Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

asasian combosunu bilen varmı

netnand

Öne çıkan mesajlar

Once skilleri diziceksin dostum

1 e heal pot koy ikiye minor[ minoru ctrlye basarak icersen 5 kat daha hızlı atıo ] sonra skiller dizmeye basla Spike Thrust vs vs

diye sonra ilk spike ve thrustu hızlı vuruo ama Cutu jabı shocku felan yavas kaldırdıgı icin daggerları onda s ye basıcaksınki silahları kaldırmadan direk damage versin diye yani
işte r1 r2 r4r rs5 rs6 rs7 rs 8 ben böyle yapıyorum ama görsel olarak daha iyi anLatıLır :)))
Sosyal ağlarda paylaş

ha bu son 4 sıraya koydugun skilleri rrs5 rrs6 rrs7 rrs8 yapmak icin fareyi bırakman gerekio seri sekilde yapabilmen icin spikei ve thrustu vurduktan sonra baska bir skill barını ac orayada işte o skilleri koy eger ayarlayabilirsen yani klavyeyi bırakmak istemiyorsan.. eger bırakıp seri sekilde tekrar fareyi tutup saga cift tıklayıp lf atabilceksen o senın el yetenegine kalmıs artık :D
Sosyal ağlarda paylaş

256 dışındakilerin hepsi yanlıs
bide skill bastıktan sonra s ye basarsan elini kaldırmadan damage wercek bölece seri vurcaksın (cursed_kronos_ czde katliam yaratıyosa bilin ki ben oynuyom :P (fatih öptüm janumm) dsadsad)[signature][hline]nick:_revenge_
lwl:61
np:77k+
clan:en iisi kendim kurayım
server:ares
xD
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...