Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

priestim arkadaslar statları nasıl vercem str priest değ,ilim

kanarya_3

Öne çıkan mesajlar

eğer level 60 olduğunda shell +7 shell giymek istiyosan 188intin olması lazım statlarını ona göre vereceksin. bence pazarda +7 veya +8 priest chitin pauldronun kaç int kaç str istediğne bak statlarını buna göre ver geriye kalan statlarıda HP'ye wer[signature][hline]nick:stratavorious(paladin)
nation:dönme :)
clan:nothing
level:67
np:up up up :P
server:ares
durum:go go go 70 :D
Sosyal ağlarda paylaş

geri kalan nasıl hp ya_? eline en ezik kalkan alcak kdrda strye vermesinmi lol??

en az 71 str olmalı idaili 98 str gerisini int ve hpye ver ancak ıntı düşük(çünkü her ınt+10 manadan başka işe yaramıyor) tutsanda olur +7chitin giycek kdr ver shell giyme bence ....chiitnlik ınt ve gerisini hpye ok?[signature][hline]Photo Uploded...

[Bu mesaj _KoRn3R0th_ tarafından 12 Aralık 2005 19:38 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

dostum ben lvl54 priestim ama shellde var bende giymiom intini 185 falan yap shelleer upgrade olunca neredeyse hiç artmıo istediği. ayrıca intten geri kalanları hp verirsen adamın özürlü olur hiç vuramazsın,eline sişlah alamazsın ama üzerindekileri cz de kolay yatmamak için +6yada7 yapıp onlara hp basabilirsin ok[signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...