netnand Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 arkadaslar bunu calışmam lazım ben gece gündüz kastım lvl 61 yaptım cz bir şey yapamıyorum bu komboyu öğrenmem lazım yardım edenler için şimdiden teşekkürler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Mare Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 banada lütfen... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
isLamboL Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 :))) quzeL ßi ßasLik 1 Sn. 5 Skill ßasLikLi topiqi Okuyun:Pp Cok quLdum Sorry ßu ßasLiqi qorunce aDin Cikacaqina Canin cikSin demisLer ya ßizde nabaLim Simdiden her yere saLca oLaLim :Pp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stuner_Cypher Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 biri 411 'in combo videosunu eklemişti izle gör işte.[signature][hline]Lvl 70 Archer @ Cypher hacklendik şifre deişmiyo cypher zaten bitti. arese dondum lvl kasıyorum =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KelebeK Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 srasds+skill shift+ctrl+delete asdasd+skill bunları yaptıktan sora reset at lutfen :lol: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaiji Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 z s r ALT+F4 Başlat Bilgisayarı Kapat Kapat Oturdugun yerden Kalk Dogru parka Kumla oynamaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
256 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Benim kullandığım bir kombinasyon var. Z-R skill1 - r-r skill2-r-r-skill3-rr-skill4 ......[signature][hline]Vazgeçtim Knight-Empire'den Charımı birine verip kurtulacağım bu illetten. SRO'ya bir başlangıç yapayım bari :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tovucu Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Once skilleri diziceksin dostum 1 e heal pot koy ikiye minor[ minoru ctrlye basarak icersen 5 kat daha hızlı atıo ] sonra skiller dizmeye basla Spike Thrust vs vs diye sonra ilk spike ve thrustu hızlı vuruo ama Cutu jabı shocku felan yavas kaldırdıgı icin daggerları onda s ye basıcaksınki silahları kaldırmadan direk damage versin diye yani işte r1 r2 r4r rs5 rs6 rs7 rs 8 ben böyle yapıyorum ama görsel olarak daha iyi anLatıLır :))) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tovucu Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 ha bu son 4 sıraya koydugun skilleri rrs5 rrs6 rrs7 rrs8 yapmak icin fareyi bırakman gerekio seri sekilde yapabilmen icin spikei ve thrustu vurduktan sonra baska bir skill barını ac orayada işte o skilleri koy eger ayarlayabilirsen yani klavyeyi bırakmak istemiyorsan.. eger bırakıp seri sekilde tekrar fareyi tutup saga cift tıklayıp lf atabilceksen o senın el yetenegine kalmıs artık :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fortalpk Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 256 dışındakilerin hepsi yanlıs bide skill bastıktan sonra s ye basarsan elini kaldırmadan damage wercek bölece seri vurcaksın (cursed_kronos_ czde katliam yaratıyosa bilin ki ben oynuyom :P (fatih öptüm janumm) dsadsad)[signature][hline]nick:_revenge_ lwl:61 np:77k+ clan:en iisi kendim kurayım server:ares xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
brc_gondor Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 walla ben hep mouse ile wuruodm asasken skilleri :D zaten klavyeden skil wurunca paso failed weriyo[signature][hline]server-cypher job-archer clan-woodoo name-brc_gondor np-2x.xxx lvl-6x Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
w00t Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 combo yapmıs arkadas http://files.filefront.com/Comboavi/;4128229;;/fileinfo.html[signature][hline]Fresh Orange Juice Pls Ares/- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BesT Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 "s" ve attack? O.o "z" ve "r" kullanılır "s" sadece tank için geçerlidir ki o bile baya fail werdirebilir...[signature][hline]__/) (o.O ) (> < ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar