misanthrope Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 öncelikle yeri burası mı emind eğilim ama biraz önce bir virus yedim sanırım.anlatıyım öncelikle ie birden kapandı.işte hata falan verdi.aradan biraz vakit geçtikten sonra sağ alttaki windowsupdate simgesi bir baloncuk çıkardı şöyşle yazıyor: your computer is infected : dangerous malware infection was detected...işte buraya tıklarsan pc ni en büyük saldırılardan falan bile koruyabilirsin diye ayrıca o simge kırmızı bir "x" simgesiyle değişşip duruyor sürekli baloncuk ta çıkıyor. sonra internet explorer ın başlangıç sayfası http://www.needupdate.com/ (tıklamanızı önermem) olarak ayarlanmış otomatik.orda da bilgisayrınız saldır altında şu programı falan yükleyin diyor. adaware ile scan ettim pc yi malware buldu neyse sildirdim tekrar başlattım bilgisayarı ama çözülmedi durum. var mı bu konuda yardım edebilcek biri? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 önce kaspersyk anti virus kur sonra update et ve sistemini tarattır. sonra ad aware, spy sweeper indir ve son updatelerini yap ve sistemini tarattır. unutma updateleri mutlaka yap.[signature][hline]Fake_Malkavian 3, 12 Ağustos 2005 19:59 tarihinde demiş ki: ELVEDA ÇÜNKÜ TAVNOÇ GELDİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
misanthrope Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 önerilerin için sağol..deniyorum şimdi.he bu arada belki bir yararı olur o yükle dediği program spyaxe diye bir program. of ya nerden bulaştı şimdi bu umarım halledebilirim valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar