ZeuZ Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 bu arada yeni ozelliklten bahsedelim .. Adı speedbreaker , default controlzde g tusu ile yapılabilir. Bastıgınız zaman slow motion'da arabanız yavaslıyor .. Cok keskin donusleri ya da 32128371298 polis arasından sıyrılmaları yaparken cok fayda saglıyor. Ve nitro gibi zamanla doluyor. Tavsiye ederim deneyin eylenin falan.[signature][hline]Bir sormacam var balalar / Gaydi gaptir gaptir / Caya gaamaltiya gatar / Dimeli nedir nedir / Miskimit denince ahla / Tamam sindi gaptim / Heman onun adi duser / Eti Eti Eti nukbasliklikiz, 28 May 2003 03:56 tarihinde demiş ki: puahau lameriz zaten!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 edit2: soru sormuştum da, çözdüm onu dedim. edit:oha saniyesinde çözdüm manyagim.[signature][hline]Meshcharakou -ElitE- [Bu mesaj MeSh tarafından 22 Kasım 2005 15:04 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj MeSh tarafından 22 Kasım 2005 15:05 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
whissinn Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 said: shadowmaster, 21 Kasım 2005 16:03 tarihinde demiş ki: said: whissinn, 20 Kasım 2005 17:19 tarihinde demiş ki: oyunda sanırım arabalara neon takamıyoruz dimi modifiye secenekleri undg2 ye gore daha az secenek var gibi gelio bana? saçmalamışsın ne hakkında sacmalamışım?[signature][hline]Burning Legion LVL 60 Night Elf Rogue Tomcats , Whissinn hayatımın ; gerçek öykülerine ayrılan bir filmin sountrackindeyim bir yazarmıyım yoksa tek şiirlik şairmi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
whissinn Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 ayrıca oyunda m3 alıp modifiye edemiosunuz simdilik gordum kadarıyle oyunun kendı verdı m3 var ilk yarıslarda vardı kaybedıosunuz rol icabi ileride kazanırmısınız bilemem ama bu benı cok üzdü :( BE ile M3 gelcek diolarda BE cıktımı noldu nası install edilio nerdden temin edilio bilen varsa paylaşabilirmi?[signature][hline]Burning Legion LVL 60 Night Elf Rogue Tomcats , Whissinn hayatımın ; gerçek öykülerine ayrılan bir filmin sountrackindeyim bir yazarmıyım yoksa tek şiirlik şairmi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 valla blacklistteki heriflerle yapilan duellerden sonra direk bonuslara abanin derim başka bi şe demem.. pink slips zaten adamin arabasini aliyosun, 15.000$ çikti bi kere, bedava jail'de çikarma çikti ( daha hiç jaile girmedim gerçi demosu nasi acaba :P) güzel yani.[signature][hline]Meshcharakou -ElitE- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eldarduil Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 said: MeSh, 22 Kasım 2005 18:32 tarihinde demiş ki: ...daha hiç jaile girmedim gerçi demosu nasi acaba... ehehe bende merak ediyorum :-)[signature][hline]:rock: Kings Of Metal .:. :rock: Orphaned Land .:. :rock: - ! - Grrr - ! - ! - www.ultimatr.net - ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZeuZ Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 3-4 videosu var benim hosuma giden , bi kadnı geliyo tutuklamaya arabadan inmis sen bunu ittiriyorsun bu kapıyor kolunu iki tane patlatıyor yapıstırıyor seni yere (: .. Fazla paranız gitmiyor ama bana koyan 5 kere yakalandım milestone yapamadım blacklist 7 deyim (:[signature][hline]Bir sormacam var balalar / Gaydi gaptir gaptir / Caya gaamaltiya gatar / Dimeli nedir nedir / Miskimit denince ahla / Tamam sindi gaptim / Heman onun adi duser / Eti Eti Eti nukbasliklikiz, 28 May 2003 03:56 tarihinde demiş ki: puahau lameriz zaten!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DesPerado_4 Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 beyler yha direk body parcaları cıkmıo bende yha sadece body kıt hood filn var tek tek parça halinde front bumper yhada back bımper cıkmıo neden yha bendemi bi sorun var yoksa ilerdmei açılıo yoksa hiç mi yok :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DesPerado_4 Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 beyler benim işletim sistemim : AMD2500 işlemci, 256DDR ram, GeForce FX5700 Ekran kartı,nForce2 Chip setli anakart.Bu işletim sistemine ragmen oyunun aşırı yawaş yüklüor.Bide grafikler en düşükte bile bazen polisler fln bastıgında kasıor.Bi garage a girmem 10 dk mı alıo çok yawaş yüklüo.Bütün anakart ve ekran kartı güncelleştirmelerini yaptım ne yapmam lazım acaba..Ram den dolayı oluor olabilirmi acaba :( biri yardım ederse sevinirim..[signature][hline]Sevinmek için sevmedik seni..ÖLÜMÜNE BEŞİKTAŞ ULAN... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Ram miktarı ve ekran kartı kötü.[signature][hline]Verecek ışığı olmayan, karanlığı sever... Guild Wars Türkiye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DesPerado_4 Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Ama bun çok yakın işletim sistemi ile on numara oynıyanlar var bu forumu okursa hatta görebilrisn yhani[signature][hline]Sevinmek için sevmedik seni..ÖLÜMÜNE BEŞİKTAŞ ULAN... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 256 ram ile kimse onu 10 numara oynayamaz . bence oynayabildigine sukrket hehe. ayrica bende most wanted var m3 gtr yok ondada[signature][hline]Oh baby you want me ? Well you can get this lap dance here for free. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DesPerado_4 Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 peki ram in yanıa bitanede 512 ddr 400 taksam olurmu 256 yı cıkarmadan cakısma dalgası vamrış bi sorun yaratmaz dmei kiside 400mhz lunca o zaman heralde kasmadan oynarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Janitschar Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 said: ZeuZ, 22 Kasım 2005 14:36 tarihinde demiş ki: bu arada yeni ozelliklten bahsedelim .. Adı speedbreaker , default controlzde g tusu ile yapılabilir. Bastıgınız zaman slow motion'da arabanız yavaslıyor .. Cok keskin donusleri ya da 32128371298 polis arasından sıyrılmaları yaparken cok fayda saglıyor. Ve nitro gibi zamanla doluyor. Tavsiye ederim deneyin eylenin falan. Bu özellik Midnight Club 3 de kullanılmıştı, baya bi işe yarıyor gerçekten. Ama umarım MD 3 den daha iyi bir şekilde yapılmıştır. (Hala oynayamadım şu oyunu be.)[signature][hline]Seni Senden Başka, Kimse Affedemez... Msn Spaces Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 said: Disappear, 22 Kasım 2005 22:39 tarihinde demiş ki: 256 ram ile kimse onu 10 numara oynayamaz . bence oynayabildigine sukrket hehe. ayrica bende most wanted var m3 gtr yok ondada most wanted yazmisim dalginlikla , black edition olcak[signature][hline]Oh baby you want me ? Well you can get this lap dance here for free. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AzureSlayer Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 m3gtr black liste 1. olunca acılıyor[signature][hline]Power is Everything Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
h1v Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Pursuit breakerlar hayat kurtarıyor bu oyunda, polisler sizi takipteyken kırmızı üçgenler çıkıyor.Benzinciyi patlatabiliyosunuz, çatıları çökertiyosunuz vs. vs. En son arkamda 10dan fazla polis vardı, büyük bi tane billboard yapmışlar bi daldım oraya hepsi altında kaldı :-) Bi arkadaş bonuslara abanın demiş bencede , unique part almanıza gerek yok zaten başladığınız arabayla bitirmiceksiniz.Alın arabasını fazladan para falan veriyo bazen arabanızı değiştirin.Güzel bişey alınca bi kaç unique le desteklersiniz zaten performance partsın çoğu açılmış olur.[signature][hline]ShuFuccK, 13 Kasım 2005 13:10 tarihinde demiş ki: ztn her birine 1000 er dolar verebilen bi erkekse mali durumu iyi demektir.büyük memeliyi seçmesi gayet doğal bence.çok parası olan bi adam paralarını kızın memelerinin arasını saklayabilir.gayet doğru bi seçim:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dux Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 benim en çok sinir olduğum şey challenge ları yapamadan polisler sizi kaybediyo sizde polisi bekliyosunuz bide yolda gelsin sizi bulsun diye 3km kaçacam mesela adam beni 2.8km de kaybediyo bide dönüyo terse gidiyo hayyda ben gidiyorum adamın peşinden kardeşim benmi gelecem senin peşinden :) sen beni yakalayacan adama kendimi farkettirmek için gidiyorumda gidiyorum ama challenge görevleri bittimi o salağım polisler bi anda heryerden çıkmaya başlıyolar atlatana kadar iflahın kesiliyo.[signature][hline]-i am not fat, my mom says i'm big boneddd. -screwww you guyssss i'm going hoomee. eric the cartman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dux Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Wallpapers[signature][hline]-i am not fat, my mom says i'm big boneddd. -screwww you guyssss i'm going hoomee. eric the cartman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
streamin Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 said: DesPerado_4, 22 Kasım 2005 23:28 tarihinde demiş ki: peki ram in yanıa bitanede 512 ddr 400 taksam olurmu 256 yı cıkarmadan cakısma dalgası vamrış bi sorun yaratmaz dmei kiside 400mhz lunca o zaman heralde kasmadan oynarım sadece ddr 2 olmaz; tabi ikiside ayni saat hızında calisiyosa 256 ddr 200 mhz +512 ddr 200 mhz olursa ki bole olmaz 512 ddr buyuk olasilikla 400 mhz dir oda sistemi 200 mhz ye gore ayarlar yani 768 mb 200 mhz'de calisan ramin olur en iyisi 256 yi satip saglam bir tek 512 ddr 400(+)mhz ram almak sahsen ben ole yapacam ,yardimci olmustur umarim[signature][hline]Forum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Davion Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Arkadaşa verdim oyunu dün. Eleman yükledi ben dedim kaldırmaz makina adamın makinası benimkinden daha iyi oynatıodu. Makinanın özellikleri şunlar 1.7 Amd , MX 440 , 512MB DDR Ram. Valla hiç takılma denen şeyden eser yoktu :)[signature][hline]BFG (Big Fucking Gun) Ücretsiz .com domaini için tıkla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jade Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Bende bi sorun var hic kasmada oynuyorum cok güzelde oyun bi süre sonra kendini kapatıyor neden olabilir tam yeniyorum bi baktım oyun kapatıyo kendini cok sinir bi durum hic kimsenin başına gelmiyormu ? lutfen bi yardım edin[signature][hline]Fear ... Fear Attracks The Fear From ... The Strong , The Weak , The Innocent , The Corrupt ... Fear ... The Fear Is My Ally .... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eldarduil Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 said: Jade, 24 Kasım 2005 15:48 tarihinde demiş ki: Bende bi sorun var hic kasmada oynuyorum cok güzelde oyun bi süre sonra kendini kapatıyor neden olabilir tam yeniyorum bi baktım oyun kapatıyo kendini cok sinir bi durum hic kimsenin başına gelmiyormu ? lutfen bi yardım edin Benimde başıma geldi ama bir kere yaptı birdaha yapmadı. Kopya oyun kullanmanın zararları.[signature][hline]:rock: Kings Of Metal .:. :rock: Orphaned Land .:. :rock: - ! - Grrr - ! - ! - www.ultimatr.net - ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jade Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 cok kotu ya benimki alıştı yapmaya :) doğru düzgün zevk alamıyorum oyundan 15 dak. sonra oto kapatıyo kendini oyun driverı filan güncelleştirin dediler onu yapmadım hic bi faydası olmadı...[signature][hline]Fear ... Fear Attracks The Fear From ... The Strong , The Weak , The Innocent , The Corrupt ... Fear ... The Fear Is My Ally .... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dux Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 oyunu en düşük ayarlarda 640x480 de çalıştır öyle dene hala yapıyosa bende çözemedim valla :) başka bi ram tak öyle dene arkadaşın makinada senin dediğin gibi sanandreastan çıkıyo 15dk sonra bi denemediğimiz ram kaldı.mx440ta iyi çalışabilir çünkü fx serilerindeki effekleri yapamıyor böylece oyun daha hızlı oluyor.kopya oyun ilede alakası yok adamın makinası kötü biraz o yüzde yoksa oyun cdkey'i haricinde orjinal gibi çalışıyor str7.stop ya da benzeri bi program kullanırsan.crack'i de çıkmış torrentden crack yayınlayan sitelere düşmüştür arayın bulun işte ;) bende söylemesi...[signature][hline]-i am not fat, my mom says i'm big boneddd. -screwww you guyssss i'm going hoomee. eric the cartman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar