Archer @ Cypher hacklendik şifre deişmiyo cypher zaten bitti. arese dondum lvl kasıyorum =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LasT Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 ne ayaKla bu herıfLer :D[signature][hline]DarkLore_LosTSouL eLLeşme evLat BaBa Yorgun... zZzzZzz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackBox1 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 said: Stuner_Cypher, 15 Aralık 2005 16:41 tarihinde demiş ki: said: BlackBox1, 15 Aralık 2005 16:40 tarihinde demiş ki: Kenjuro değil o, hesabını hackleyen adam. Yani özetle GM değil, sadece hacker. Ama sonuçta haklısın Cyp. öldü, Beramus can çekişiyor. clanlara özel boss event yapan GM yada hesabını hackleten gm ikisi arasında pek bi fark yok Bayağı bir var aslında Özel boss event yapan GM Kokuşmuştur, hesabı hacklenen GM Çaresizdir ;) K2 kadar güvenlik açığı olan başka database varmıdır merak ediyorum :)[signature][hline]---------------- Nick:Nynaeve/Sir_Sparhawk Class:Archmage/Assasin Server:Beramus/Olimpia Lvl:62/51 Np:205.xxx/560 Klan:Adren4linE/Adren4linE (for ever) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackBox1 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Bu arada bu SS ne zaman çekildi ?[signature][hline]---------------- Nick:Nynaeve/Sir_Sparhawk Class:Archmage/Assasin Server:Beramus/Olimpia Lvl:62/51 Np:205.xxx/560 Klan:Adren4linE/Adren4linE (for ever) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
havenomercy Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 stunner hacklenmen inan güzel olmuş... bütün savaşlarda macro kullanan sendin.. butun hilelerin babasını yapan sendin.. baskın yaparken yanıp sonerek dokunulmaz olup elmorad castle a kadar gelen sendin.. en cok macro dan şikayet edilenlerin başındasın... hackleyene hll olsun... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ItemList Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 oha 1307 versionunda hala gm kenjuro yu kullanıomuymuş bu clan :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stuner_Cypher Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 said: havenomercy, 15 Aralık 2005 16:53 tarihinde demiş ki: stunner hacklenmen inan güzel olmuş... bütün savaşlarda macro kullanan sendin.. butun hilelerin babasını yapan sendin.. baskın yaparken yanıp sonerek dokunulmaz olup elmorad castle a kadar gelen sendin.. en cok macro dan şikayet edilenlerin başındasın... hackleyene hll olsun... saol. bide butun hilelr demişin sadece macro saydın başka ne hile var? o şekilde kastığım 30k np olsun en fazla. açan bi bendim sanki de banlamıyolardı. aresde oynuyorum şimdi aptal deilim macro açmıyorum cypher is dead neden yazdık sanki[signature][hline]Lvl 70 Archer @ Cypher hacklendik şifre deişmiyo cypher zaten bitti. arese dondum lvl kasıyorum =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DioNea Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 bende cypherda ALSHARO mu bıraktım artık 2 arkım ortak oynuyolar elveda cypher elveda ALSHARO...[signature][hline]laviniam.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar