Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Islıklı bi şarkı

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Dream TV de paso caliyor hatta. Ama nolur su Kill Bill i söylemeyin : ) Nakarat kismi islikli böyle[signature][hline]WoW EU - Magtheridon / Pain Train
Penthesilea, Level 60 Night Elf Priestess
Emilo, Level 60 Gnome Warrior
Elandra, Level 60 Night Elf Huntress
Mesaj tarihi:
kill bill olabilir mi acaba?[signature][hline]Khrall - Orc Warrior - Warsong (US)
Tarkhun - Dwarf Hunter -Illidan (US)
Dela, 10 Aralık 2005 03:28 tarihinde demiş ki:

anani yunan sahillerinde acunla gormusler olm
Mesaj tarihi:
edit...ohaa banaaa dream tv i DT anladım bozdum ben valla bozdum.gece uyku tumayınca sen newyork konseri izlersen 3 te böyle oluomus demekki[signature][hline]Her dişi antiöstro olarak dogar,onu ailesi veya cevresi ostrolastırır:..........

[Bu mesaj irin tarafından 14 Aralık 2005 15:49 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
said:
irin, 14 Aralık 2005 15:46 tarihinde demiş ki:
edit...ohaa banaaa dream tv i DT anladım bozdum ben valla bozdum.gece uyku tumayınca sen newyork konseri izlersen 3 te böyle oluomus demekki

DT mi? New York konseri mi? Bak sana kanım kaynadı ha birden..kamil mi senin adın? :lol: (kamil seven adam)[signature][hline]Öz Hakiki Portnoy :-D
Bu benim için küçük ama hayvanlık içün büyük bir space.
Mesaj tarihi:
said:
Penthesilea, 13 Aralık 2005 03:51 tarihinde demiş ki:
Dream TV de paso caliyor hatta. Ama nolur su Kill Bill i söylemeyin : ) Nakarat kismi islikli böyle

Sana katılıyorum Kill Bill'in müziğini hiç sevmiyorum. Hatta aklıma geldikçe bile sinir geliyor. Çok tuhaf bir müzik.[signature][hline]Gerçek Taraftarın Sitesi Sakaryaspor / Tatangalar >>
O Bir SakaryaLı >>
  • Yeni Oluştur...