LasT Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 ben Şahsen psikojım bozuLdu iş e gidince kendımı işe veremıyorum aklım hep KE da Valıde bıLe laf Yapmaya basLadı Pc basından kalkmıyorum dıye lakap taktılar :D Zombie :D:D[signature][hline]DarkLore_LosTSouL eLLeşme evLat BaBa Yorgun... zZzzZzz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemshit Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 bu topicden baya bi açıldı bence buraya tıklamalısın ama yineden söyleyeyim 1) kız arkadaş durumları olmuyo artık 2) sınav notlarım düştü 3) bunun başında oturup cips-kola ikilisiyle yaşamak yüzünden 5-10 kilo aldım 4)ko olmadımı yaşayamıyorum ( ama bu değişti artık oyunu bıraktım) hayatım nekadar sürede deişir bilmiyorum ama pc den kopamıyorum hala :([signature][hline]Alcohol isn't an answer but it makes you forget the question Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 hayatım .... ne olcak ama bıraklaı cok oldu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
platto Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 hemen hemen herkesde aynı sorunlar var,8 aydır günde 15 saat oynamamdan kaynaklanan ciddi sağlık problemeri yaşar oldum,ekrana bakamıyorum artık,gözüme ağrı girip beynimde acayip sancı hissediyorum.bu sebeple bugün charlarımı satılığa çıkardım.[signature][hline]diez lvl 61 mage lvl 62 rogue satılık ytl bazında [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ojeee Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 benim katil olmam yakındır ozellikle dmio yuzunden adam I LOVE KURDİSTAN dedi ve cinnet gecirdirdi ingiliz iti heriff 70 olmus ama adam olamamıs itt böle tipler yuzunden katil olcak durama getirdi beni bu oyun[signature][hline]karakter: paper mage level:62 ırk: org:) np:144 k Clan yok dip not: elmoraddan donme org kasdfhaskjfhşasf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar