Chasten Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Duman efekti Duman efekti vermek istediğimiz resimin üzerine yeni bir layer açıyoruz. Yeni layerımızda duman efektinin bulunmasını istediğimiz yeri seçili hale getiriyoruz ve 5 değerinde feather uyguluyarak içini siyah renkle dolduruyoruz. Forground color da siyah, bacground color da açık gri renkleri seçiliyken Filter/Render/Diffrence Clouds filtresini uyguluyoruz. Son olarak layerımızın modunu Screen olarak ayarlıyoruz. Layer screen modundayken ve uygulamak istediğiz alan seçiliyken istediğiniz kadar CTRL+F tuşlarına basarak duman efektinin şeklini değiştirebilirsiniz. İşte sonuç Ateşli bir kadın :p[signature][hline] www.ansalon.gen.tr / www.darknessuo.com -"kapatır giderim bu bünyeyi,bodruma yerleşirim ya!"
Aykan Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 iyimiş :)[signature][hline]Promecium, 14 Aralık 2005 00:18 tarihinde demiş ki: yahu bu paralı siteler varya.acaba paralımı? bide nasıl satın alabiliyoz.Bide mesela netli açtım site yavaş oluyormu.Bilgisi olan varmı
Finrod Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 güzelmiş :)[signature][hline]Ve Buddha onlara dedi: "-Size benim kim olduğum sorulduğunda, ne cevap vereceksiniz?" Onlar dediler: "-Sen bizim varoluşumuzun temelindeki eskatalojik manifestasyon ve açıklanan öz benliğimiz bağlamının ontolojik temelisin." Ve Buddha cevap verdi: "-HA!?" msn
tellos Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 wayy bea!![signature][hline]Hakan ŞÜKÜR;gelmiş,gecmiş,gelecek en büyük Türk forvetidir.(Rıdvan Dilmen)
CaNNi Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Eyvallah .[signature][hline]Count to Six and Die 1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6. CaNNiBaL_CoRpSe Her insan fenerbahçeli doğar. Ama arada bozulmalar olabilir. Bir ülkede hayat ne kadar pahalıysa namus o kadar ucuzdur.
Mayhem Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Hoş =)[signature][hline]I still feel the pain.. I still feel your love.. Satılık Yepyeni Wow | Garbage =o= FM @ wj Mayhem
dartmathuel Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 http://www.webdersleri.com/sayfa.asp?id=724 saygı.
Chasten Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Ben deniz Alcoholic Sazan rule.
Öne çıkan mesajlar