fortalpk Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 işte bir yıldız daha söndü.kimse yeni topic demesin _revenge_ de artık şifre maduru geçmiş olsun ben bu oyunun ebesini ...........site admin küfür içermiyo [signature][hline]nick:belli bi char yoq lwl:55 altıyla oynamam np:en son char 30k clan:istediime girerim xD [Bu mesaj fortalpk tarafından 13 Aralık 2005 17:38 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shakkil Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 vah vah...[signature][hline]ewq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ChALLeNgE Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 sürekli mail at sık boğaz et adamları açıyolar :)[signature][hline]Name : ChaLLeNgE_tr / ausben Nation : Karus / Karus LeveL : 6x / 5x Clan : HESPERUS / ReactioN Server : Ares / Ares Class : Elemental Lord / Hunter Np :50k / 1k :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joey Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 yanlız o değilde imza bitirmiş olayı. bknz : karizma cevaplar[signature][hline]Name : Marla_Singer Server : Ares ::PunK:: ın pelerini gitti ama yılmadan kasıo tek Başına Deru dönüo :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bur0 Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 sen nothingdeydin degil mi gecmis olsun[signature][hline]nick:Mysterious_Eko clan:- server:ares lvl:50 np:0 geliyorum ulaaa:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fortalpk Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 tüm teselliler için saolun ark.lar charın şifresi junk maile gelmiş kurtardık charı..imza da dehşet dimi :) dur deiştirem xD[signature][hline]nick:belli bi char yoq lwl:55 altıyla oynamam np:en son char 30k clan:istediime girerim xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fortalpk Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 said: Joey, 13 Aralık 2005 17:49 tarihinde demiş ki: yanlız o değilde imza bitirmiş olayı. bknz : karizma cevaplar al lem al :)[signature][hline]nick:_revenge_ lwl:61 np:77k+ clan:en iisi kendim kurayım server:ares xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KelebeK Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 clan:istediime girerim xD anca geriden girersin istedigin clana! git bokundan kule yap :lol: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CurseD_KronoS Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 77K npi le ben olsam kitties T__T'ye bılegirerim budan başkaıyı clan mı var a.q Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fortalpk Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 said: KelebeK, 14 Aralık 2005 21:33 tarihinde demiş ki: clan:istediime girerim xD anca geriden girersin istedigin clana! git bokundan kule yap :lol: sen git kumda oyna süzük beni durduk yere tartışmaya sokma urasamam 77 k np olmus almayan almasın şeimde bile deil(admin küfür war müdahale pLs)[signature][hline]nick:_revenge_ lwl:61 np:77k+ clan:en iisi kendim kurayım server:ares xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar