Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sevgi

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Bazı seyleri zamanla anlıyorum....

Sevgi.. Zaman ve sabır gerektiren bir duygu.. En azından benim için..Zamanla aşkını bırakıyosun ve bagımlılıga geci veriyorsun. O arada ne oldugunun farkında bille değilsin.. Artık sevgin bitmiş bagımlı bir kişi olmuşundur.. " O " giderse ben olurum biterim onsuz yapamam kelimerli gelir arkasından... Peki sevgi nerdedir. Bunun neresinde sevgi var... sevgi demek onsuzda yaşamak, kedi başınada kalabilmek demektir... Onunla yaşamaı seçiyorsunuz sevdiğinz için.. Baglımlılık olunca sevigiyi kaybediyorsunuz bunu yapmayın "o" demeyin ki karşınızdakin degeri hiç gitmesin zaten seviyorsanız gerçekten sizden bir süre uzak dursada ve durmak zorudan kalsada geri geldiğnde size ait olur.. teşkkürler..[signature][hline]Penthesilea 10 Kasım 2004 11:53 tarihinde demiş ki: İbret olsun diye sallandıracan senin gibileri. Ah 4. Murat aah, erken gittin.
Lexius 02 Temmuz 2005 22:33 tarihinde demiş ki: bu adam dağları deler o şeyle :D
Mesaj tarihi:
Pekii insanları bağımlı olmaya iten şey nedir sevgi ve aşk değilmi. Zaten bağlanmak aşkın ta kedisi değilmidir. Birçok şeyi seve bilirsin ama bir sevgiliye aşık olursun.

Bence soru: Neden biz, o nalar ile olmayı istiyoruz. neden bunu hayalini kuruyoruz. Halbuki onu ilk gördüğünde sadece onun hayali ve sen varsın, neden bu hayal ile yaşamıyoruz, niye sevgi bu şekilde kalmıyor, niye böyle uzaktan sevemiyoruz.
Zaten ilk gördüğümüzde de uzaktaydı, biz onun uzak halini sevemdik mi.

Güller ve dudaklar...
Mesaj tarihi:
Benim anlatmak istedğimin aynısı anlatmışsın saol.[signature][hline]Penthesilea 10 Kasım 2004 11:53 tarihinde demiş ki: İbret olsun diye sallandıracan senin gibileri. Ah 4. Murat aah, erken gittin.
Lexius 02 Temmuz 2005 22:33 tarihinde demiş ki: bu adam dağları deler o şeyle :D
  • Yeni Oluştur...