netnand Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 arkadaslar bunu calışmam lazım ben gece gündüz kastım lvl 61 yaptım cz bir şey yapamıyorum bu komboyu öğrenmem lazım yardım edenler için şimdiden teşekkürler...
isLamboL Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 :))) quzeL ßi ßasLik 1 Sn. 5 Skill ßasLikLi topiqi Okuyun:Pp Cok quLdum Sorry ßu ßasLiqi qorunce aDin Cikacaqina Canin cikSin demisLer ya ßizde nabaLim Simdiden her yere saLca oLaLim :Pp
Stuner_Cypher Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 biri 411 'in combo videosunu eklemişti izle gör işte.[signature][hline]Lvl 70 Archer @ Cypher hacklendik şifre deişmiyo cypher zaten bitti. arese dondum lvl kasıyorum =)
KelebeK Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 srasds+skill shift+ctrl+delete asdasd+skill bunları yaptıktan sora reset at lutfen :lol:
Gaiji Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 z s r ALT+F4 Başlat Bilgisayarı Kapat Kapat Oturdugun yerden Kalk Dogru parka Kumla oynamaya
256 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Benim kullandığım bir kombinasyon var. Z-R skill1 - r-r skill2-r-r-skill3-rr-skill4 ......[signature][hline]Vazgeçtim Knight-Empire'den Charımı birine verip kurtulacağım bu illetten. SRO'ya bir başlangıç yapayım bari :)
tovucu Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Once skilleri diziceksin dostum 1 e heal pot koy ikiye minor[ minoru ctrlye basarak icersen 5 kat daha hızlı atıo ] sonra skiller dizmeye basla Spike Thrust vs vs diye sonra ilk spike ve thrustu hızlı vuruo ama Cutu jabı shocku felan yavas kaldırdıgı icin daggerları onda s ye basıcaksınki silahları kaldırmadan direk damage versin diye yani işte r1 r2 r4r rs5 rs6 rs7 rs 8 ben böyle yapıyorum ama görsel olarak daha iyi anLatıLır :)))
tovucu Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 ha bu son 4 sıraya koydugun skilleri rrs5 rrs6 rrs7 rrs8 yapmak icin fareyi bırakman gerekio seri sekilde yapabilmen icin spikei ve thrustu vurduktan sonra baska bir skill barını ac orayada işte o skilleri koy eger ayarlayabilirsen yani klavyeyi bırakmak istemiyorsan.. eger bırakıp seri sekilde tekrar fareyi tutup saga cift tıklayıp lf atabilceksen o senın el yetenegine kalmıs artık :D
fortalpk Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 256 dışındakilerin hepsi yanlıs bide skill bastıktan sonra s ye basarsan elini kaldırmadan damage wercek bölece seri vurcaksın (cursed_kronos_ czde katliam yaratıyosa bilin ki ben oynuyom :P (fatih öptüm janumm) dsadsad)[signature][hline]nick:_revenge_ lwl:61 np:77k+ clan:en iisi kendim kurayım server:ares xD
brc_gondor Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 walla ben hep mouse ile wuruodm asasken skilleri :D zaten klavyeden skil wurunca paso failed weriyo[signature][hline]server-cypher job-archer clan-woodoo name-brc_gondor np-2x.xxx lvl-6x
w00t Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 combo yapmıs arkadas http://files.filefront.com/Comboavi/;4128229;;/fileinfo.html[signature][hline]Fresh Orange Juice Pls Ares/-
BesT Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 "s" ve attack? O.o "z" ve "r" kullanılır "s" sadece tank için geçerlidir ki o bile baya fail werdirebilir...[signature][hline]__/) (o.O ) (> < )
Öne çıkan mesajlar