Xaero Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 NW-HD3 Sabit Diskli 20 GB Network WALKMAN®. ATRAC3plus ve MP3 uyumlu 20 GB dahili Sabit Disk Sürücü hafızası Dahili şarj edilebilir pil ile 30 saati aşkın olağanüstü çalma süresi Sony tarafından sunulan benzersiz G-sensör teknolojisi, cihaz 1 m yüksekliğinden düşse bile dahili sabit diski korur. Çeşitli arkadan aydınlatma renklerine sahip büyük 7 satırlık (1,5 inç) LCD Kolay müzik yönetimi ve aktarma için SonicStage® 2.3 yazılımı Tüm yaygın olarak kullanılan ses sıkıştırma formatlarını destekler: ATRAC / MP3 / WMA (şifresiz) / WAV. Ses, görüntü ve veri dosyaları (Word,Powerpoint, ATRAC, Mp3, Jpeg, Mpeg, vb.) saklayabilir Yüksek Hızlı USB bağlantısı ile hızlı müzik ve veri transferi Yalnızca 130 gramlık dayanıklı Alüminyum gövde siyah , kırmızı , gri renkleri mevcuttur Ağ işlevi Yüksek hızlı veri transferi:Var USB Bağlantısı:Var Seçilebilir veri sıkıştırma (ATRAC3 / ATRAC3plus):Var MP3 / WMA / WAV''dan ATRAC3 ya da ATRAC3plus''a veri dönüştürme: Var CDDB otomatik müzik bilgisi transferi:Var PC üzerinde müzik bilgisi düzenleme:Var PC üzerinde Ağ WALKMANT kontrolü:Var Veri sıkıştırma ATRAC3 66 kbps:Var ATRAC3 105 kbps:Var ATRAC3 132 kbps:Var ATRAC3plus 48 kbps:Var ATRAC3plus 64 kbps:Var Atrac3plus 256 kbps:Var Çalma ve gösterme ATRAC3 çalma:Var ATRAC3plus çalma:Var Grup işlevi çalıştırma:Var Tekrarlama:Var Karışık:Var Dijital ses ön ayarı:Var Ana ünite üzerinde nokta grafikli LCD:Var Arkadan Aydınlatmalı LCD:Var AVLS:Var Tut:Var Genel veriler Pil ömrü, ATRAC3plus çalmada (s):30 Ağırlık (g):130 Birlikte verilen aksesuarlar Kulaklıklar:Var USB Kablosu:Var Şarj edilebilir pil:Var AC adaptorü:Var Taşıma torbası:Var SonicStage® sürüm 2.0:Var Boyutlar Genişlik (mm):90 Yükseklik (mm):62.1 Derinlik (mm):14.8 Piyasa Fiyatı 320,00 € + KDV[signature][hline][/b]XÆ®ø fâ®ß®Ìght[/b]Gym-WorldBen gülüomuyum LAN!Hayatın Anlamı!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 Bu ürünlerden herhangi birini alan varsa görüşlerini bi alalım[signature][hline][/b]XÆ®ø fâ®ß®Ìght[/b] Gym-World Ben gülüomuyum LAN! Hayatın Anlamı!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jhengie Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 ben bu aralar bi mp3 player almayı düşünüyorum ve ipod, creative dışında çok iyi bi alternatif olarak gördüğüm gitgide fdaha da hoşuma giden ama kullanmış birinin görüşlerine de çok ihtiyacım olan bi alet.. büyük heyecanla bu başlığa cvp bekliyorum.. özellikle mp3 leri attarct3 formatına çevirerek kaydetmesi meselesi kafamı karıştırıyor..kimileri de böyle bişeyin olmadığını söylüyor bilemiyorum..[signature][hline]the first of the gang to die.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jhengie Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 bu arada 12 gün daha sürecek bi kampanyayla hepsiburada.com da 471 ytl fiyatla.. http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=84833&productid=bd7776[signature][hline]the first of the gang to die.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dreamer Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 Ellerine sağlık cok güzel bir tanıtım yapmışın XaeroFarb. Tam bende dün Atakule'de bakıyordum fiyatı bana biraz fazlageldi burda 471ytl yazıyor ama benim baktığımda 800ytl yazıyordu. Bir an olsada zr yutkundum. İpod almayı düşünüyordum. Benimde bir Md'im var memnundum artık yok.3. kattan aşayığıya düştü. Sanırım biraz daha beklesem ucuzlar dimi? Yoksa şu hepsiburda.com dan alsam mı?[signature][hline]Penthesilea 10 Kasım 2004 11:53 tarihinde demiş ki: İbret olsun diye sallandıracan senin gibileri. Ah 4. Murat aah, erken gittin. Lexius 02 Temmuz 2005 22:33 tarihinde demiş ki: bu adam dağları deler o şeyle :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 bu alet piyasadan kaldırıldı mı, kendisini sony nin sitesinde bulamadım, bazı yerlerde satılsa bile hala sorun cıkarttıgına dair söylentiler dolaşıyor kullananlar varsa fikirlerini alabilir miyim[signature][hline]I know someday you'll have a beautiful life, I know you'll be a star In somebody else's sky, but why, why, why can't it be, why can't it be mine raistlinn i kalbimde yaşatıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar