king_asil Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 arkdaslar dun den bellı bugun oglenden bell denıyorum haylannnnn gımedeı lv atlıcam ya 10 e kaldı gıren varmı alakasız oldu ama gıren varsa pm atsın :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mach Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 en son beramus 2 demi oynuyodun bence olayın bununla alakası var şu an b2 kapalı bende dc olduğum sırada b2 de oynuyodum acaba server geri gelince olay düzelirmi kafam karışık neyse inş charlar geri gelir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mach Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 arada bir onuda yapıyo bilgisayarı açıp kapıyınca akkontunuz asılı kalmış mesajı gekliyo anaaaam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
king_asil Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 la oglum bende 10061 de dıyo accaunt kullanılıyoda dıyo hangısıne ınanıyım :D:D: ne zaman duzelcek aranızda kahın olan varmı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mach Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 hepsine inan aga bilgisayarı aç kapa :D busefer akontun asılı diyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
usher Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 akradaşlar fpt sitesinde patch 1301 u indirin sonra oyunun kurulu olduğu klasöre çıkarın daha sonra options bölümünde versiyonu 1301 olarak değiştirin altındaki butona tıklayın..sonra launcherdan açın ve uptade edin..ben böyle çözdüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TaDoMeDa Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 nezaman girer sizce? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erayyirik Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 o patchi versene bi[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenerbahce Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 charlar asılı kalmış ya hay allahım ya[signature][hline]çocuğunuz hangi takımlı olcak tıklayın öğrenin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar