illailla Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 acaba _biff_ gibi bir şahsiyetin bizlere keyfi şekilde banlaması gibi olan olayları diğer insanlarayaptığına denk gelen veya rastlayan oldumu ?[signature][hline]Beşiktaş bir eşkiyanın hayata itirazıdır..Susarsa çatışma,konuşursa savaş,yazarsa destan, severse DEVRİM olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
semihgunes Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Oyunda Türk düsmanları oldugu gibi Türk leri sevenlerde var ben bikeresinde abyss e giderken bi pm geldi sanırım avusturalyalı biri basladık konusmaya tabi ingilizce sonra konu elkaide ye geldi sonra elkaide ölsün gibilerince mesajlar attı bende haklısın dedim sonra dediki ben 'Türkleri seviyorum ne olursa olsun'[signature][hline]Server:Ares / Cypher Nick:Xaar_tr / _AnGeR_ Lvl:6x ARCHMAGE / lvl:6x Berkserker Hero Clan:Simdilik yok / BlackCats Aresteki char satılık yada takas edilir msn:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ufaklik35 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 bence turklerın basına gelmeyen neler demen lazımdı.. cunku her seyde bız varız nasılsa gm lere gore[signature][hline]Wow Desek Ayıp olmaz Dimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar