Ankhesenamon Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Arkadaslar beramusda _biff_ adlı gm i herkes tanımıstır umarım adamın dc ettirdigi charlar bir daha oyuna girmiyor bu ban mı yoksa baska bir şey mi bilen varsa cvp yazsın lütfen[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NightHunter666 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 biff alkol alipta önüne geleni sirf ...... olsun diye dc ettirmiosa banlanmissindir[signature][hline]::Ujio:: ( areste satilik ron's staff +7 ve wreath erenion+7 pm me... ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DuranzaL Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Düştün mü 30dan :)[signature][hline]now kasing.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
illailla Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 blackwinds veya diğer nickiyle catwalk sen bir işe yaramadan o adilere yaranmayaçalış hala insanlar sebepsiz yere atılsın hala şaşı bak şaır gibi bak dur[signature][hline]Beşiktaş bir eşkiyanın hayata itirazıdır..Susarsa çatışma,konuşursa savaş,yazarsa destan, severse DEVRİM olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mach Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 bende giremiyorum oyuna dün gece dc oldum hala oyunda takılı en son beramus 2 de oynuyodum şu an beramus 2 kapalı acaba bunun la alakasımı var sizde söylermisin,z dc olduğunuz sırada bulunduğunuz serverları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar