Mr_JackaL Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Bu windows temalarından indirdim ancak nasıl kurulacagı hakkında pek bir bilgim yok bilgisi olan birileri varsa yardım rica edebilir miyim ?[signature][hline]Forever Black & Trance Maksat yaşamak değil yaşadıklarını unutmamaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 nerden neyi indirdiğini söylersen daha rahat yardımcı olunur benim normal bildiğim tek farklı tema enerji blue oda exemsi bişi vardı direk oluyordu sanırım[signature][hline]darkening Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_JackaL Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Buradanindirdim ama wba cinsinden bir dosya. Nasıl yüklenceğini çözemedik. : ([signature][hline]Forever Black & Trance Maksat yaşamak değil yaşadıklarını unutmamaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chasten Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Önce bu programı indirmen gerekiyor. Style[signature][hline] www.ansalon.gen.tr / www.darknessuo.com -"kapatır giderim bu bünyeyi,bodruma yerleşirim ya!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_JackaL Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Çok teşekkür ederim. Program çok güzelmiş. Ama programın içindeki temalardan farklı temaları nasıl yükliycem ?[signature][hline]Forever Black & Trance Maksat yaşamak değil yaşadıklarını unutmamaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 yeni tema indireceksin adresleri var googlede arat. sonra styl xp programından tema ekle diyeceksin zor bi olay değil biraz kurcala halledersin zaten.[signature][hline]Fake_Malkavian 3, 12 Ağustos 2005 19:59 tarihinde demiş ki: ELVEDA ÇÜNKÜ TAVNOÇ GELDİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BullDoG Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 indirebilcegim baska site yokmu o site indirmek istedigim hic bir theme indiremedim[signature][hline]Hakiki BullDoG benim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar